🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 638
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 555
Ако беше Бранито останало, щеше да ѝ виси пред прага на спалнята на тоя дрийм дейт, не като Люба да го пуска вътре, и пак щеше да ѝ даде пръстен. Жал ми е за момичета като Любомира, защото ги има много в живота...
Не ми е жал за Любомира по простата причина, че не вярвам тя наистина да е влюбена. По-скоро към края се беше увлякла в “играта” и обърка това с чувства. Точно седмица извън предаването и ще се усети, че този човек изобщо не си заслужава.
Те и другите, които допускат подобни ситуации, не са влюбени точно... Пак ми е жал.

# 556
Успешен не знам дали е - нали три пъти е фалирал, по думите на Косара.

# 557
Айде бе, все едно не го знаем Мартин какъв е Grinning Той все пак си пробва едното с комуникативността, пък ако му се получи и другото - още по-добре за него Joy

Това също! А и Даниела му е демонстрирала ревност вече с нейните панаири той да изгони другите момичета. Напълно умишлено я провокира.

# 558
Майката на Роси поне каза, че дъщеря й е пълнолетна и относно връзките сама трябва да решава и избира, при Косара ще е майка й - не завиждам на бъдещия избраник там.

# 559
Нормално е било да кажем, през 90-те да е имал период на "зануляване"  и повреме на "ковид". Като ги гледам, все пак успява да ги издържа, явно се справя човекът. Дано брат й на Косара да се е метнал на него. Grinning

# 560
Догледах. Ами с точилката и по МарЧин. Да си взима превтасалата питка барабар с майка ѝ и със самолеЧа кой откъде. Аре.

# 561
Мартин е комуникативен, но и много манипулативен.
Иска да впечатли Клюкара като говори с майка ѝ, а също и да провокира Данка, на която не иска да дава пръстен и си търси повод да се 'разколебае' за предложението, по 'нейна вина'.
Два нарциси в битка за манипулации са Данка и бай Мартин. Каква химия вижда сестрата, не знам.
Такива позьори са като интимничат, че на моменти ми става неудобно да ги гледам.

# 562
Майката на Роси поне каза, че дъщеря й е пълнолетна и относно връзките сама трябва да решава и избира, при Косара ще е майка й - не завиждам на бъдещия избраник там.
Коледа с ергена в различните семейства:
— Майката на Люба - ще върти сарми.
— Майката на Клаудия - ще проведе сеанс на тема “Как се чувстваме като ядем сарми”.
— Майката на Росица - ще го пита какво не му харесва в сармите на дъщеря ѝ.
— Майката на Косара - ще му нареди да направи сарми, за да не се цапа мамина сладка.

# 563
  • София
Пръстен за теб нямам, но искаш ли да станем гаджета? 😂😂😂

Ужасно унижение! Никога не бих приела.
Това вместо бягство ли измислиха?
Пп. Какви неща е казал на Клаудия, когато са били само при него и се е разстроила?

# 564
Коледа с ергена в различните семейства:
— Майката на Люба - ще върти сарми.
— Майката на Клаудия - ще проведе сеанс на тема “Как се чувстваме като ядем сарми”.
— Майката на Росица - ще го пита какво не му харесва в сармите на дъщеря ѝ.
— Майката на Косара - ще му нареди да направи сарми, за да не се цапа мамина сладка.
По-скоро ще му пробие дупка в крака с токче под масата, ако каже нещо за сармите на дъщеря ѝ пред гостите или не ги хвали достатъчно.

# 565
Само защото Питката е била твърде малка, за да го направи милионер. 😉

# 566
Мартин любезен, комуникативен, не знам си какъв прекрасен, но е неуместно в ситуацията да се представя с любезности пред майката на друго момиче в рамките на формата. Това да не е сватбен банкет, та си говорят любезно гостите и се опознават?

# 567
  • Вестерос
Косара и майка ѝ един и същ глас... Такова нещо не съм срещала аз..

Клаудия беше много хубава на финала.

Бубе, искаш ли да си ми гадже- О М Г

# 568
Защо от няколко епизода Даниела ми се струва с мустак на всичките си претенции за поддържаност? От продукцията и от депилиращи ленти за лице ли са лишили момите? Или може този мустак да е оптическа измама поради монтираните джуки, тоест да е като сянка поради издутия ръб на горната устна 😃

# 569
Косара и майка ѝ един и същ глас... Такова нещо не съм срещала аз..

Клаудия беше много хубава на финала.

Бубе, искаш ли да си ми гадже- О М Г
Споделям мнението ти. Wink

Общи условия

Активация на акаунт