🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 277
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 155
На колко години е според вас майката на Косара?
Дърта вещица от времето на Османската империя.

# 1 156
50+
Косара е на 27, предполагам майката е над 50.

# 1 157
Скрит текст:
На колко години е според вас майката на Косара?
50 и малко. 52 да речем.

Боби, финалът е на 22-ри.
Мерси, живях в заблуда толкова време Grinning

# 1 158
Мерси, живях в заблуда Grinning
Не си само ти - те явно в последния момент са го променили. В рекламните тарифи от началото на месец май пишеше, че финалът е на 15-ти.

# 1 159
  • София
Ех, Марто за едната бройка да излезе целият в бяло от този формат и баш накрая се омаза! От зор да е в светлината на прожекторите и все той да каже, както и от непреодолимото желание да злепостави Васил, не се усети как се самопрецака. Както се казва - каквото сам си направиш, цялото село не може да ти го направи. Хитрата сврака с двата крака.

Аз не разбрах защо само при Мартин и Даниела единствената опция е пръстен или не? Ето Виктор не предложи пръстен, но си излязоха като "гадженца". Сигурно Ники Николов се опитва да им изкара през носа това, че не си тръгнаха, а останаха на курорт на негови разноски, без да създават никакъв контент. Grinning
И Даниела също не разбирам защо се фрустрира толкова, при положение, че цял сезон подмята за бракове и пръстени. Даже в предния епизод беше крайно учудена, когато Мартин й каза, че в началото няма да живеят заедно. И сега изведнъж шок - щяло да има пръстен накрая. Rolling Eyes Ма пийтИ си рИдовнУ джиприсанчичи всички, моля вЪ!

# 1 160

Оставям това тук. Бухахахах. Даниела го е сложила на стори в Инстаграм.

# 1 161
Хора, аз съм заспала баш на най-важната част явно от днешния разврат на събитията Grinning, може ли кратко резюме какви ги е дрънкал Марто на Косарина мама? Такова задружно плюене по него досега не съм виждала, даже и в ИВ. Grinning И после какво се сдърпаха с Данка, какви бяха тия "малък пръстен, голям пръстен", които дочух в просъница?
С две думи: дръпна майката настрани да ѝ обяснява колко е фалшив Васил и как Косара била избрала грешния ерген. 😁

Това за пръстените ще го гледаме в детайли утре, но става въпрос, че Данка се стъписа, че Мартин (евентуално) ще ѝ предложи брак на финала. Мислела си, че може да се разминат без предложение - от там Марто се обиди, че едва ли не тя не била сигурна за тях двамата.
Аз въобще не видях как се е предлагал за зет. Това, че казва каква е Косара според него, не означава, че се слага за такъв... Малко се преувеличава.

Но пък майката на Косара каза, че тя имала голям потенциал.. за какво има потенциал Косара?
Сигурно е имала предвид "диференциал".

# 1 162
В преди обед коментираха за лъжата на Даниела,че бижуто е подарък от бившия,а се оказа от сестра и. Бяха на мнение,че Даниела лъже за двете отказани предложения за брак

# 1 163
По-скоро мисля, че сестрата е била инструктирана да казва, че е от нея, а Марто отнякъде е надушил истината.

# 1 164
Харесва ми роклята на майката на Косара, стилна е, не е на зебри и леопарди Grinning , въпреки че леопардовите шарки станаха много модерни последните 2 год. ? - виждам ги навсякъде.
За диалекта- много се смея на шегите, съжалявам ама.. и във ФБ виждам, че хората се засягат, но.. не е само при нас така и в другите държави се подиграват на диалектите си- пример USA и UK.

# 1 165
Остави, че се занимава с толкова млади момичета (по дискотеките си правят каквото искат), но да се предлагаш и на родителите им.. В смисъл, че е много нормално 40годишен разведен мъж с две деца да се върти около момичета на 20-25г. А  и в момента говорим за уж мъж с връзка и пред сгодяване... Марто или няма никакъв морален компас или се е самозабравил да е главният герой в това реалити и не се поглежда отстрани какви ги върши. И по сценарий да е.. олеква ми той.

# 1 166
По-скоро мисля, че сестрата е била инструктирана да казва, че е от нея, а Марто отнякъде е надушил истината.
И аз много се чудя дали Даниела е излъгала, че бижутата са от мъж, или сестра ѝ е излъгала, че са нейни, за да прикрие някаква връзка на другата.

# 1 167
Патологичен лъжец е Даниела,ще се окаже че лъже за абсолютно всичко накрая

# 1 168
Патологичен лъжец е Даниела,ще се окаже че лъже за абсолютно всичко накрая
А какво още е излъгала?

# 1 169

Скриншотите са от видео, което е качено на 27 април, групата е видима, който иска, може да го потърси.

Общи условия

Активация на акаунт