🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 295
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 185
Аз още гледам и само искам да кажа: сестрата на Адрияна е толкова скучна, че лелческото у Ади направо избледнява…:D

# 1 186
  • София
Косара каза, че знае за кръга. Дали някой не й е светнал за целувката / я Марто, я Любомира от Виктор, ако й е споделил 😉/. Кога започна да се дърпа на Васил - след срещата с втората целувка си беше добре - първата я изненада/?
И все по-яростна е - дебне за всеки кусур и натяква. Това с чинията на майка й - беше върхът! 😂 Нормално е да не го харесва, но така остро да го напада всеки удобен случай, пък не си тръгва - чака финала да му смаже фасона…
Той, ако е емоционално интелигентен, ще я изпревари и няма да й даде роза 😉. Но и Васил е нарцис - на му план Д 😜

# 1 187
Даниела иска годежен пръстен от Мартин | "Ергенът" 2025

В началото иска пръстен, а сега не. Защо ?

# 1 188
Ади е хубава, сестра и също добре изглежда. Леля не знам къде видяхте.

# 1 189

После ще дочета, но този пост е точно моите мисли- след това предаване през ум не ми минава да посетя Шри Ланка, нищо, ама нищо не ме грабна от гледките, ни плаж, ни природа, ни градове....

Не задрасквайте дадено място заради не съвсем успешни реалитита.
Шри Ланка има своите прекрасни места. Има и гледки, има и плажове, невероятна природа и да, не много приятни градове..
Но е много интересно място с древна история и красива природа.

# 1 190
Ади е хубава, сестра и също добре изглежда. Леля не знам къде видяхте.
Въобще не става въпрос за външност, двете са хубави и то доста, просто няма нищо младежко държанието им Grinning

# 1 191
  • Out of the Mix
Аз още гледам и само искам да кажа: сестрата на Адрияна е толкова скучна, че лелческото у Ади направо избледнява…:D
Не знам скучна ли е, зряла жена, може би заради това.
Но ми е адекватна за разлика от другите.

Всеки случай Косарка е по-влелчена от Ади.
Ади е пренавита просто, и сигурно много й се искат и й липсват някои неща... Smile

# 1 192
На колко години е според вас майката на Косара?
Под 50 ми изглежда.. 45-48, но не съм експерт.

Да не 45-48, другият път.

Жената е 55 минимум.

# 1 193
Кое е това клипче на Туджаров и Любомира?Къде мога да му хвърля един поглед?

Виктор е един инфантил назъбен.Не бих го изтърпяла,пък като обърна листа,като типична високопланиска коза щях да го ритна/словесно/ нкл пъти,толкова е..бррр.
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuYnR2LmJ … yM21zZzQ5NzIwMjM5

# 1 194
На мен ми е много странно това с Виктор, че бил гей. Въобще не ми изглежда така. То и да беше, в това по принцип няма нищо срамно или притеснително. Но се чудя по какви признаци се съди за това. Аз имам такъв приятел от доста време - никога не би могъл някой да разбере за какво става въпрос. Все пак не всички мъже фризьори, гримьори и модели са хомосексуални и не всички хомосексуални мъже са в такива професии изобщо. То и за първия Виктор, когато започваше с1, не съм следяла темите тук, но се изписаха сумати статии, че бил гей. Та, се чудя как пък беше преценен и този Виктор така, че чак гледам по разни видеа с някаква ненавист се изказва това - едва ли не като обида. Ще кажеш, че живеем в някоя тъмна мутренска провинция, в която хората още са с доста примитивен поглед над заобикалящия ги свят. За мен той е прикрит, злобен, лигав неадекватен на моменти, страшно егоистичен и още доста неща, които не са окей, но пък това не го прави гей - характеристики, които всички ги имаме понякога - и като цяло характерни за всички хетеросексуални мъже и жени.

