🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 614
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 685
Лелее Росица е като преследвачка от някой трилър !  Васил как ще я изтърпи, горкия, не знам.

# 2 686
Офф Данка отчаяно се опитва да се отърве от Мартин, а той се прави, че няма нищо и не му дреме от тия фасони. Видиш ли той е над тия неща, търпи фасони всякакви. Сам си ги избирал такива. Тия да ги приказва на опинците ми. Стана му ясно колко е сгрешил в избора от ден едно на съвместния живот. Ама от къде топки да си признае, че е най-големия балък в България. А Данчето да знае, че чак толкова заблудени мъже няма. И да беше красива, за каквато се има, пак никой няма да я търпи.

Роси направо се сгромоляса в очите ми. Вероятно имат право другите, че не я слуша главата. И тя също с речник от 1000 думи, основно междуметия.

# 2 687
Мисля, че Дидито ще прегори манджата с това кафе и извиненията в комплект. Доста глупаво е на магистрала да караш да се спира за кафе, щото там просто няма. Ако ти се пишка директгно му кажи на човека какъв е проблема. Колкото до кафетата, аз винаги се грижа като тръгнем на път, защото мъжът ми кара и неговата умора и напрежение ще са по - големи от моите. Така, че жената трябва все пак да поеме ангажимент и грижа за нещо си, ако иска една връзка да си върви приятно, леко... а и да получава по - важни неща от чаша с кафе от мъжа си. Аз вече се чудя Мартин как издържа, но да видим, до колко ще е по силно в него желанието за “ексклузивност“ хахаххаха

# 2 688
Извинявам се, че пак се връщам на цигарите, но сега ми попадна в тредс. Това са коментирали Ивет и Клаудия, под постта, на който първоначално бяха писали АМ и Синтия (за общото благо).

# 2 689
На мен Ади повече ми лъха на Глен Клоус, ама да видим.

# 2 690
Роси е странна, чак с една октава по високо говори.
Разглеждат къщата щото правят реклама за бъдещи туристи там.
Аз вече се отчаях от чакане да се разделят Марто и Даца. Чак не вярвам да стане. Такава пиявица е, която му пили за всичко не се издържа.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 22:16 от *Амбър*

# 2 691
Това са си те, Васката продължава да си я лъже, тя продължава да си пита кой 'план' е.
Май ще си спят в отделните спални.
Зависи Васил дали е мазохист Grinning може да реши да я валидира като еднодневка,но по принцип дори и бройкаджиите бягат с двеста от такива лепки

# 2 692
Ох, много се сбози тоз Ерген.
Гледам Роси и Васил:
Тя иска да го кара "право куме в очи" да тъ питам - то, че съм план "последна дупка на кавала" е ясно, ама ше го бъде ли тоз план или тцЪ?? Иска да гу пита, ъмъ ни смей и съ лендзи и усуква и кукетну съ усмихва.
Той - Оф, тая като знай, че не я щЪ, що ще от мени. Ъмъ и той ни смей да съ изцепи и лъже и маже, белким му се размине и съ усмихва и пърха с мигли.
Просто такова натурално театро и фалш до откат, че няма накъде повече, направо ши нъ убидят. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 693
Ади сама кат кукувица ли я оставиха бе....

# 2 694
На мен още при самото влизане на Васил ми изглеждаше най-малко вероятно с Росица да се харесат. Не мисля, че и тя го харесва. Супер нагласено изглеждат нещата при тях. Даже и начинът, по който говорят и двамата на тази среща - изключително неестествен. За мен тя чат-пат имаше интерес към Виктор и това е.
Иначе срещите на Васил с Ферай бяха криндж, с Косара - също огромен, с Адриана - на моменти също, със Синтия - не я гледах цялата, но май пак не беше кой знае какво. Сега и с Росица не се получава. Най-окей си говореше с Даниела - странно, но на мен така ми се видяха нещата.

# 2 695
Лелее Росица е като преследвачка от някой трилър !  Васил как ще я изтърпи, горкия, не знам.

Доста е крипи ! 😂😂😂

# 2 696
Личи си колно е ограничена Даниела “ми френския ресторант звучи най-НОРМАЛНО”

# 2 697
Тая ще се жени ли за Васил, вече им разпредели отношенията за в бъдеще?!

# 2 698
Личи си колно е ограничена Даниела “ми френския ресторант звучи най-НОРМАЛНО”
Надали е посещава много ресторанти, изключвам родните подобия

# 2 699
  • България
Роси никога не е била във връзка. А с нея имаме 3-4 месеца разлика. Joy

Хлъц, хлъц, никога не се пита колко връзки си имал и имал ли си one night stand.

Общи условия

Активация на акаунт