🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 240
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 500
  • София
По-добре да чуе истината и да си ходи, отколкото да стои там и пак да си отиде, ама на финала.

# 1 501
Бат Васко - Политик! Маже филията, и лъже гледайки те в очите с усмивка! Ама, както започна разговорът с Косара, си помислих за миг, ей на - свалил розовите очила и ще я изгони, ама - ниет! Ех, не иска да наранява той.......

# 1 502
Тез светещите там много наглеят. Тоя Мартин пак се изтъкна за най - великия ерген в историята. Когато двамата си правят срещи са сами, никой не им свети  както те на другите. Защо е така, то бива бива ама е много дразнещо. Виктор и Любомира ги изключиха веднага след като се избраха, а пък тез двамата голямо даване да им търпим лиготиите

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 22:03 от acpacho

# 1 503
Косара - мнооого царствена. И доста права в нещата, които каза. Браво, харесах я тази вечер.
Васил - отвратеняк и лъжец.
Роси - казано е сто пъти за нея, не бива никога да се поставя в такава ситуация.
Адриана - ужасно изглежда тази вечер.
Кошмарно пренавит човек, чува, каквото си иска! Не познава мъжете.
Как Васьо да гръмне шапанското, като сърцето му е свито, ех, несправедлив живот…

# 1 504
Готина е Роси. Любимка ми е и това е. Simple Smile

Дани и Марто са ми сладки.

# 1 505
Роси колко е хепи с Козарската роза...

# 1 506
Другарят Клюкарев се пука по шевовете, че не се ската зад чемшира да шпионира Чичо Васко!
Това е по-гадно от това, Дани да му откаже тенекиения пръстен!
Заралийската принцеса изтрива пода с Василакис, но той вече е свикнал и даже му харесва май...

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 22:00 от Hastar

# 1 507
  • Out of the Mix
Роси е най-чиста от всички и въобще не заслужаваше това.
Ужас.
Най-мразя лъжата.

# 1 508
Падна на колене! Само да е посмяла да му откаже.

# 1 509
На мен ми е много тъжно за Росица, със сигурност е наясно с нещата, и пак със сигурност е натисната от продукцията да не му отказва роза - все пак не може да остане една. Става като с Виктор, с тая разлика, че той беше честен, дори с риск да ги обиди.

# 1 510
100% от продукцията нещо са казали на Васата какво да направи в такава ситуация, ама как може за едно тъпо шоу да си играят всички с невинните чувства на младо момиче. Че дори и момичета, Адриана също не му е фаворит и до последно и тя беше резерва. Дори не благоволи да я целуне, а уж му е финалистка. Срам, пълен срам

# 1 511
Добре де, как ще питаш аз план Б ли съм, такъв ли беше замисълът? Васил я излъга в очите, ама реално какво да каже - Косара отказа и остана само ти.
Абе така е, но можеше да се напъне с малко по-близко до истината, макар и завоалирано обяснение. Нещо от типа на “Косара ми беше приоритет от началото, бях привлечен от нея от раз, мисля, че беше видимо. Но нещата там не се развиха, както си го представях - и двамата допуснахме грешки и се разминахме. А междувременно с теб се сближихме. Но това стана на по-късен етап. Затова иска ми се да видим дали можем натурално да скъсим дистанцията и да наваксаме това време естествено и с красиви преживявания.” А не директна лъжа. За да може поне Роси да не е съвесем ачък ачък пдоведена и то точно преди срещата с преспиване. Това е гадно.

Роси може да е всякаква, но всъщност правилно си усети нещата. Ние гледаме всички разговори на Васил с Косара и знаем те защо се сдърпаха последните пъти, но Роси не го знае това. Тя само вижда, че има някакъв проблем между тях. Нормално е да се подведе, особено като си го харесва Васил и й се иска все пак да се почувства добре.

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 00:19 от Linda*kiss

# 1 512
асил е голям тъпак , но той определено  се зарадва, че Косара го отърва от себе си Simple Smile. Чувстваше се супер облекчен. Изобщо не беше влюбен в нея, добре, че тя го осъзна, за разлика от Росица.

# 1 513
И сега кво? Лелката или фантазьорката?

# 1 514
Добре де, как ще питаш аз план Б ли съм, такъв ли беше замисълът? Васил я излъга в очите, ама реално какво да каже - Косара отказа и остана само ти.
Като цяло можеше да замаже нещо, вместо да каже 'да, това ми беше първоначалното решение', но и Роси трябва да се усети, че я лъжат...естествено, че е защото Косара се спаси.

Последна редакция: чт, 15 май 2025, 22:02 от BobbyDyl

Общи условия

Активация на акаунт