🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 566
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 005
Ми той Мартин така си е отначало, такъв му е натюрелът. И други чалгари, извинете ме за израза, познавам - същите клюкари. Дребнотемие, леки интрижки, на Марто очите му светят като фенери от вълнение и как се усмихва само, докато се занимава с такива клюкини. Това е до човек, до мъж. Васил може да е дърво, но е по-стабилен и в мъжка енергия от Мартин, това ги привличаше всички жени във Васил изначално. Много интересно, винаги съм мислила, че не Марто, а Даниела би му била шута, чисто интуитивно мисля, че тя не се шегува като го предупреждава за дискотеките и запоите. На него му е все тая.

# 1 006
Бях забравила, че Даниела направи предаването. След рекламите ще има шоу.

# 1 007
  • here and now
Не ще Даца годеж май, сигурно знае, че пръстенчето е евтинко..

# 1 008
Мартин не успя да докопа Косара и сега гледа са отреже шансовете и на Васил.
Щеше да я докопа, ако не беше разликата в годините и това, че тя се притеснява какво ще кажат хората, майка й и т.н.
Майката като я гледам май няма нищо против Косарчето да си се вземе с Марто.

# 1 009
Май продуцент Николов ще се почувства като човека със запорите - Даниела не е разбрала защо с Мартин са още на курорт като са се взели. Това обаче ми е вече наистина забавно😂

# 1 010
Даниела е Елената на четвърти сезон Joy Събужда всякакви страсти в зрителите Grinning

# 1 011
Николов не е у ред… Познават се от месец и половина, във връзка са от има-няма две седмици, пък се чуди защо, аджеба, може да не искат годеж. 😁

# 1 012
Много интересно, винаги съм мислила, че не Марто, а Даниела би му била шута, чисто интуитивно мисля, че тя не се шегува като го предупреждава за дискотеките и запоите. На него му е все тая.
Аз мисля, че Даниела даже не се преструва за това с дискотеките - на нея може действително грам да не са й интересни подобни начини за прекарване на времето, даже я подозирам, че е типа рано лягане. Няма лошо. Даже мисля, че е по-добре.

# 1 013
  • here and now
Май продуцент Николов ще се почувства като човека със запорите - Даниела не е разбрала защо с Мартин са още на курорт като са се взели. Това обаче ми е вече наистина забавно😂
Свършиха ми лайковете.  + 1 000 000

# 1 014
Някой оператор да подаде спешно на Данка една брошка.
Повръща ми се от деколтетата ѝ до пъпа.
Правя асоциации с обор, мляко и вимета като я гледам. Гадост.
По-добре да си прави триъгълника с длани като иска да привлича внимание толкова.

# 1 015
Много интересно, винаги съм мислила, че не Марто, а Даниела би му била шута, чисто интуитивно мисля, че тя не се шегува като го предупреждава за дискотеките и запоите. На него му е все тая.
Аз мисля, че Даниела даже не се преструва за това с дискотеките - на нея може действително грам да не са й интересни подобни начини за прекарване на времето, даже я подозирам, че е типа рано лягане. Няма лошо. Даже мисля, че е по-добре.
Ами на 33г.по-нормално е вече да не са ти на сърце запои, купони до зори и дискотеки, макар че аз на 40 г.ги преоткрих:)

# 1 016
Данка иска да си отмъщава, но май няма да й се получи или по-скоро продукцията ще я отсвирят. Мартин и Косара си пасват много, двамата само интриги, клюки и хорското мнение ги вълнуват. Само дето приятелките й Мартина и Анна-Мария няма да й простят

# 1 017
Мартин ми оттече още като споделяше пред някого от другите ергени: Запознах се със сестра ѝ на Даниела, балдъзата, нали знаеш, че който има балдъза....../не помня евфемизма, с който завърши  пошлия си виц/....
Както бях написала преди безброй страници  - хиляда години еволюция, министерски и нотариуски навици и претенции за класа и накрая Мартин занули династия Николови като фактор.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 09:13 от проксима

# 1 018
Аз пък мисля, че за Васил е по-съмнително дали ще е верен на една жена, отколкото Мартин, който ми се струва, че е влюбчив - даже с Йоана си личеше, че има чувствителност и не иска да я наранява. На Мартин кусурите са му други. Не съм имала такъв мъж в обкръжението си и гадая. Иска да е център на внимание, душата на компанията, способен да разговори всекиго. На закуската се държи като домакин, който трябва да очарова всички присъстващи. И всичко това съчетано с някаква вътрешна неувереност и желание да получава "валидация" от другите, до степен да прекалява в желанието си да спечели всички, да се набърква, където не му е работа.
Също не виждам защо да завижда на Васил - няма по-верни от мартинките - и навън не престават да хвалят Мартин. И на Косара ѝ светват очичките и ѝ се сменя гласа, когато говори с него.

# 1 019
Мартин всъщност според мен подготвя отбой. Мелаим, мелаим, но нищо не е случайно, което казва и се случва. Нали знаете, че този, който иска да се раздели, ако е умен ( а Мартин е ) никога няма пръв да направи крачката. Напротив ще играе на контара, и накрая така става, че партньорът сам си бие камшика. Мартин е покерджия и то добър. В момента наблюдаваме баш покер ама с наша Даниелка хахахахаха. Много ми е забавно.

Общи условия

Активация на акаунт