🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 711
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 655
Роси - малката булка. Що така ...и с тези кюлоти ,които прозират 🫣

# 2 656
Погледнах за първи път великия надкаст, в случая с Ферай.
Какви са тези типове/водещи, особено десния с късите светли гащи, чоплещ си пъпките? Уникално противен тип.

Аааа не така ! За Неделчо ши съ биим ! Joy
Всичко му прощавам и си го обичам такъв какъвто е - неподправен, искрен, много интелигентен, добър човек, талантлив, без маски и фалш. Безкрайно го ценя и уважавам, заради неговата същност.

# 2 657
Росица защо говори така???? Започвам да се
радвам, че не са я водили по срещи често. Ооокеейй, ооо добреее, ооооо уаааууу, окееееей, доообреее Scream

# 2 658
Васо сега трябва да играе цирк...То почна, де. Залипсвали си с Росито...И са в синхрон, според нея. За времето не са си говорили още. Иначе интериора и гледките обсъдиха. Жалко ли е, смешно ли...

# 2 659
Каква е идеята да показва цялата къща все едно ще се пренасят да живеят там, а не са само за 24 часа.

# 2 660
Drinking game - всеки път Роси като каже Ок... Аз имам смучи.

# 2 661
Роси му изкриви врата на ВасЯта от скачане по него Joy Това държание би било сладко, ако Васил вече ѝ беше мъж, ама сега ми е доста отчаяно.

# 2 662
  • България
Имам чувството, че гледам клип от брокери, които ми продават луксозна къща в Бистрица.

# 2 663
Отива му чисто на външен вид Роси

# 2 664
Вилата е екстра.Дано има и Нуй.

# 2 665
Офф, Росица - Ооууукееей, оууукееей, аа уааау! Разтреперила се е чак, като разгонена котка е, чак е неудобно за гледане!
Аз съм раздвоена дали да гледам изобщо. От  една страна не искам да изпусна сеира ,от друга страна ми е жал колко неадекватно и жалко е това девойче,което толкова много  харесвах в началото на сезона.

# 2 666
Росица много бедин речник, направо съм в шок.

# 2 667
Каква е идеята да показва цялата къща все едно ще се пренасят да живеят там, а не са само за 24 часа.
Да напомпат екранно време за още няколко епизода до финала 😀

# 2 668
Всякакво хейтене според мене е излишно. Това, което виждам е че Васко и Роси биха могли да са сгодена двойка. Е с може би прибързан годеж след любовни разочарования с други, но все пак годеж.

Последна редакция: вт, 20 май 2025, 20:42 от Tilda.M.

# 2 669
Вилата е екстра.Дано има и Нуй.
Точно, Роси иска отворен план с гледка към един нуй. Wink

Общи условия

Активация на акаунт