🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 624
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 670
Чакам целувка Wink

# 2 671
  • България
Те до финала какво смятат да запълнят три дни? Щото за същото време швейцарците излъчиха 3 Евровизии с по над 20 участника на вечер.

# 2 672
Подготвят ни за развръзката (Мартин и Даниела)...в колата.
и аз това си мисля вече.

# 2 673
Drinking game - всеки път Роси като каже Ок... Аз имам смучи.
Че те само докато разгледат къщата вече трябваше да сме на една бутилка, до края на епизода ще сме в токсикология Joy

# 2 674
Погледнах за първи път великия надкаст, в случая с Ферай.
Какви са тези типове/водещи, особено десния с късите светли гащи, чоплещ си пъпките? Уникално противен тип.

Аааа не така ! За Неделчо ши съ биим ! Joy
Всичко му прощавам и си го обичам такъв какъвто е - неподправен, искрен, много интелигентен, добър човек, талантлив, без маски и фалш. Безкрайно го ценя и уважавам, заради неговата същност.
Ще изгледам някое и друго видео, не само ти каза подобни неща.
Благодаря

# 2 675
нЕма да му прóсти тая хала! Верно е като разгонена котка! Ще го издере от страст.

# 2 676
РоситУ ме убива с тези резки движения - все едно непрекъснато я кацат мухи и тя ги гони.

# 2 677
Росица му е мега гига навита, в комплект е супер досадна. Айде пак с въпросите дали е блан В, ма нямало значение, много хубаво си изкарвали... хихика нонстоп, удължава гласните, за да е мноу секси - оо дааа, налиии...
Криндж и половина е Росица!

# 2 678
Васята бил "нелепозабавен" ,ама продължава да лъже и маже

# 2 679
Оххх, това е трудно за гледане 😒

# 2 680
Роси и сама едва си вярва на глупостите Grinning Знае, че Васил я лъже и се опитва да се самозаблуждава в ефир, че я е избрал 'щото мнооого я харесва. Не съм свикнала да виждам някой да живее в самозаблуда по толкова очевиден начин, че чак и на глас да го изговаря.

# 2 681
Роси е притеснителна и поради липса на срещи през цялото време, още я гони сценична треска. На който не му харесва има избор голям, Кошмара, Злюба, Даниелка шегавелка, Анна-Мария и т. н 👌😏 Важното в крайна сметка е с Васил да си изкарат добре далеч от всички хиени, които вече наваксват по родните чалготеки.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 20:49 от Catfish

# 2 682
  • ПАЗАРДЖИК
Можеше да се получи между Васил и Роси ако бяха започнали при влизането му- нито тя щеше толкова отчаяно да иска да им се получи, нито той щеше да се оправдава за сегашната ситуация

# 2 683
Ох, Роси се излага, направо ми изглежда сценарий, не мисля, че в действителност би се държала толкова нелепо.
Какъв е този финал, ни майки на ергените, ни някаква драма, имам чувството, че сезонът приключи преди 2-3 седмици и сега запълваме екранно време..

# 2 684
Това са си те, Васката продължава да си я лъже, тя продължава да си пита кой 'план' е.
Май ще си спят в отделните спални.

Общи условия

Активация на акаунт