🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 295
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 140
Точно си мислех,че любовта е нанесла трайни поражения върху характера на Марто и той ме опроверга!😂 Тези,които го познават от ИнВ ще се съгласят с мен ,че Мастагарков вероятно още е на джиприсанти 😉🤕
  Обсъждахме ли тук клипчето ,в което Косара и А-М танцуват в чалготека пред сепаре на мазен чичак в бяла тениска?🤮
Толкова за класата и претенциите на Косара!

Да, той Мастагарков само за на Мартин простотиите мисли. И тогава мартин го беше яд, че е засенчен като визия от Мастагарков както и сега от Васил. Не мога да разбера от комплекси ли или от нарцисизъм е това, но не обича други да го засенчват.

# 1 141
Годежът накрая на сезона не е задължителна част от формата на Ергена, не знам Николов от къде ги извади тези правила. Само в американската версия ги бутат да се сгодяват, защото имат договор с дизайнера на пръстените. Дори и в сезоните, когато ергенът не се е сгодявал, му пускат кадри с пръстен, за за си изпълнят договора. Да не би да е така и с Алтънбаш? Виктор не предложи пръстен, Васил кой знае ще избере ли някоя, та Мартин им е единствения шанс за годеж и реклама на Алтънбаш.

# 1 142
  • here and now
Данка да не се дърпа, да взема пръстена, на милионер е.
Ето Валерия от втори сезон, поноси го пък и ѝ излезе късмета.. Mr. Green

# 1 143
Даниела не ми е фаворит, но пък Мартин като е с нея каква работа има да говори с майката на Косара. Искаше чрез нея Косара да се откаже от Васил, което така или иначе ще стане. Много е подъл когато реши. Нещо между тях с Даниела се счупи като че ли от идването на сестрата.

# 1 144
  • Вестерос
Хора, аз съм заспала баш на най-важната част явно от днешния разврат на събитията Grinning, може ли кратко резюме какви ги е дрънкал Марто на Косарина мама? Такова задружно плюене по него досега не съм виждала, даже и в ИВ. Grinning И после какво се сдърпаха с Данка, какви бяха тия "малък пръстен, голям пръстен", които дочух в просъница?
С две думи: дръпна майката настрани да ѝ обяснява колко е фалшив Васил и как Косара била избрала грешния ерген. 😁

Това за пръстените ще го гледаме в детайли утре, но става въпрос, че Данка се стъписа, че Мартин (евентуално) ще ѝ предложи брак на финала. Мислела си, че може да се разминат без предложение - от там Марто се обиди, че едва ли не тя не била сигурна за тях двамата.
Аз въобще не видях как се е предлагал за зет. Това, че казва каква е Косара според него, не означава, че се слага за такъв... Малко се преувеличава.

Но пък майката на Косара каза, че тя имала голям потенциал.. за какво има потенциал Косара?

# 1 145
  • До морето
АМ се чуди по социалните мрежи какъв толкова бил проблемът, че някой говори на диалект, че само това се обсъждало.

Явно Косара все пак отразява "хейта"

# 1 146
АМ се чуди по социалните мрежи какъв толкова бил проблемът, че някой говори на диалект, че само това се обсъждало.

Явно Косара все пак отразява "хейта"
На Косара ако само това ѝ беше проблемът, цена нямаше да има.

# 1 147
Мартин за малко вчера да каже, за баса и целувката, поне така ми се стори. Васил се притесни, защото бяха всички на масата😃

# 1 148
Косара има потенциал за съпруга и майка от мафиотски тип, това е имала предвид майка ѝ. Просто не виждам какво друго.

Този "занаят" сигурно се предава от поколение на поколение в тяхното семейство.

Това не е хейт, просто се опитвам да осмисля образите им. Знам, че са достатъчно коментирани.

# 1 149
Аз се обърках.. има ли финал тази вечер или остава за другата седмица... до сега си мислех, че финалът е на 15-ти, но не виждам такова инфо в сайта им или ФБ..

# 1 150
Мартин за малко вчера да каже, за баса и целувката, поне така ми се стори. Васил се притесни, защото бяха всички на масата😃
Пусто его. На Мартин изобщо не му пука за Косара - ако беше така, нямаше да говори с майка ѝ и да се прави на шут, който точи лиги, докато е обвързан. Ясно е, че на една майка това няма да ѝ направи добро впИчатление. Но не се сдържа - трябваше да прецака Васето. Как така тоя льольо ще вземе мацка, която е отрязала него?! Нали цяла България ще му се смее за това (в неговите очи).

# 1 151
И Коската, да се направи на интересна, веднага се самоизтъкна, че и тя знаела за този кръг. Знае тя, таратанци.

# 1 152
На колко години е според вас майката на Косара?

# 1 153
Под 50 ми изглежда.. 45-48, но не съм експерт.

# 1 154
50 и малко. 52 да речем.

Боби, финалът е на 22-ри.

Общи условия

Активация на акаунт