# 1 195
Четох, четох... Всеки втори пост е да се оплюят Косара и майка ѝ. Дори в отношението към Васил, което е напълно логично. Не чака рицаря на бял кон момичето, очаква да се покрият базови изисквания, които не му се отдадоха. Нормално е да се отдръпне. Защо го обсъждала, ами предполагам, за да обясни на драгия зрител поведението си, ама отде да знае, че той вече си я е взел на прицел и знае и непомислените ѝ цели. Майката пък защо е хейтена хич не разбрах. Не чух нищо укоримо от нея. Някой ако има конкретна причина, моля да сподели.
1. Че в прав текст каза на дъщеря си да не прави компромиси, но да изисква такива. Много токсичен съвет.
2. Че я третира като най-голямата награда за един мъж. Една майка трябва да може да каже както лошото, така и доброто на детето си, за да помогне да намери баланса в отношенията и да няма нереалистични очаквания.
3. Че прекалено много я хвали, което видимо ѝ е изиграло лоша шега през годините - самочувствие без покритие.
1. Компромисите при избора на партньор винаги после се плащат скъпо. Говорим за такива, които ни бодат очите, но пренебрегваме само да не сме сами. Примерно Адриана. Не знам в какъв аспект майката я е съветвала да изисква компромис, не съм го чула, явно.
2. Не чух да поставя някакви изисквания или да коментира дори желани качества на ергена, коментираше само притесненията на детето си. Не виждам нищо нереалистично в очакванията на Косара.
3. Не знаем дали само я е хвалила, само предполагаме. Да, има самочувствие Косара, видимо валидирано и от ергените, и от част от останалите момичета. Съумя да се впише, въпреки надменното излъчване и традиционната неприязън към хубавиците. Да, може да не покрива нашите критерии за високо самочувствие, но не е и лузър някакъв, дето лети в облаците. Стандартно младо момиче, очакващо най-доброто за себе си, както всички други, но и знаещо, че може да си позволи да избира. Това поне се надявам да не ѝ отричаме.

# 1 196
  • София
Интересен епизод беше.
Разкараха клоуна Виктор и заприлича на Ергенът...

Мартин си се превърна в клюкарка.
Как само действаше зад гърба на Васил, уж с добри намерения, но всъщност прозираше личен интерес на всяка цена да не се получат нещата между него и Косара. При положение, че той вече си е избрал жена и не би трябвало да му влиза в работата. Ама май в сила е приказката за Нане и Вуте...
Мартин съвсем се изложи с участието си. Съгласи се на чужд сценарий, който е изцяло в негов ущърб, а сега и това...
Единствения му шанс малко от малко да си върне реномето от ИВ е ако отреже Даниела, но така като гледам тя ще зареже него и той съвсем ще се закопае.

За Мартин и Даниела.
Не им вярвам на измисления сценарий, как видиш ли Даниела не знаела, че на техния финал ще има пръстен или нищо. Моля ви се, съвсем за канарчетата ни взеха... И точно тя, дето всичко знае, любимката на Николов.
Ами Дааа, очевидно е!
Няма как да има роза или пръстен, защото Мартин изгони всичките си моми. Заживяха заедно и сега хайде да видим докъде могат да стигнат в лъжата си.
Материалното момиче разбира се веднага даде на задна и започна да де чуди какво да измисли за да се изхлузи.
За рекламата на книгите и, ще е чудесно ако намери кусури на Мартин и го натири. Тя ще излезе като победител а той като глупак.
Естествено, че между тях няма нищо. Със сигурност от нейна страна.
Мартине, Мартине...

Много интеракции имаше между майките, сестрите и ергените. Интересни разговори и динамика.
Отново нищо общо с форсираните и толкова безсмислени срещи на Виктор с майките на Буба и Клаудия.
Беше забавно и приятно как всички се бяха събрали на масата, като забелязах, че само майката на Косара не беше на кеф.

За днес.
Васил няма да даде роза на Ферай, сигурен съм. Но не съм сигурен дали Косара ще остане да се бори за първото място или ще си тръгне. Не вярвам Васил да я остави без роза.
Адриана продължава да ми е фаворит за финала, но ако остане Косара ще е интересно със сигурност.

