🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 170
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 975
Тези двете как ги различавате като говорят без да ги гледате, че ми седи табът на фон.
Аз си мислех, че една говори. Оцъклих се като видях, че и маманата говори.
Диалектът им не ми е проблем. Но двечките са класическия виц – дъщерята не пърди без маман в семейното ложе. Ужасни са. Съчувствам от сега на момъкът дето ще се зажени за Косарка. Майката е като някакъв проповедник. И се меси навсякъде, то морал, то ценности. Дали някога спи и се отпуска тази жена. Фрийк контрол брр
свършиха ми лайковете, тоооп коментар 😂

# 976
На всички ли се изплъзна факта, че директно на масата Мартин адресира баса пред Васил и ехидно изтропа само ако ли Косара знаела пълната истина за техния кръг (в който Васил влезе с баса)?

# 977
На Мартин като му казваха всички че Даниела е една пред него и друга пред момичетата,не вярваше.Сега тръгнал със същите нападки пред майката на Кошара.

# 978
Силно се надявам Даниела да зареже Мартин, голям е смотаняк за това което направи. Никакво уважение към никой и страшно идиотско поведение за 40 годишен мъж. Просто е ходеща реклама за това как това, че един мъж е на повече години не означава, че е узрял. Направо ще ни побъркат с тази Косара, а в действителност не е нищо особено. Лицето й е подпухнало и има малки злобни очи. Още от началото не мога да видя какво толкова й харесват, имаше много по-красиви жени в това предаване като Айлин и Валерия например които не бяха толкова проклети.

# 979
Тя хубаво го нареди Емануела колко е жалък.
Васко ще си намери своето момиче. Не знам какво чак толкова го недолюбват, че и във форума. Нищо му няма на момчето. Хареса ми Адриана как постави нещата, доста трезво гледа на нещата, без да е великата претенция като Косара.
И Васил не ми харесва. Но това не значи, че Мартин е прав в случая. Мартин се показа супер комплексар - зор да се покаже, че повече ги разбира той тия неща. А и сега ревността на Даниела толкова му гали егото. С един камък, две цели повали.

# 980
Мартин е гузен - изчерви се като домат пред Даниела.

# 981
Айдеее, Марто дължи още едно колие. 😁

# 982
Тц тц, Мачин пак безчинства Grinning

# 983
Даниела ще му бие шута на Мартин, най-вероятно му го е била.. Лъсна му истинския образ на Мартин на края...

# 984
  • Out of the Mix
Даца изревнува ли, м?

Цупни, фръцни, ади обратно с куфарите към Чепеларе.

Такова характерче е непоносимо.

Ади много пренавита.

Косара не го харесва, бита карта.

Роси продължава с несигурността си, втора смяна би била, даже 3-та.

Ферай няма шанс.

# 985
  • here and now
Айдеее, Марто дължи още едно колие. 😁
Ами тя сама му даде картбланш да се държи с нея ... неуважително... Едно герданче и е опростен...

# 986
Бай Марто убеждава народа, че приятелство между мъж и жена, която на външен вид го привлича, съществува и е нормално да подаряваш рози на 'приятелката'. Дали?! Данка ще му разясни какво пише в книгата ѝ за тез пишман приятелства..

# 987
Мартин е гузен - изчерви се като домат пред Даниела.

Абсолютно! Усети как сгафи - даже не толкова пред Даниела, колкото пред публиката, чието мнение му е много важно.

# 988
Мартин как само искаше да я извърти майката на Косара да отиде и тя да му кажела какъв бил Васил моля ви се. И жената като му каза, че тя няма да й дава наклон, видя, че няма много да мине номера и нямаше какво още да измисли. А за отношението му към Даниела, нищо общо с това преди. Вече изглежда, че едва я търпи. Никакво уважение към сестра й, грам не му дреме за нейното мнение за него. Явно щом няма да трябва да се доказва на родителите й, вече не е я има за нищо.
Няма по-неприятно съдание от мъж дето няма и едно мъжко качество в него.. клюкарка и интригант.. и само по дискотеките.. че коя нормална жена изобщо го отразява?
Споделям мнението на 100%!

# 989
Роси накрая може да стане план Б, като гледам Марто как мъти водата.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт