🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 197
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 960
Аз се чудя какво чак толкова имало в Косара, а то много потенциал Laughing
Майката и тя има подобрения в лицето, като замразено е, без мимики. Изобщо двете са големи разбирачки и най-вече - с много пУтенЧиал Laughing

# 961
И аз нямам лайкове, но утре ще се върна специално да лайкна всички мнения против това жалко подобие на мъж. Данка е класи над него, дано да го охарчи колкото може и да му бие шута.

# 962
Тя хубаво го нареди Емануела колко е жалък.
Васко ще си намери своето момиче. Не знам какво чак толкова го недолюбват, че и във форума. Нищо му няма на момчето. Хареса ми Адриана как постави нещата, доста трезво гледа на нещата, без да е великата претенция като Косара.

# 963
Мартин не успя да докопа Косара и сега гледа са отреже шансовете и на Васил.
Щеше да я докопа, ако не беше разликата в годините и това, че тя се притеснява какво ще кажат хората, майка й и т.н.

# 964
Косара ще изкара най-доброто от Мартин - алкохол, пиене, дискотеки и забивки.
И ще си го занесе вкъщи Mr. Green

Но там на дивана го чака офицер Анна-Мария😼

# 965
Написах го и миналия сезон за Алек, но и в този е валидно:

Разликата между 'alpha male' и 'half a male' била тънка Simple Smile

# 966
Тя хубаво го нареди Емануела колко е жалък.
Васко ще си намери своето момиче. Не знам какво чак толкова го недолюбват, че и във форума. Нищо му няма на момчето. Хареса ми Адриана как постави нещата, доста трезво гледа на нещата, без да е великата претенция като Косара.
Тя пък щото е по-различна. 😂 Търкулнало се гърнето, намерило си похлупак. Да се взимат обратно двамата интриганти - друг няма кой да ги търпи.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 16:04 от Lilly_85

# 967
  • here and now
МарЧин сега няма ли да "уважи" и другите гости?
Нали бил възпитан?

# 968
  • България
Надявам се Васко да избере Адрияна! Косара не заслужава Васко, да взима Мартин.

# 969
Мартин не успя да докопа Косара и сега гледа са отреже шансовете и на Васил.
Щеше да я докопа, ако не беше разликата в годините и това, че тя се притеснява какво ще кажат хората, майка й и т.н.
Е, Марто току що си посла да го одобрят, може па да стане заварката и да се сродят с министерския знатен наследник.

# 970
МарЧин сега няма ли да "уважи" и другите гости?
Нали бил възпитан?
Не, той се меси само като има интрига Grinning

# 971
Аз се чудя какво чак толкова имало в Косара, а то много потенциал Laughing
Майката и тя има подобрения в лицето, като замразено е, без мимики. Изобщо двете са големи разбирачки и най-вече - с много пУтенЧиал Laughing
А най-тъпото е че Мартин забърка тая долна каша като дори даже не е влюбен в Косара. Имам чувството, че повече има да мачка Васил, отколкото чак толкова непреодолимо го дърпа към Косара. Всичко е за интригата. Много низко поведение - същинска Анна Мария.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 21:52 от Linda*kiss

# 972
Тези двете как ги различавате като говорят без да ги гледате, че ми седи табът на фон.
Аз си мислех, че една говори. Оцъклих се като видях, че и маманата говори.
Диалектът им не ми е проблем. Но двечките са класическия виц – дъщерята не пърди без маман в семейното ложе. Ужасни са. Съчувствам от сега на момъкът дето ще се зажени за Косарка. Майката е като някакъв проповедник. И се меси навсякъде, то морал, то ценности. Дали някога спи и се отпуска тази жена. Фрийк контрол брр

# 973
Мартин как само искаше да я извърти майката на Косара да отиде и тя да му кажела какъв бил Васил моля ви се. И жената като му каза, че тя няма да й дава наклон, видя, че няма много да мине номера и нямаше какво още да измисли. А за отношението му към Даниела, нищо общо с това преди. Вече изглежда, че едва я търпи. Никакво уважение към сестра й, грам не му дреме за нейното мнение за него. Явно щом няма да трябва да се доказва на родителите й, вече не е я има за нищо.
Няма по-неприятно съдание от мъж дето няма и едно мъжко качество в него.. клюкарка и интригант.. и само по дискотеките.. че коя нормална жена изобщо го отразява?

# 974
Не вярвам, че Мартин го прави, защото харесва Косара като потенциална бройка. Просто този човек живее не от въздух, а да е във водовъртежа на събитията, хорската драма и интригите. Точно това поведение имаше и когато ходеше да пита сам всяко момиче истинска ли е Даниела и защо му е отказала целувка. Той сам отпуши процеса и после всички решиха, че трябва да му говорят и отварят очите. Мисля, че се сепна, когато майката на Косара каза, че не иска да влияе на собствената си дъщеря, а той, нали е "на всяка манджа мерудия", вече го беше сторил.

Общи условия

Активация на акаунт