“Като две капки вода“ - сезон 13, тема №6 - финал на сезона, и след финала

• 35 640
  • 792
  •   1
Отговори
# 750
А нали казаха, че са правили репетиция на стадиона, тогава защо Вениамин не е  поискал да махнат тичането, би трябвало и на репетицията да се е запъхтял и да не е успял да се справи добре с пеенето. Според мен не му попречи толкова тичането, колкото притеснението.

Ходих на представлението на Рачков и изненадващо не се държа толкова освободено, както при воденето на Капките. И толкова пот проля, че си говорихме после с компанията как трябва да редуцира шегите за потенето на бат Веско Smile

# 751
Еми, това е то. Колкото и да имат опит с публика и камери, не са свикнали пред толкова народ... , притеснението в случая си казва думата, което си е напълно естествено.

# 752
И аз преди години ходих в Арената на Забраненото шоу на Рачков. Еми не беше същия и изобщо не ми беше забавно. Но пък съм го гледала в театъра (във Вражалец) и беше забавно. И те са хора и имат своите и силни, и слаби моменти. Спичат се и се притесняват. И тримата водещи, и журито бяха много зле на финала. Имаха къде, къде по-добри моменти през сезона.

Днес видях по-ниското момче от Дуетът (все им бъркам имената). Беше с качулка и пак изглеждаше сърдит, както и в предаването.

# 753
Ууупс. Мерси, Паша. Heart

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 08:41 от Alucard

# 754
И Ферай ли е била на стадиона с Даниела и тя ли е вдигала панаири за местата? Май обърка темите. 😀
Само че върти суче, разтяга локуми като любимеца си Марти, но така и не отговори - защо не са допуснали Ферай в студиото?! Това е много несериозно - да дава толкова неадекватно интервю. Какво разочарование...

Последна редакция: сб, 31 май 2025, 02:25 от Pasha Belcheva 746585

# 755
  • Враца
Вчера изгледах филма "Най-великият шоумен" с Хю Джакман, от който беше песента на Цитиридис на финала. Страхотен музикален филм - не го бях гледала до сега. След това си пуснах пак изпълнението на Цитиридис и ми се видя доста статичен, в сравнение с изпълнението във филма. И все пак беше чудесен. Препоръчвам да го гледате, ако не сте - давали са го по Стар Лайф миналата събота от 21 ч.

Някъде мернали ли сте Халваджиян да разказва за финала? Ще ми е интересно да го чуя.

И аз го изгледах - много ми хареса!

# 756
Очаквана новина. Придърпа го Маги.

# 757
Браво - напълно си го заслужи след това страхотно представяне през целия сезон. Много успехи му желая.
И един съвет от мен - да отиде да си присади коса. Толкова е хубав с коса, че направо става друг човек.

Последна редакция: ср, 04 юни 2025, 10:51 от Lady Cassiopeia Duval

# 758
  • София
Любим, любим, любим, браво Нико! Успех! HeartpulseHeartpulseHeartpulse

# 759
В какво ли ще се изяви? И аз го харесвам, радвам се, че Маги го взема при себе си

# 760
На каква длъжност го е взел Маги?
Да е новият водещ на Капките.....

# 761
  • София
Може да е ко- водещ на Рачков в Пееш или лъжеш.

# 762
Браво, сега остава и другия безработен да го вземат Stuck Out Tongue Winking Eye

# 763
Иван не е безработен. Той и Нико не е 🤣

Длъжност едва ли има. Артист, може би, знам ли 🤣

# 764
Надявам се да пробват нова двойка водещи - Рачков и Цитиридис. Геро не го харесвам много, защото от бързото говорене не може да му се разбере много и се напрягам, за да го слушам. Вероятно няма да го махнат де, защото в тази фирма не правят промени дори да е очевадно, че нещо не е особено добро - например като журето Grinning

Общи условия

Активация на акаунт