🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 176
  • 3 024
  •   2
Отговори
# 1 545
Аз пак съм на опаки, но ми е жал за Васил. Да, гадно е да лъже Роси, но толкова по детски я излъга. Това ми говори, че той не е опитен лъжец. Не умее да баламосва с празни думи и да излиза от трудни ситуации. Личи си, че му е доста тежко заради Косара. Изобщо Васил имаше най - трудната работа за вършене от тримата ергени, а не му идва отвътре да се прави на клоун като Мартин, затова съм снизходителна към него. Много се измъчи това момче.
Адриана е ужасна натегачка. Почти не даде думата на Васил на пейката. Как да иска да я целуне ? И да спре да носи обувки с каишки на тези къси крачета, че не изглеждат никак добре.

# 1 546
О не, ще гледаме Рупецови до края Rage
Да бяха оставили и Люба и Виктор

# 1 547
Росито пак ще я замаяват, че не е план Б
Ама тя си стана План Б!

# 1 548
Съжалих го с Косара и се питам заслужава ли си някой да те докарва до нервен срив едва ли не.
Заслужава ли си този човек. С Ади му е толкова по-лесно.
Дали? Това мелене на Адриана като му надене хомота съвсем няма да се търпи.
Не че и Косара е стока за него. Но чак пък нервен срив… там е 40 градуса 😂 просто му стана гадно на Васил по същия начин като на Ферай с Мартин. Яд го е че с елементарно стъпване на криво си изпусна трофея.

# 1 549
Кога е финала?

# 1 550
Адриана ми е по-фалшива от Даниела.

# 1 551
Другият четвъртък

# 1 552
Брех Адриана четейки книга в леглото триста пъти по-секси отколкото на коктейл уж натокана. Какви бяха тия кадри? Защо като види мъж всичко това изчезва и става леля Мардж?

# 1 553
  • Out of the Mix
Joy
Искала да се възползвал...
Навярно да застане отзад и заедно да хванат стика.

# 1 554
Малко разочароващо. Мислех че финала е днес.

# 1 555
  • here and now
Косара да не ѝ е подарила някоя рокля на Росица? Изглежда нелепо в промото за следващия епизод...

# 1 556
Ох, оитвама да взема душ, да отмия това напрежение от всички тазвечершни сценки, на които бяхме свидетели. Косара ме натовари с неразбираемите си речи и надутия си фасон. Адриана с триумфалното си изражение на 100% сигурна, че ТЯ Е! Ще си падна от кеф, ако накрая Васко им помаха за сбогом и на двете. И Росица с тая необяснима наивност или глупост, не знам какво е точно.

# 1 557
Тоя па сега ще се дозакопае. И с двете дами си прекарвал страхотно и бил щастлив. Наум направи намек и май дава спасителен пояс на Васил - може да избере да се върне сам.
Роси много палава, бе!
Интересно защо другата двойка ''гадженца'' нямаше възможност като Мартин и Даниела да остане насаме в хотел в Шри ланка, за да се опознаят по-добре? Двойни стандарти.

# 1 558
Да му е честита тетката Адриана на Васята, поне няма да му се налага да говори много както и до сега, то от нея е невъзможно да вземеш микрофона.

# 1 559
Аз сЯ се объркАх. Не е ли днеска финал?
Още 3 епизода...
Коооооо? Макак така? Какво ще гледаме, не разбрах Grinning
Dream dates с Роси и Адриана.
И литературно четене на Момиче за милиони
2 скучни срещи с измислени финалистки и 1 типичен  ден с измислени младоженци😅

Общи условия

Активация на акаунт