🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 355
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 615
https://gospodari.com/reportazhi/2022/05/09/da-pomognem-na-niki-reportazh - Ей сега ми попадна. В движение лицето ѝ ми е доста по-симпатично тук, без филърите, които явно наистина има. Не знаех, че се е занимавала с  дарителски кампании. Май си е и с нейната уста тука. Тук е облечена скромно и обрано, както е редно предвид репортажа, но ми се струва че няма ненки. Интересно кога е успяла да ги сложи, че и да ги махне за няма 3 години.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 06:53 от RoseofVersailles

# 616
Мартин и майката на Косара си отиват като възраст. Набеденият за ерген да вземе да се ориентира в подходящата за него възрастова група, ама едва ли.

# 617
Мартин и майката на Косара си отиват като възраст. Набеденият за ерген да вземе да се ориентира в подходящата за него възрастова група, ама едва ли.
Да, бе, в шестък. Тя Косарка му е дърта вече, вие за майка ѝ си правите устата. Мартин ги иска толкова млади, колкото да си няма проблеми със закона (поне се надявам, ако съм родител на приятелки на щерките му, сериозно бих се притеснявала)

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 10:52 от RoseofVersailles

# 618
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Ти пък..
Човека,нищо,че е на 40 и баща на две големи деца,той си иска дискотеките,парцаланите,чалгичката и алкохола.
Аз такъв мъж никога не бих погледала,защото живеем в два различни свята,но осъзнавам също така,че много млади жени търсят точно такъв тип.

Косара има филъри в устни определено.За скули може би,колкото да ги подчетава.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 06:55 от Adoralova

# 619
Мен ме разсмя рекламата от Ферай на спрейче за целулит. Намерили коя да го рекламира, тя няма и грам целулит. Този Васко защо така лъже родителите на Роси и Ферай като сам си знае, че няма да ги избере.

# 620
Мен ме разсмя рекламата от Ферай на спрейче за целулит. Намерили коя да го рекламира, тя няма и грам целулит. Този Васко защо така лъже родителите на Роси и Ферай като сам си знае, че няма да ги избере.
Превенцията е най-доброто лекарство. Grinning При всичките ѝ косури на Ферарито, тялото е топ.

# 621
Много ми стана смешно днес като гледах началото - Виктор се вози в колата за церемонията и умислено съзерцава роза и кутийка с пръстен, които държи в ръцете си. Пристига и слиза от колата с празни ръце, а Наум го чака с розата и кутийката на масата Simple Smile

Слушах отново майката на Росица като коментира, че на пръв поглед й харесва ергенът и иска да го опознае лично. Аз не виждам нищо странно в това - жената е гледала Росица с Виктор по телевизора, сега идва на място и за пръв път вижда друг ерген - Васил, за който дъщеря й се бори. Предполагам е била изненадана и понеже не го е виждала досега по тв, няма впечатления от него, казва че ще се радва го опознае лично, като са й дали възможност. Аз така го разбрах. Иначе всички майки и сестри, които видях днес, ми харесаха, но свекървите винаги са били по-интересни и определено липсват Simple Smile

# 622
  • София
Изгледах частично, като умишлено пропуснах частта с Виктор и неговия т.нар. избор. Много фалшиво там, нито харесва кой знае колко Люба, нито иска да е в тоя формат. Клаудия беше много красива, дано има късмет и щастие навън. Отърва се от този ангажимент, държаха я само, за да има приличен финал и нищо повече.

Изгледах майките и сестрите.
Косарината мама - дъщеря и е нейно копие като излъчване, глас, говор. Ако ги слушам, няма да направя разлика. Беден речник, диалект, разпоредителност и надута самооценка. Жената все говореше, как той трябва да я "спичели", а Косето какво трябва точно да дава не стана ясно. Принцесата на мама. Иначе не може да и се отрече, че е хубава жена, в добра форма, хареса ми външно, но дотам. Кухички са и двете и претенциозни. Със силна връзка са, тежко и горко на бъдещия мъж на Косара, ще го оглозгат с претенции, чупки и стойки. Че и трудно ще ги разбере какво искат, защото нямат необходимия запас от думи да го изразят - трябва да им се вадят думите с ченгел.
Коментар от Косара "Той си личи чи многу мъ хъресвъ". Строеж на изречение, правоговор, изказ и чудо.

