🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 163
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 255
Косара няма търпение да не даде роза на Васил,  вече много се усеща, че не може да го понася.

# 256
  • here and now
Е на Ферай можеше някоя приятелка да доведат.
Изобщо не я харесвам, но ми стана много мъчно за нея...

# 257
  • София
След последното фиаско с Алек, явно няма да докарват родителите на ергените. То такава помия се изсипа върху главата на майката на Алек, че нищо чудно, че са решили да го спестят на следващите родители.
Ефекта на бумеранга Wink

# 258
Косара няма търпение да не даде роза на Васил,  вече много се усеща, че не може да го понася.
Ще се изкефя той да я изпревари и да я разкара първи

# 259
  • София
Може майката на Ферай да не е поискала да иде от неудобство. Майките на Косара и Любомира що критики отнесоха за тоалети, грим и прическа, а тази майка надали ги превъзхожда... Кофти момент за Ферай, наистина трябваше да помислят за някоя леля, братовчедка...

Усмихнаха ме "гаджетата" Виктор и Буба, поне един хепи енд в тая приказка. Grinning

# 260
Не ми хареса изобщо майката на Косара и нямам предвид на външен вид, на външен вид е много добре изглеждаща, чак красива не мога да кажа. Но общото й излъчване е студено, безчувствено, високомерно някак, а бе точно ми стана ясно Косара защо е така, както е. Превзето ми е това момиче, не ме кефи, все тая какви очи имала неземни.

# 261
  • here and now
"Ние развиваме хипотетична теория"
Даце, искам мойто момиче една практическа теория да ми развиеш...
Или по-добре недей Mr. Green

# 262
Сестрата на Даниела е много симпатична .

# 263
Може майката на Ферай да не е поискала да иде от неудобство. Майките на Косара и Любомира що критики отнесоха за тоалети, грим и прическа, а тази майка надали ги превъзхожда... Кофти момент за Ферай, наистина трябваше да помислят за някоя леля, братовчедка...
Нали уж майката щяла да се включва с видео разговор?

# 264
Нормална е сестрата на Дайми. Приличали са си... някога.

# 265
  • София /Абсурдистан
Няма корекции тя.

# 266
  • Stockholm
Двете чепеларски селянки, едната тунингована и Джо дясното око Joy

# 267
Косара е много разглезена, и според нея, и според майка й, няма достоен момък за нея. Тя е с манталитет на тетка и никой не би издържал непрекъснотото й дуднене, сърдене, цупене, забележки и контрол. Не е и много интелигентна, няма чувство за хумор...Васил не й в таргета, но тя иска да спечели. Таралаж в гащите ще си вкара той с нея.
На Даниела сестра й е симпатично момиче.

# 268
Сестрата на Даниела е с много хубаво, топло излъчване, усеща се родопския акцент, който Даниела е преодоляла.

# 269
На Даниела сестра и е много красива, даже е най-красива из между всички жени в реалитито.

Общи условия

Активация на акаунт