🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 237
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 485
Васил или Росица е по-глупав?
Васил определено е най-смотаният ерген…

# 1 486
Ужас, много страхлив мъж тоз Васил.
Втори път лъже, изобщо не съм му фен.

# 1 487
И Косата си направи реклама.

# 1 488
Смотльо. Смотльо. 😐

# 1 489
Ами лъже я, какво да каже. Това означава да остане само Адриана и предаването да свършва.

# 1 490
Мега унизителна ситуация за Росица. План Б “де*ба”.

# 1 491
Добре де, как ще питаш аз план Б ли съм, такъв ли беше замисълът? Васил я излъга в очите, ама реално какво да каже - Косара отказа и остана само ти.

# 1 492
Тоя пък пъпеш Мартин да коментира Joy

# 1 493
Роси е план С така или иначе, независимо какво той й каза и е прав да я излъже - защо да я наранява?
Дами, много ви моля, запомнете нещо много важно от една жена с опит, каквато съм аз:
НИКОГА не задавайте въпроси, чиито искрен отговор няма да харесате или ще ви нарани. Някои неща е по-добре да не се обсъждат и да останат неизречени.

# 1 494
Хаха продукцията остави Марто да обижда предаването.

# 1 495
Роси е план С така или иначе, независимо какво той й каза и е прав да я излъже - защо да я наранява?
Дами, много ви моля, запомнете нещо много важдо от една жена с опит, каквато съм аз:
НИКОГА не задавайте въпроси, чийто искрен отговор няма да харесате или ще ви нарани. Някои неща е по-добре да не се обсъждат и да останат неизречени.

Нали все пак ще трябва да я отреже на финала??

Дали сега или после, не е ли по-добре по-рано, да й спести срама?

Голям опит, голямо нещо..

# 1 496
Не знам кой е по-зле. Лъжецът Васил, който я унижава с действията си. Или Росица, която е пълно делулу да повярва, че е избрана пред Косара.

# 1 497
Васил е виновен единствено, че се е съгласил да участва в предаването! Ясно е, че прави каквото му казват. Трябваше да има две накрая..

# 1 498
Адрияна е много злобна и куха хралупа. Защо си повярва, ако не се беше отказала Косара...вече щеше да стяга куфари

# 1 499
"Ш'гу убидиш!" Champagne - това беше добро, разсмях се! Joy

Общи условия

Активация на акаунт