“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 642
  • 792
  •   1
Отговори
# 720
  • някъде другаде
Харесвам предаването и ще гледам и следващия сезон , защото мисля , че ще има такъв.

# 721
  • SF
Заради не чак до там грандиозното шоу на стадиона, не вярвам да не планират следващ сезон.
Сезонът си беше успешен, гледаем, харесван заради успешния каст на участниците и въпреки лиготиите на водещите. Журито, сцените, представленията - всичко! (журито без Фънки на моменти, който се мисли за много оригинален)
Аз не съм някакъв запален фен на предаването, но ми е интересно да гледам и оценявам всички сполучливи имитации.

# 722
Допада ми предаването, забавно е през повечето време и го предпочитам пред ергени, готвачи, фермери, игри за физическо надмощие, на които мястото им не е по национални телевизии.
Надявам се да има следващ сезон на Като две капки вода.

# 723
  • София
Ще ми липсва предаването, чакам с нетърпение следващ сезон.
Моята неделя е по- забавна с Капките.

# 724
  • София
Между другото продуцент на Венеамин е Вирджиния рекърдс на Саня Армутлиева.

# 725
  • София
Между другото продуцент на Венеамин е Вирджиния рекърдс на Саня Армутлиева.
Дано да го води напред, а не да му пропилее таланта и да го забие. Има много потенциал в него, за мен той е и откритието на сезона и заслужен победител. Вярвам, че може да има много успешна кариера.

# 726
  • София
Вени имал две песни с Вирджиния рекърдс, едната дори била най- излъчвания хит в българския ефир, а аз чух за него чак сега от Капките, беше ми напълно непознато лице.
Сега щял да има премиери на нови песни и участие с главна роля в Клетниците в Софийската опера.

# 727
  • София
Ще ми липсва предаването, чакам с нетърпение следващ сезон.
Моята неделя е по- забавна с Капките.
И на мен ще ми липсва. Чудя се кои ли ще приемат да вземат участие в следващия сезон? Има ли някакви слухове вече?

Вени имал две песни с Вирджиния рекърдс, едната дори била най- излъчвания хит в българския ефир, а аз чух за него чак сега от Капките, беше ми напълно непознато лице.
Сега щял да има премиери на нови песни и участие с главна роля в Клетниците в Софийската опера.
Аз за Вениамин знам от социалните мрежи - излизали са ми клипчета и го бях последвала. Нямах представа за записаните му песни. Капките му дадоха добър тласък, трябва да се хване добре тази вълна.

# 728
Сто процента ще има нов сезон,споко! Капките имат жесток рейтинг. Няма никаква причина да го спират,а и този сезон за мен беше в пъти по- добър от предишния ,благодарение на каста. Първа индикация за това ,че едно предаване куца е олд старс сезон. Маги не е глупав и ако зацикли предаването ,веднага ще го направи.😉

# 729
Оф не мога да не споделя
Скрит текст:

# 730
Бях с голяма група на стадиона. Незабравимо преживяване, което бих си причинила пак, ако и другата година го направят там. С месеци съм гледала предаването телевизионно, стадионното не ме разочарова по никакъв начин.
Страхотна организация, включени страшно много хора, на които си личеше, че им пука. Включително чекиращите билетите.
Не е като да не сме ходили по стадиони и концерти.
Даже е една идея по-вълнуващо и организирано от концерта на Ед Шийрън, примерно. Най-лош концерт за мен за всички времена си остава този на Енрике Иглесиас.
Детето, което е ходило на концерти на Били Айлиш и Тейлър Суифт, вчера неочаквано изрази желание да ходим на концерт на Веско Маринов Simple Smile
На стадиона Весковите песни пееха с цяло гърло и малки деца, и тийнейджъри, което доста ме учуди, нали все го ядат, че феновете му са столетници.
Този сезон според мен е много успешен.
Вероятно догодина ще има пак, защото по време на рекламите ни питаха дали ни е харесало и искаме ли отново финал на стадиона. Искахме.

# 731
Чакам с нетърпение следващия сезон на Капките. Всяка неделя бях в очакване да гледам Капките и бързах да се оправя, за.да го гледам. Hells Kitchen ще ми липсва също. Това ми.бяха двете най-интересни предавания.

# 732
Айде за фенките на Нико

# 733
Ей, Ивайло, все пак искам да спя тази нощ. 😂Слагай ги тези неща в скрит текст.

# 734
  • София
Рафи за шоуто, подготовката и... каквото там си мислят, че са направили. Отчет пред 24 часа.
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/20550490

(Последната репетиция преди шоуто е била през нощта. Не отваря приказка за следващ сезон, но и никой не го пита за това. Мрежови специалисти - работили за Олимпиадата в Париж - са им помагали.)

Общи условия

Активация на акаунт