🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 521
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Out of the Mix
Адрияна пак започна да философства. Край няма...Да използва и последния момент, за да поглади Васил по посока на косъма. И той й отговаря ''Мхм''.
Joy
Ама на дървото Бат Васо Новобранката му харесва.
Както вика Марто, бе няма ли да се цукнат, нема.
Много пасивни.
Страх ги е да се докоснат.
Па погали там, подай ръка, както казваш - тя да го заглади по посока на косъма, той да я подхване така как си треа.

# 1 426
  • София
Косара колко самодоволно се подсмихваше, докато Васил й обясняваше как първо нея е забелязал и му е направила най-голямо впечатление. И как благосклонно и одобрително кимаше на думите, че можела да даде най-доброто. Оказва се, че след толкова повтаряне на същото от нейна страна цял сезон, очевидно някои хора се сугестираха и го приеха за чиста монета.
Само ние, горките зрители, така и не разбрахме за три месеца какво е това толкова специално, голямо и неповторимо нещо, което Косара може да даде евентуално. Rolling Eyes

# 1 427
Косара стои и се наслаждава на мъките на Васил по най-садистичен начин начин! Той заеква и се поти, тя се кефи. А най-гадното е,че всичко това и харесва! Радвам се,че не съм мъж и не съм на мястото на Васил, че както ми е къс фитилът, след това изпълнение на Козарчито, от Ергена ще вляза директно в новините! Angry

# 1 428
Оф как удобно сменят правилата само. Мхм.

С четенето съм на 84 страница връщам се там.

# 1 429
  • София
Чак ми е неудобно да я гледам Адриана как му се натиска. Че тя е по-зле и от Роси.

# 1 430
  • София
Наблюдавам, че Косара доста настоява за внимание и комплименти, но нещо не виждам същото в обратна посока. Васил май ѝ е само декор, докато тя си играе на звезда. Само изисква внимание, но тя не дава такова. Ако това е любов, доста едностранно изглежда.

# 1 431
Косара тази вечер ми изглежда като транссексуален ...не само тази вечер всъщност, но днес особено много

# 1 432
Благодарение на протяжните реклами, успях да вляза в реално време.
Така че, сега гледам Васил, който се е изпотил като Веско Маринов на концерт.
Косара е егати студенокръвното същество - не зная кой ще я изтърпи. А и акъл седна да му дава на Васил - ужасна нахалница. Какво я интересуват другите, ако тя е влюбена? Ами не е и при това положение следва да си ходи сама, без да приема роза, ако й бъде дадена.

# 1 433
Васил се потва монотонно.

# 1 434
Косара да почне да си избира котки...

# 1 435
Ами търси под вола теле, но реално съм съгласна с Косара.

# 1 436
Мен ме побиха тръпки от Косара, наистина.

# 1 437
Кошара е очаквала Васко да каже на Роси че е план Б.Защото Роси,а и всички други трябва да знаят,че Кошара е единствена,неповторима,спИцИална.

# 1 438
Отвратително държание на Косара. Майка и я подкова и литна съвсем. Много тегаво

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 21:47 от Г-жа Рамацоти

# 1 439
  • here and now
Росито пак ще я замаяват, че не е план Б

Общи условия

Активация на акаунт