🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 310
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 020
Ох, на Адриана сестра ѝ от 24 часа е там и тя прихвана от “Женска енергия-25”, явно е силно заразно.
Иначе и двете са супер пренавити, пред тях даже Данка и сестра са ми симпатични.

# 1 021
Пазарлъкът е на ниво!

# 1 022
Май Даниела за трети път ще откаже брак.Три пъти за щастие,както се казва.

# 1 023
Мартин вече ме дразни ужасно , Даниела е по-нормалната от двамата .

# 1 024
Оф, Даниелче, вземай от този каквото ще вземаш и се омитай! То не червени лампи, ами семафори светят!

# 1 025
  • here and now
Даниела нали победи? Нещо не ми се вижда доволна.. Mr. Green

# 1 026
Промото пак е много шум за нищо. Ясно е, че Семейство Симпсън ще се сдобрят, както е ясно, че Фирето и Росица ще си ходят. Освен ако няма върната роза.

# 1 027
Съгласна съм с Даниела, защо трябва да разиграва сценки с годежи като не го чувства, Мартин за сеир и сватба ще вдигне. Тя си каза от началото, че пари, пари, но ако не го хареса, следващият.

# 1 028

То па една победа...

# 1 029

То па една победа...
Наградата е чудна… Да ѝ бяха дали 1000 лв и да си ходи, по-добре. 😁

# 1 030
Последните епизоди превъртам, направо са разочароващи. Предните сезони  се бяха постарали поне уж да ни филмират. Тук цял сезон гледам все едно забивки на живо в дискотека, пародия. Не знам зю какви рейнтинги правят, но за мен съсипаха цялото предаване. За мен Ергенът 2 и 3 бяха 100 пъти по интересни. Поне бяха напомпали изкуствена романтика, дистанция между участниците, драма , а тук в движение мислят какво да вкарат -нещо ново, "шокиращи обрати", какви обрати ,личи си че сте го измислили преди 5 минути...за това на нищо не приличат. Отидоха в Шри Ланка да спестят някой лев , да ги лазят мухите, един слънчев ден нямаше , а за красиви гледки и дума да не става. 3 месеца гледаме потящи се хора и надигане на чаши, елементарна режисура . Дано върнат старите похвати в сезон 5 и да вземат ерген на около 32 години,че просто се излагат.

# 1 031
Малък пръстен, среден пръстен, голям пръстен, никакъв пръстен. Все едно разиграват Тука има, тука няма.

# 1 032
  • Варна
Аз не мога да повярвам, че Мартин дръпна Диляна, за да обсъдят Васил.....

# 1 033
  • София
Това предаване с колко закъснение се излъчва? След като родата ги е гледала ,(явно  само 2 седмици...до Васил)?
Ферай за какво толкова мисли, че не се сещала за телефони...
Росица много...близка с майка си, то не бяха целувки...

# 1 034
  • here and now
Малък пръстен, среден пръстен, голям пръстен, никакъв пръстен. Все едно разиграват Тука има, тука няма.
Но и на "голям диамант" нещо не реагира както трябва. Явно и на нея ѝ трябват джиприсанчи.

Общи условия

Активация на акаунт