🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 322
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 795
Ама тя пак каза гривня Grinning Grinning
А за колието сега дали излъгаха и двете? Имам някакви такива подозрения. На Даниела какво й пречеше да каже, че е от сестра й още в началото?

# 796
Даниела към сестра си - "Колко съм ревнива от 1 до 10?". Сестра й - "Официално си 0, но в действителност си 10". 😁😆

# 797
Колието вместо от бившия, на сестра й или от сестра й ли се оказа, не разбрах? 😀

# 798
Този сезон започна доста по-разчупено и динамично от предишните. С приближаване към финала, обаче,  загуби всякакъв заряд. Уж финал, а ни тръпка, ни съспенс.

# 799
Семейство Хихи-Хаха са ми скучни и не ги слушам. Давайте екшъна вече. Някоя да изгонят, майката на Косара да лопне Васил с тиганЯ… Нещо.

# 800
Даже и не гледам, пуснала съм го да го чувам и си правя нещо с гръб към телевизора... Как го измислиха така, че последните епизоди да са най-тъпи и скучни.

# 801
Тая Косара се има за някаква смразяваща величествена... Горгона Медуза явно, та си помислила, че Васил ще избяга. От такова мрънкало всеки в един момент ще избяга, ама ще го разбере сама някой ден. Егати киселицата! Колкото и да иска да я хареса човек, то няма за какво да се захване.

# 802
"Съдби на кръстопът" вайб.. гледам с такова отегчение.

# 803
Майката: Защо ми го казваш това?

??????????

# 804
Аууу, Косара нямало да прави компромиси. Била на възраст. Trollface

Палалелен… Паларе… Парарелен.

# 805
Ни йе дитету, куету изпрачих... уприджилену е израснала доста...

# 806
  • България
Косара е много семпла девойка.

"Мъжете се държат така, защото жените харесват това." Sweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat SmileSweat Smile

# 807
Брб, отивам да питам мъжа ми дали съм спИциалната жИна.

# 808
Мъжете се държат по правилник.

Майката е много студена жена.

# 809
Искам чи! Чи, чи!
Ох, ще се припадна от смях с тези хора, сега като се слушат отстрани, дали се чуват?

Общи условия

Активация на акаунт