“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 41 371
  • 848
  •   1
Отговори
# 390
Михаела взриви публиката. Изключително професионално представление. Заслужено ще е на първо място.
Не познах за първото място на Михаела.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 09:05 от DNT177

# 391
Михаела започна много добре, но след малко танци се задъха и на втория куплет вече се усещаше, че е задъхана и изморена.
Доколкото знам "репетициите" на Бионсе са тичане на пътека и пеене едновременно, за да работи с диафрагмата.
За мен най-добрата имитация до момента на Бионсе беше от Керана, която й докара и гласа, и танците.

# 392
  • Другата България
Не искам победител, който пее винаги като себе си.
Като шоу, танци, хореография мога да и дам наградата.
И аз така.
Но според мен ще ѝ дадат и колата. Blush
/Тайно се надявам това да не стане.
И явно се надявам на същото.Blush/

# 393
Михаела просто не може да си промени гласа и това е. Ако спечели, ще е подигравка спрямо хората, които цял сезон се стараеха да променят тембъра си.

# 394
  • Брюксел / София
Ама, естествено, че Халваджиян едва ли ще признае: царица е парица! 40 000* 90 =проста сметка. Ама, днес при Лора каза, че за следващия финал май пак ще са в студио. Толкова за успеха! Едва ли ще продаде пак толкова билети, за да напълни стадиона.
И не злобея, не харесвам Халваджиян, но шоуто е готино. Финалът тази година обаче е провал! Лично мнение!

# 395
много е хубава Михаела, но никога не е имитация
айде да минава и Дивна, на мен ми харесва, старее се, да я видим на стадион с народна песен

# 396
Ей,Дивна я бях забравила...😂😂😂

# 397
  • София
По телевизора звукът е кофти - чува се дори ехото от външните колони на стадиона по секторите. Представям си какво е там...
Халвата не го мислете - с оглед на инфлацията, дори да струва ок. 1.5 млн. с наеми и всичко, виждам и нови спонсори в рекламите, тъй че каквото той си изкара от билетите само (дори) - си е негово и ще е отгоре.
Но се изсилиха. А участниците (по ред причини - за повечето вие пишете) направиха най-слабия епизод от сезона. Но ще се помни, да. С каквото и да е. А това им е важното на шоурънърите наши.
(Познавам Цитиридис и като журналист, работили сме заедно в медия и съм за него, но вероятно ще спечели Михаела. Приятно съм изненадан от желанието на Ванката. Звезди загуби от участието си. И Зуека, и Геро са излишни - ама как да "оставя" Рачков сам, като той пък ми е омръзнал най-много. Дуетът и Вени заслужават да са в четворката. Това ми е краткият разбор.
Не ми се пише повече, утре ще дочитам тук. Все пак, ми е кеф, че на стадиона върви това шоу, а не Азис или Лепа Брена.)

# 398
  • София
Микрофонията е ужасна.

# 399
Още с първите тонове ме загуби Дивна. Confused

# 400
  • София
Михаела пак си звучеше като себе си, а даже и много не пя, наблегна на танците. Слаб финал за мен, дотук единствено изпълнението на Цитиридис беше супер.

Ужасно ехо има, като говорят Зуека и Рачков.
Ох, Дивна.... не.

# 401
Бога ми, наистина не разбирам какво е това звукоизвличане, на което се е научила Дивна??
Все едно си е запушила носа и пее със стомаха си, а не устата..
Зле е положението, ще гласувам за дуета.

# 402
Дивна също не ми харесва.
Гласувам за Цитиридис!

# 403
  • Варна
Не ,Дивна...Не😔

# 404
Олеле майко, видяла жабата, че коват коня и тя вдигнала с крак.

Общи условия

Активация на акаунт