“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 797
  • 792
  •   1
Отговори
# 210
  • Буркина Фасо
Какво се случва на стадиона когато вървят реклами по ТВ ?
пиш-пауза.

# 211
То щото другите много ги спазват тоновете. Grinning
Според мен изборът на песен не бе подходящ - вместо They don't care about us бе избрал Earth song щеше да има по-сериозно въздействие върху публиката. Но това е мое мнение, разбира се.

Не мисля. Хората щяха да го сравняват със Зомбори и сравнението нямаше да е в негова полза. Зомбори с това изпълнение е недостижим.

# 212
Е как, боядисан е Ванката видяхме.

# 213
  • Брюксел / София
Зуека като така или иначе си е в бг по време на финала трябваше да седне в публиката, да го поздравят за минута и толкова.
В конкретния случай сякаш “открадна” финала на Геро, който цял сезон води с Рачков и на финала цъфва Зуека. Не съм сигурна, че и Зуека го е искал. Който е дал тази идея е сбъркал много. Прав е Геро да в обиден. Разсъждавам си по картинка само, може изобщо да не е така.

# 214
Много ми е секси Владо Михайлов.

# 215
Някой от стадиона да каже как е атмосферата там, на живо, как е звука, има ли хубава видимост...

# 216
  • София
А, да. Забравих за Зомбори, но все пак "They don't care about us" не се отличава с някакво по-сериозно пеене от останалия репертоар на Майкъл. Там е наблегнато повече върху хореографията и то със статисти. Аз не го усетих това изпълнение днес.

Ох, стига с това 40 хиляди души през 20 секунди, по дяволите. Joy

# 217
Зуека ми е излишен и направо незабележим. Цял сезон ни го навират в лицето и никой не го отразява.

# 218
Звезди дано докара тази моя любима, любима песен. Стискам палци!

# 219
  • Stockholm
Ванката и Нико, успех! Blue Heart
А Звезди с тази любима на всички песен ще влезе в тройката Blush

# 220
  • SF
Аз гласувах за Вениамин заради цялостното му представяне през сезона. Той си беше моят фаворит и сега си го подкрепих.
Кой сценарист му измисли тази обиколка на стадиона преди началото на песента? Ясно е, че вълнение плюс нарушено дишане, ще дадат фалшиви първи тонове.  Имал е страхотни имитации и заради тях отнася и единствения ми глас. Браво, момче!

Е, жалко, че не мога да подкрепя и Цитиридис.

# 221
  • Вестерос
Сега като е тъмно е по-грандиозно

# 222
  • София
Моля, прякото включване, разкажете, как са емоциите на живо?

# 223
  • у нас
Много ми е секси Владо Михайлов.
Сладур е, но е много нисък.

# 224
  • София
Някой от стадиона да каже как е атмосферата там, на живо, как е звука, има ли хубава видимост...
Едва ли им е до бг-мама на присъстващите на стадиона Laughing После ще кажат...

Общи условия

Активация на акаунт