Римите омръзнаха ни вече, хайде идвай мъничко човече ! ~бебеправене 620~

• 32 104
  • 865
  •   1
Отговори
# 750
Да попитам по-запознатите от вас, когато няма почти никаква ЦС, забременяване не е възможно, нали?

# 751
Съвсем възможно си е, въпреки че не са най-големите шансове. Също така понякога самата слуз я има, но просто е по-малко и си седи в шийката.

# 752
Напълно възможно си е. Моя приятелка не знаеше какво е това ЦС и има две деца от раз Wink

# 753
  • Be realistic - plan for a miracle.
Възможно е, а също, както каза Кенди, при много момичета слузта я има, просто няма discharge, така да се каже, и не се забелязва. Даже може да ти се струва, че има сухота, но пак да я има там където е необходима Wink

# 754
В сферата на теориите ... ако наистина си е имало хубава слуз в шийката, възможно ли е дните след овулацията да почне да изтича? Опитвам се да разбера какво се случва с тялото ми, че всеки месец ме изненадва с различни неща Grinning

# 755
Е възможно е, ако е имало сексове и повече активност, като нищо да текне в последствие. Някой да е креснал отвътре “НАПАДАТ НИ, ПУСКАЙТЕ КРАНА”
Мен ми се е случвало на следващия ден след секс да е “подай едни сухи гащи там”.

Или може просто О да предстои ако не си я проследила точно.

# 756
Нали знаете, че ако има Б, често се увеличава и секретът 😇

# 757
О, да.. аз първия път си изкарах акъла какво е това желе 3 дни преди цикъл.

# 758
  • На изток от Ада
Аз се сетих че имам ненужен Перфект гел 3 тубички . Нящай ако ги иска...

# 759
Връщам се от фоликулометрия, но тъй като понякога вярвам повече на вас, околкото на лекари, това защо ми наподобява спукан вече фоликул, а не такъв, който му предстои да се спука?
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 09 юни 2025, 14:32 от Анонимен

# 760
Ако говорим за маркираното - аз малко като самия яйчник го виждам.

# 761
Едитнах, сори, не съм на център нещо тези дни ... Grinning

# 762
Да, и на мен ми прилича на яйчник.

А от мен мрън:
Скрит текст:
С тези хормони:

съм със задържан фоликул и задържано жълто тяло и на регулон сега 21 дни. Просто не мога вече.. А пих примолут нор уж за да избегнем такива неща. Сенкова беше малко шокирана.

# 763
Слънце , втф, тези хормони не показват задържан фоликул ?!?! Даже бих казала , че са супер, освен ниското е2...

# 764
  • На изток от Ада
Съжалявам слънце

Общи условия

Активация на акаунт