🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 795
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 105
Много тъп епизод, пуснала съм го на без звук и чакам да приключим със спомените :д

# 106
  • България
Жорката можеше през целия сезон да ги гримира, защото изглеждат най-накрая прилично днес.
Но Люба си е била грозна и в колата, когато кринджваха. Изглежда са се познавали с Викито.
На Викито никоя не му подхожда даже визуално - и двете са грознички за него.

# 107
Любомира тук изглежда страхотно, а Клаудия не ме кефи с тази прическа.
На това моме все не могат да му улучат ни прическа ни цвят на косата. Ако беше малко по-дълга опашката в случая ми се струва, че по-ефектно щеше да е. Дължината й е някаква никаква.
Роклята си е точно за нея. Много ми хареса.
М-да. Опитали са се да я докарат на Ариана Гранде, ама по-скоро е станало кукуригу Grinning Joy

# 108
В предните сезони, когато Ергенът и момите наистина имаха моменти, срещи, целувки, страсти, пускаха три минутно видео по време на дрийм дейта им. Сега тука всичко е мъка та дрънка, селения и едни и същи тъпи срещи, обаче по 15 минути монтажи баце на великите им моменти...

# 109
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не ми харесва роклята на Люба.Ами..евтино изглежда.Особено от близо си личат кривите подгъви.
Тя цял сезон с парцали от Тему,не очаквам финала й да е в нещо изискано и качествено.
Клаудия е много хубава,излъчва вайб на сладко момиченце. Много хубава рокля.

Не знам защо ни баламосват с празни приказки. Никоя от двете не харесва,за тях също се съмнявам,че има любов.
Кринж, хайде да приключваме с Виктор и дават Васил. Там е далеч по-интересно.

# 110
  • Stockholm
Цял епизод явно Виксата ше гледаме. Ужас. Надкастите няма въобще да имат какво да коментират.

# 111
Жорката можеше през целия сезон да ги гримира, защото изглеждат най-накрая прилично днес.
Но Люба си е била грозна и в колата, когато кринджваха. Изглежда са се познавали с Викито.
На Викито никоя не му подхожда даже визуално - и двете са грознички за него.
Познавали са се - Виктор я е следвал в ИГ преди предаването. Лайковете му на старите ѝ снимки си стояха, когато снимаха.

# 112
  • Sofia
Виктор - чуденката!
Все се чуди и се мае, то това вече се не трае! Коя ли той ще избере, на коя ще повери своето сърце?
Виктор - отговорът! Отговори търси той, като благ лирически герой! Отговорите от него бягат, Брана взе че му избяга и обувката продължава да го стяга! Вико, Вико, тоз левент, Ерген, напет, цял сезон отговори не намери той. Съкрушен е нашият лирически герой. Разтърсен и сломен, във вечна вярност на бармана се врече и двамата отпрашват надалече..

# 113
Клаудия нито рокля нито прическа ми харесват. А пък тъпите ѝ аргументи защо да избере нея няма да ги коментирам, плоско.
Люба е направо блестяща с роклята и грима и по-красива от "младата". Изобщо във всичко е по..

# 114
  • София
Трагикомичен епизод, апотеоз на фалша.
Как може така нагло да лъжат хората?
И продуцентите и водещия и Виктор режисьорчето и двете актриси.

# 115
  • София
Клаудия ми харесва визуално как изглежда - коланът на роклята обаче ич не ми се връзва.

Много мудно нещо върви.

# 116
  • България
Аз искам да върнат роклите от Асеновград!

# 117
Клаудия: "Ами аз всъщност не съм влюбена"
Клаудия преди 5мин: "Виктор за мен е дом, топлина, уют, щастие, любов....."
🤥
Подсигурява се, понеже няма да я изберат, та да не вземе да падне по гръб.

# 118
  • София /Абсурдистан
Това ли е финалът? Или за всеки ерген ще има по един отделен ден?
Извинявам се за тъпите въпроси.

# 119
Любето била Ян на неговия Ин.. тука нещо са объркали енергиите маленко.. Grinning

По-скоро 'джан' на неговия 'джун'

Общи условия

Активация на акаунт