Майката на Роси - хареса ми, по-хубава от дъщеря си и по-спокойна. Изглежда ми мъдра, защо не е предала това на Роси, не разбирам. В нея поне не усетих това обсебване и изсмукване на околните, което го има в Косарината майчица. Изслуша, попита за отзив за дъщеря си, подпита за връщането в БГ, някакви нормални неща, двупосочни, а не само - дъщеря ми, ненагледната. Даде и заявка, че дъщеря и е самостоятелен човек и сама взема решенията си. А Васил беше адекватен и отговори много точно какво е забелязал в нея като недостатък - прекаленото предъвкване, премисляне, неувереност и т.н.

Сестрите - и двете ми харесаха. Десислава - много хубава и естествена. Даниела се е обезобразила тотално, та сестра и изглежда по-малка от нея. Спокойна, зададе няколко блиц въпроса на Марто и го прецени. Беше подкрепяща към Даниела, адекватна, без да обсебва ситуацията.
Коментар на Даниела "Аз не давам любовта си безвъзмездно". Туш! Всичко там е сделка.
Тази на Ади - същия вайб като на Ади, да. И двете са симпатични, с дар-слово, речник. Обрана и мила, даде правилните съвети, без да обсебва и да се натрапва.
Ферай и роднина няма да ги коментирам, тя е тотално ниска топка, а и извън всякакви шансове (нормално). Мога само да я похваля за перфектната фигура, другото е въздух. Дожаля ми, че няма никой за нея там, но това е положението, да се сърди на родата си.

# 623
  • София
Не можах да догледам снощи, но Любомира ми хареса, защото винаги беше на страната Виктор. Нито веднъж му се присмя, не го одума или злепостави, не го подцени. Дори да е само за пред камерата и от приятелски чувства, се радвам, че поне една от всички участнички се опита да опази репутацията му.

# 624
Нямаше особени изненади снощи освен промото с Мартовите комплименЧи. Това, дето били приятели и искал ей така да каже две ласкави думи на майката на Косара, и пред мен не би минало. Чиста заявка със скрит подтекст си е.

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 08:50 от zlatenceto

# 625
Не се чудете на Ферай защо са ѝ дали да рекламира крем против целулит... има голям замисъл зад това. Не сте ли чували вица:

Един човек си вървял по улицата и пускал пясък. Спира го полицай и пита:
- Що хвърляш пясък?
- Против крокодили!
- Ами... то няма крокодили!?!
- Щот' хвърлям пясък!

Същата работа Grinning Очаквам да ре-брандират и луканката като 'вталяваща'.

# 626
И сега какво - чак на финала Даниела стопли, че е спечелила Мартин, само защото Косара не го е искала. Ох милата, а тя колко женска енергия хвърли по него........

Връщам се да ви чета Simple Smile

# 627
  • София
Този сезон вместо накрая да става по-интересно, все по-скучно м се струва.
Поведението и коментарите на Мартин спрямо сестрата на Даниела е като на 16-годишен недорасляк с хормонални проблеми. С една дума - отврат.

# 628
Ако беше Бранито останало, щеше да ѝ виси пред прага на спалнята на тоя дрийм дейт, не като Люба да го пуска вътре, и пак щеше да ѝ даде пръстен. Жал ми е за момичета като Любомира, защото ги има много в живота...
Сестрата на Ади има подобно излъчване. Праволинейна, упорита в монотонността си и наивна. Надрънка на Васил един тон празни приказки и самоизтъквания. Типичната неадекватност на гаджосала се супер рано. Вероятно дава същите глупави съвети на Ади, с които Любомира се самоубеждава. Такива им е много важно да ги “удостоят” с връзка, няма и много значение кой. Виктор направо си я унижи Любомира, то е очевидно, че не я харесва даже сексуално, а тя за любов говори….

# 629
Марто нали си е лисугер, тръгна да омайва майката на момата, та тя да обработи непокорното девойче.

Ако тръгне с това "Мама е нотариус, тате беше министър, аз имам верига от заведения и карам последен модел S класа" директно я е спечелил. Даже няма да може да се отърве. Зет - мИчта Joy

Сега сериозно - Косара, че е голямо мрънкало е факт, обаче и Васил е труден за издържане. Да, научил се е да прави добро първо впечатление, обаче, колкото повече време се прекарва с него, толкова повече се вижда колко е фалшив, изкуствен и ниско емоционален. Този човек си е пълно дърво. На Косара наистина един Мъртин би й паснал повече - малко да я разчупи, да я кара да се смее, да се забавлява. Тъпото е, че се разминаха двамата в предаването, но навън - кой знае Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт