“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 634
  • 792
  •   1
Отговори
# 15
Според мене в клипа Роксана не пее на живо, записът е прекалено чист. Или са го изчистили впоследствие, или са наложили студиен запис върху този на живо и накрая са добавили аплодисментите. Не че това омаловажава пеенето ѝ, вече написах, че ми харесва, просто ми направи впечатление. Има още време до неделя да оправи още малко и английския, желая ѝ успех.
Не съм гласувала все още, чудя се за кого, може би за Звезди, иска ми се да получи повече поощрение.

# 16
Дано финалът не е толкова трагичен, колкото последните два лайфа. Направо мъка- и журито, и водещите.

# 17
Мисля, че Вениамин ще победи. И за него гласувах.
И аз така и в интерес на истината направи отлични имитации. Напомня на Зомбори и на Стефан Илчев като изненади на сезона, в който участваха.
Иван, въпреки че на моменти се лигаваше, беше доста добър и пее доста правилно, когато му е удобна песента.

# 18
  • София
Глас за Вениамин и от мен, но се колебая и за Нико и Иван. Харесвам и дуета, а Звезди ще се справи супер. Мисля, че ще е страхотен финал. Надявам се Роксана да подобри произношението и ако с Етиен да изчистят някои моменти, ще се получи нелошо изпълнение.

# 19
Гласувах на анкетата за Вениамин.

# 20
Винаги ще подкрепя Ванката. Wink

# 21
Само мен ли Вениамин не ме грабва? Отчитам, че се справя най-добре с имитациите, но за мен няма харизма, липсва ми “wow” ефектът като при много от другите победители.

И какъв е този избор на песен за финала? Миналата година Зомбори направи перфектната имитация. Кому е нужно толкова скоро някой да се опитва да надмине съвършенството!

Последна редакция: вт, 13 май 2025, 02:03 от Flo Ann

# 22
  • There I was on a July morning
Тази песен е друга, няма общо с миналогодишната (Earth song). Отделен е въпросът, дали ще достигне нивото на Зомбори.

# 23
Права си, друга песен е. Но пак си стоя зад думите Simple Smile.

# 24
  • Враца
Гласувах за Иван, страхотен имитатор и шоумен е .
Във Вениамин ми не достига мааалко живец.
И много ми е гадно, когато Фънки се държи така просташки с него..

# 25
Само мен ли Вениамин не ме грабва? Отчитам, че се справя най-добре с имитациите, но за мен няма харизма, липсва ми “wow” ефектът като при много от другите победители.

Не само на теб - и мен не ме грабва. Добър е в имитациите - в това спор няма, обаче ми идва леко надменен и отблъскващ. Знам, че повечето тук го сравняват със Зомбори, но за мен той е на светлинни години от Зомбори, Владо или Стефан Илчев, които бяха просто блестящи и недостижими в техните сезони. И не само, защото бяха отлични имитатори, а защото имаха някакво излъчване и харизма, които Вениамин не притежава.

За мен този сезон откритието са Цитиридис и Иван. Не ги понасях в началото, а сега страшно много ги харесвам и двамата

# 26
  • София
На мен при Вени ми липсва харизмата на Нико и Ванката, за това е моят трети избор.
Двамата ми фаворити не ми въздействат само чрез музиката, а и като характер, докато Вени не разкри нищо за себе си и не успях да го опозная.
Повечето му изпълнения ми харесват и ще се радвам на негова победа, ако Нико и Ванката не успеят.

# 27
И за мен,този сезон откритието са ми Цитиридис и по скоро Иван! Много отговорно и старателно се отнасяха към всички задачи! А за шоуто което ни предлагаха! Супер!

# 28
  • Пловдив
И на мен ми е странен Вениамин когато е себе си. Но много ми харесва във всички имитации, тогава не усещам и следа от Вениамин.
Нико и Иван са много забавни наистина, артисти по душа са те, личи си.

# 29
Аз съм за Михаела да победи.

Общи условия

Активация на акаунт