# 1 197
На мен ми е много странно това с Виктор, че бил гей. Въобще не ми изглежда така. То и да беше, в това по принцип няма нищо срамно или притеснително. Но се чудя по какви признаци се съди за това.
В началото изобщо не мислих, че е гей. Но ми прави впечатление, че не показва грам физическо привличане към абсолютно никоя. На Мартин му светват очите като види Данка (и преди това Косара, Мартина), на Васил му пламват ушите от Косе Босето… Евгени с Валерия и Боряна. Алек с Мария, Маги, Надежда. При всички е имало поне малко от малко сексуална химия, само Виктор изглежда така, сякаш ги доближава по задължение. Дори и с Бранка беше така.

# 1 198
Не можах да ви изчета, но да си дам мойЧи 5 'стинки за снощи.
Майката на Ферай ми стана много мила с това "Мамо, аз бързам от работа всеки път да те гледам". И двете с Ферай много се разчувстваха и им повярвах. Няма я у майката на Ферай онази натруфеност, поза, скептичност, изпитателност или високомерие, както при други майки. Едно просто "От къде си?" е най-простичкият и логичен въпрос, когато се запознаваш с накого.
Майката на Косара бие по начумереност Бранимира. Как пък веднъж не се усмихна тази жена, дори и на дъщеря си?! Но ми хареса това, което й каза: "Време е да отпуснеш малко моята ръка и да станеш по-решителна".
Майката на Росица, според мен, много добре хвана нещата, но тя си познава и дъщерята, де. Пак питам, тя ли беше психолог? Даже мъжът ми, който гледа насила и с едно око, точно това ме попита - тази психолог ли е?
Мартин се държа не само тъпо, но и гадно. Напомни на Васил за облога на онова парти и не само, а ми се стори, че подигравателно, под формата на уж шега, му намекна, че във всеки момент може да изпее за баса. И какъв по-удобен момент, когато самият Мартин мисли, че е вече в безопасност и няма какво да губи, за разлика от бат' Васко... Много мазно и подлизурско беше отново подливането на вода на Васил пред майката на Косара и опита да блесне като топ кандидат за нея. Жената може да е всякаква, но не е вчерашна и се надявам, че разбра, макар да се съгласи с него, че "и тя не вижда Косара и Васил заедно". И с право се разсърди Даниела за придърпването на Косарината майка. Не беше ок и за мен. Можел да си говори с когото си иска. Да, ама ние чухме и видяхме и какво си говореха, все пак. Та, хич не е безобидно за избраницата. И върхът, за мен, опита за манипулация от страна на Мартин относно евентуалното предложение за годеж. Сори, но го усещях доста наср@н почти през целия епизод. Това скачане като ощипана госпожица беше толкова смешно и нелепо, че и Даниела започна да се чуди какво става. Или брак, или нищо, как пък не. Ако си мисли, че ще може да извърти тази ситуация като един от неговите тестове, то да си посипе главата на стратег с пепел. Даниела имаше право и реагира съвсем правилно. Той може да избира какво да й предложи, но тя, пък, има право да откаже. Брак след 2 месеца пред камери, ОМГ!

Съгласна съм с всичко написано.
Майката на Ферай беше много сладка. Дори малко смешният ъгъл в началото на видеоразговора ми беше симпатичен.
Мартин се държа доста кофти, но аз не съм му фенка отдавна, още когато изтъкваше как винаги е различен. Ако си различен, ще се види, не е нужно да ни го казваш.
Косара също не харесвам.
Даниела има право да се цупи в този случай.

# 1 199
Според мен акцентирането върху сексуалната ориентация на Виктор е в контекста на това, че е в предаване, в което си търси жена - партньор, а не, че изказващите са масово някакви бесни хомофоби. Аз съвсем в началото на сезона бях писала, че смятам, че е хомосексуален и с такова усещане останах, като го наблюдавах в стар подкаст на Чакалcast, когато гостуваше заедно с Илиян от Игри на волята - по начина на говорене, маниери и размяна на реплики с Илиян.

Общи условия

Активация на акаунт