“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 794
  • 792
  •   1
Отговори
# 195
Ее как ще го е докарал вокално Елвис. Моят любим Елвис е много висока топка. Опита се и с танците, горе-долу беше.
Досега никой не се представи като за победител.
Радвам се за младоженците.

# 196
Много е готин Иван пък!❤
Ела…🤣

# 197
Ми то тази песен и клип на Джако е едно непрестанно тичане между хора. Няма никаква световна конспирация срещу Вениамин, че видиш ли е да го прецакат. Като ще пее тази песен ще тича, няма да стои на микрофон я..

Ами да му бяха казали да тича на сцената. Джако не тича по  стадиона. За капак и стълби имаше Вени да катери

# 198
  • Буркина Фасо
не беше проблем ходенето из стадиона на Витамина. тогава нямаше да му стига въздуха.
пееше грешно. половин тон по-ниско беше изпълнението му. 

# 199
  • Брюксел / София
Сигурно си въобразявам, НО някак като гледам Геро ми се струва, че интервюто му при мон дьо (нарочно с малка буква) е продиктувано от тази пародия на водещи. Определено един от водещите е излишен, Зуека е изгубил трейнинг и стои мн дървено като конферансие на цирк, Рачков маже доколкото може…

# 200
  • София
То щото другите много ги спазват тоновете. Grinning
Според мен изборът на песен не бе подходящ - вместо They don't care about us бе избрал Earth song щеше да има по-сериозно въздействие върху публиката. Но това е мое мнение, разбира се.

# 201
Рачков си е достатъчен да си води сам Капките , неговите шеги са най-смешни .

# 202
Зуека не е блестял никога като водещ.
Но сега грандиозно посрещане му направиха, не знам защо...

# 203
Тримата водещи може би трябваше да предизвикат фурор като тримата тенори - Павароти, Доминго и Карерас. Само че Геро отслабна.

# 204
Рачков прави шоуто другите двама винаги са му били патерици. Особено Геро много пищи и подсвирква селски. Но май днес няма да му позволят. Joy

# 205
  • София
То щото другите много ги спазват тоновете. Grinning
Според мен изборът на песен не бе подходящ - вместо They don't care about us бе избрал Earth song щеше да има по-сериозно въздействие върху публиката. Но това е мое мнение, разбира се.
Миналата година Зомбори беше с тази песен на финала и щеше да е много тъпо пак да я повторят, все едно Майкъл няма други песни..

# 206
  • Стара Загора
Какво се случва на стадиона когато вървят реклами по ТВ ?

# 207
и аз си мисля, че Earth song беше много по-добър избор
тази песен само Майкъл може да си я пее

# 208
  • София
Не беше само тичането проблем при Вени, с друга песен можеше да блесне.
Зуека отдавна е излишен.

# 209
  • София
Не ми хареса изпълнението на Венеамин, емоциите май му бяха в повече, но той си остава моя фаворит заради представянето му през целия сезон.
От дуета Христо добре имитираше Дони,  това с предлагането на брак малко излишно ми дойде, но няма лошо,  щом така са го решили хората.
За Иван единствено мога да кажа,  че добър цвят на косата беше докарал, прясно боядисан, като за финал на стадиона, дали някой друг забеляза?

Общи условия

Активация на акаунт