“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 739
  • 792
  •   1
Отговори
# 660
Кой е Кико и защо в 19.45?

# 661
  • Буркина Фасо
Кой е Кико и защо в 19.45?
на финала се показа и говори, след арменеца. продуцент е.

# 662
При Гала днес коментираха.
Сринало им се 5 джи- то в 19.45 , интеркомите им не работели.
Кико е продуцента.

# 663
  • Брюксел / София
‘Начи всички могат да спят спокойно: гледам, че рейтингът на капките вчера е ударил тавана, така че няма какво да обясняваме как при положение, че 3 месеца си обяснявал, че ще направиш нещо нечувано и невиждано, и си създал очаквания до небето, а реално си показал нещо средна работа, тези, които са очаквали нещо наистина грандиозно не хейтят, а просто споделят, че очакванията им не са били покрити. Хубаво е, че има и хора, за които този финал е бил незабравимо преживяване. Сигурна съм, че поне за 4 човека това ще е и мн мил спомен, имам предвид двете предложения за брак.
И ако още веднъж чуя 40 000 човека ще се гръмна.

# 664
Очаквах нещо наистина мега мега грандиозно. А то лично аз бих могла да кажа за себе си, че сред нормалните лайфове имаше много повече забава през сезона. А друг е въпросът, че по мое мнение победата трябваше да е за Михаела или Иван.
С една дума-много шум за нищо

# 665
  • София
Чудя се защо така се получи с озвучаването. Фънки толкова успешни концерти е организирал на този стадион, не можеше ли да се избегнат проблемите?

# 666
Концерт на стадион се прави само и единствено от супер професионалисти. Понякога някои пишман организатори един качествен концерт в зала 1 на НДК не могат да направят.
Нямат ли си Фънки? Той за какво им е - саксийното мушкато?!

# 667
  • София
Бях на стадиона и честно, с ръка на сърцето си признавам, че ме впечатлиха. Мислех, че са въздух под налягане с тази толкова мащабна реклама, но на стадиона усещането беше много силно, вълнуващо и докосващо. Прочетох темата отгоре, отгоре и се изненадвам, че повечето мнения като че ли са негативни. Да, имаше срив преди началото, но го отиграха много добре и гледайки днес записа от телевизията, не се е усетило. Представям си какво им е било на екипа в този момент, Кико излезе преди включването в ефир и видимо беше доста зачервен, явно от стреса. Публиката избухна абсолютно спонтанно на Зуека и на излизането на Вениамин от пода на малката сцена. Лично според мен Михаела беше най-добра вчера, но го отдавам и на добрия избор на песен. Биосе изобщо не е трудност за певица като нея. За първи път гледам на живо и усещането е коренно различно. Днес, гледайки на запис, чак се зачудих за едно и също нещо ли иде реч. Ние си тръгнахме преди финала, за да избегнем навалицата (която се е случила, моя позната е със счупена ръка на излизане) и не видяхме кой печели на живо, но предполагам това е била кулминацията на вечерта. Всички деца, които познавам,  бяха за Вениамин, голяма радост падна.

# 668
  • София
Шоуто загуби от чара си, от атмосферата. И за какво? За да покажем, че можем да напълним стадион? Това не е критерий за качество. Прекрасна демонстрация как по-голямото не винаги е по-добро. Вместо кулминация, финалът остави усещане, че гледаме полуфинал – нещо недоизпипано, разтегнато и без истинска емоционална тежест. Разсинхронизиран звук, дистанцирани изпълнения и пълна липса на интимността, която прави шоуто вълнуващо. Всичко изглеждаше грандиозно на хартия, но на практика се получи студено и разочароващо. Явно е по-важно да изглежда мащабно, отколкото да се усеща истинско... Не, дори не беше и това. Беше като огромна сцена, на която никой не успя да застане в светлината както трябва. Един финал без финалност – зрелище без душа. Sad  Гледах го по ТВ, но силно се съмнявам,че на живо е било нещо по-различно....

# 669
Изгледах.
Озвучаването не го биваше много.
Зуека нещо публиката не го посрещнаха подобаващо с крясъци, както се надяваха водещите.
Надцениха се с този Зуек.
Бъзиците им през цялото време много не се получаваха.
Вениамин, абе ставаше. Имаше енергия, разчувства ме, докосна ме.
Но Майкъл е труден, много труден.
Димитър и Христо много ми харесаха, браво на тях.
Иван не се справи много добре като Елвис. Но вкара настроение.
Звезди ми хареса.
Лашкова не ми хареса. Обаче русото и отива.
Две предложения за брак. ЖДНБ
Нещо ми се струва нагласено.
Ще има ли трето за щастие се питам.
Роксана ми хареса. Ама има си глас тази жена.
Акцента малко и куцаше, ама беше стил Софи Маринова
Цикатридината беше страхотен.
Михаела си пя като себе си.
Дивна не беше зле.  Но устатата си как я отваряше толкова много не знам.
Браво на Вениамин, разплака се от вълнение.
Заслужи го де, не баш с Джако, но го заслужи.

# 670
Знам, че на вкус и на цвет...но Иван победител? Айде моля ви се Joy Целта на форматът е имитация, а на него баш туй не му се получи. Имаше добри попадения, ама близко, а не в целта. Цитиридис беше категорично по-добър от него.И трябваше да е в първата тройка.
Ама каквото било, било.

# 671
  • София
Грандиозно?...кое му беше грандиозното и невижданото по думите на продуцента? Аз по тв не видях нищо невиждано, но пък така и очаквах и затова не купих билети. Колко да е грандиозно, когато пеят посредствени имитатори, някои от които наистина бяха невиждани от мен преди Капките, като Лашкова например... В паузите пък част от журЕто е изпяло по една песен и детска формация е дооформила мега грандиозният лайф.
Грандиозно можеше да бъде, ако заедно с Михаела беше излязла истинската Бионсе или с Лашкова- Лейди Гага...жената пя благотворително в Рио, какво й пречеше да попее и на бг публиката за без пари... Ето това щеше да е грандиозно, а не това което видяхме с огромните претенции...
Съжалявам за тези, които са измръзнали, не са виждали добре/ това е защото е било нещо невиждано/, не са чували добре и не са си изкарали особено добре...Worried

# 672
  • Пловдив
Според мен напрежението за всички беше твърде голямо. От друга страна, това е така за всеки, който за първи път прави нещо.
За мен лично беше хубаво изживяване пред екрана, независимо от недостатъците.
А Вениамин заслужаваше да спечели, макар че този лайф не беше най-добрия му образ.
Единственото, което ми остави леко горчиво усещане са част от водещите. Зуека трябваше само за 10 мин да постои, не се справи никак добре.

# 673
Загубил е тренинг.
Що го мъчат човека.

# 674
  • Враца
На мен, ми направи впечатление , че много фъфлеше.
Сякаш, ченето не му е удобно.

Общи условия

Активация на акаунт