🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 307
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 720

Ако пък я беше прегърнал щеше да има :

"Защо само нея ? Всички трябваше да прегърне. Никакъв мъж не е ...."

На жени да угаждаш е кауза пердута Sunglasses

Именно! Що такъв проблем се спретна - не е ясно!
Но пък и Ферарито трябва нЕкак си да излезе от ситуацията, че всъщност през цялото време /на всичките ергени/е една табуретка от пейзажа и така вече може да го играе позата "Не го искам вече!"

# 721
Очевидно и стана тъжно,че майка и не е там.

# 722
https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/sled-tseremoniata/zad-kada … -i-ljubomira.html
Зад кадър с Туджаров: Разходка с Виктор и Любомира

# 723
За мен обаче е странно и нелепо в такова шоу да вярваш на думите на Ергена - той й казвал, че е специална, а тя после видяла друго, аз не бих имала наивността да смятам, че го казва само на мен, защото той е в роля все пак.
Не наивност, а чак глупост... Та той преди няколко седмици буквално каза пред всички, че би избрал Любка за победителка. После заяви на Клаудия, че ако Бранимира беше там, тя нямаше да е на финал. Даде ѝ много индикации, че няма да се получи. Единственото, което не направи, беше буквално да ѝ бие шута в д-то, но НН нямаше да позволи.

# 724
Любка очаквала пръстен, не роза, на финала - това от видеото с Туджаров.

# 725
Aз ако бях на Любка щях да очаквам да видя снимка на Вико и Брани в рамка, показващи среден пръст...

# 726
Направо ми е чудно 20 и кусур годишни жени да не се ориентират в ситуацията. Не казвам, че трябва да имат опит на тези години, но да бяха гледали филми, сериали, има и Читанка.БГ Rolling EyesRolling EyesRolling Eyes.

# 727
В множество среди се носи мълвата за Виктор и предпочитанията му. Човек никога не знае, но клюката така сериозно се е разпространила (включително и потвърждавана от по-достоверни източници), че вече е много трудно да се сметне за лъжа.

Единствено не ми стана ясно кому беше нужно още в самата визитка да го „разпитват за сексуалните му апетити”, карайки го да заявява нещо конкретно и „категорично” с цел разсейване и потушаване на евентуален скандал. Голям (авто)гол от страна на продукцията спрямо Виктор още от самото начало. Или просто той бе използван за повечко рейтинг, без да си дава сметка за това.

Иначе, не бе случаен изборът на Виктор в предаването — нарочно се остави измежду дами, които я не го искат, я не са му толкова интересни. Не искаше да е „гадняр”, който да реже наред, а да изгради по-различен образ — на влюбен страдалец. Циркът с Бранимира не се осъществи и той поде на фронта между Любомира и Клаудия, където краят бе предизвестен.

В началото имах други виждания за него, но към края и за мен започна да е трудоемка задача да казвам на черното бяло. Човекът не е млад, объркан, без опит с момичетата (по сладък и естествен начин), той просто няма интерес към тях.

# 728
На Даниела сестра и е много красива, не и трябват никакви подобрения, има харизма и много лъчезарна усмивка.
И без никакъв грим при това..

Последна редакция: ср, 14 май 2025, 17:55 от Не се сърди, човече

# 729
Тоя Виктор е пълен оли, като гледах видеото с Туджаров и като чух какво ѝ говори на Любомира... Боже! А пък тя изглежда покъртително в това видео, та думите, които е получила, не са далече от истината за вида ѝ, но не може мъж да говори така на жената, която вчера уж е избрал да са си гадженца. Много е зле това момче, ама мноооооооого.
Скрит текст:
Звучат точно като думи на злобно гейче, те така плюят. Като имат да казват нещо гадно, то е възможно най-гадно

# 730
Не съм ровила защото не ми е важно,може би са си сменили всички имената едно време когато са ги принуждавали. Мисълта ми беше ,че щом при сестрата личи по говора, че е туркиня,няма как при майката да не личи и явно Даниела се срамува от това.
Което ме подсеща да кажа Евала за Ферай ,в нито един момент не показа,че нещо я притеснява относно  произхода й.
Вие правите ли разлика между турски и помашки етнос изобщо?
В Родопите и Чепеларе са помаци. Говорът им е специфичен родопски, същият като на българите, населяващи региона там.

# 731
Може ли линк към видеото с Любомира?

# 732
# 733
Предполагам, че родителите на Ферай не са помаци, а гагаузи. Мисля, че така се наричаха. Има много гагаузи по черноморието ни от Варна до Румъния. Разликата май беше, че те са христяни, но говорят турски ( помаците са мюсюлмани, но говорят български). Като цяло всички сме си българи, но с  особености Simple Smile

# 734
  • Някъде там...
В това видео се държат странно двамцата, все едно има някакво скрито напрежение между двамата. Няма очен контакт, като цяло все едно са си сърдити за нещо. Не го изгледах цялото, само до половината, толкова издържах.

Общи условия

Активация на акаунт