🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 157
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 1 755
Впрочем, една жена, дори и да е най-тъпата, винаги усеща кога е план "Б", ама и винаги живее с надеждата, че е толкова невероятна, че най-накрая няма начин обекта на желанията ѝ да не прогледне и да установи, че тя е самото великолепие.

Блажени са вярващите Trollface
То план Б може да си и не само защото друга жена е намесена, може да си план Б и сред приоритетите на един мъж в живота, въпреки че сте заедно. Но да, при нас жените е много често срещано да вярваме в това, че нещата ще се променят, мъжът ще се промени и най-накрая ще разбере колко сме специални (за него, а не за целия свят) и ще ни отдели нужното внимание... тази наивност и това безкрайно търпение мисля, че са присъщи на повечето жени, затова и не ми е странно да гледам как Роси и Ади останаха...

Последна редакция: пт, 16 май 2025, 13:34 от BobbyDyl

# 1 756
  • Somewhere beyond the moon and stars
Роси определено трябваше да направи същото, но няма цялата информация, с която разполагаме.

Марто е интересен за гледане; имах предвид, че представянето му драстично се разминава с първоначалната заявка за Парти-Марти, но той си е интелигентен, играч и с успешен опит в какво ли не, за разлика от другите. Пък и си беше казал, че предпочита да се представи в негативна светлина, а после да изненада приятно (не цитирам точно, но в такъв смисъл) - и така и направи. Мисля, че ще се обвърже без проблем с жена, която му импонира, другите варианти не са му интересни вече сякаш.

# 1 757
  • Out of the Mix
Каква е жената според теб, която би му импонирала? Thinking

За мен той е с объркани такива, изкривен е, и го виждам с интелигентна жена, не с инстаграмски кифльоч.

Защото, като изключим татусите и някои други неща, с него сме от една черга грубо казано, а аз с такава увсЪ, като Даца и на кафе не бих излезнал.

# 1 758
Той си знае най-добре, някоя, която да му задържи интереса по-дълго от обичайното Grinning
Може(ше) и да е Даниела, но съм скептична как егото му ще понесе подигравките за външния ѝ вид навън.

# 1 759
Марто хубаво казва, че Косара знаела какво иска. Обаче той май не е много ОК някой да знае какво иска. Ето, и Даниела знае, но на него не му изнася.
Не го виждам в сериозна връзка с това бохемско отношение към живота и жените. Тръгнал е малко по пътя на Христо Сираков той.

# 1 760
  • Обран бостан ;)
Каква е жената според теб, която би му импонирала? Thinking

За мен той е с объркани такива, и го виждам с интелигентна жена, не с инстаграмски кифльоч.
Скрит текст:
Защото, като изключим татусите и някои други неща, с него сме от една черга грубо казано, а аз с такава увсЪ, като Даца и на кафе не бих излезнал.

Шъ гу убидиш.  Косара рзбира се.Trollface

# 1 761
Продуктово позициониране? 😁😁

# 1 762
Скрит текст:
Роси определено трябваше да направи същото, но няма цялата информация, с която разполагаме.

Марто е интересен за гледане; имах предвид, че представянето му драстично се разминава с първоначалната заявка за Парти-Марти, но той си е интелигентен, играч и с успешен опит в какво ли не, за разлика от другите. Пък и си беше казал, че предпочита да се представи в негативна светлина, а после да изненада приятно (не цитирам точно, но в такъв смисъл) - и така и направи.
Мисля, че ще се обвърже без проблем с жена, която му импонира, другите варианти не са му интересни вече сякаш.
Импонира? Rolling Eyes Че ако една жена не му импонира или с други думи не му прави впечатление, той изобщо не би се захванал с нея, кой би.

Но кои са другите варианти в случая? Жените, които не го привличат ли?

# 1 763
  • Out of the Mix
Исках да чуя твоята гледна точка, Emerald, но nevermind.
Иначе всеки си знае, мхм.
Хаха, последното ми хареса.
Taка де, няма да се излагаме сега. Smirk

# 1 764
Ама как само й излъскаха имиджа на Козара. Според мен, даже късно си обра крушите. Това, че си тръгна, не я прави умна. Все пак аз не видях, Васко да й подава роза, хич даже и не опита. Тя се изложи дори повече от него, един смислен разговор не чух от нея, с никого, но пък показа характер на клюкарка и були. От тримата ергени, никой не я валидира, а уж най-красивата, най-харесвана. Може, ама само в нейните очи и на майка й.

# 1 765
Васко не е достатъчно финансово красив за Косара. Ако беше, тя щеше да го заварди и перушина щеше да хвърчи само ако някоя мома се опиташе да го приближи.
Според мен Косара е човека с парите, т.е. баща й де. Затова е толкова уверена че ще я търпят.Един Мартин в женски вариант.
Не, баща ѝ няма толкова много пари, а бизнесът му е чувствителен на циклите на икономиката, хората инвестират парите си в недвижими имоти, строят, когато има въдход.

Бившият, дългогодишно на гадже на Косара, футболиста от Казакстан, след като се получава контузия и спира спортната си кариера, започва да работи в инвестиционен фонд. По-точно го канят да работи при тях, явно за да им прави реклама, защото той от инвестиции не разбира, нито от продажби. Оттам се вижда с пари и зарязва Косара.
Затова и Косара се ядосваше, че го е подкрепяла в трудни моменти и са се лишавали от почивки заради спортната му кариера, а като се видял с пари и свободно време я е зарязал. Явно Косара му е била трофей, най–желаната мадама в Стара Загора и готова да го следва навсякъде.

# 1 766
Хора, Мартин искаше Косара, но не успя заради Виктор първоначално да пипа там. Затова и ревността към Васил.

# 1 767
Добре, перефразирам - да му импонира във всички (или повече от един - външен вид) аспекти.

Revoker, не мисля, той че е разкрил точно какво търси в момента. Ето, ще дам предположение - едновременно красива и интелигентна жена, която разбира от бизнес и няма против партитата, да го държи в напрежение и да му подхранва интереса, общо-взето да е до него на равна нога във всички основни аспекти. Само че този вид доста трудно се откриват.

# 1 768
~Emerald~, почти те разбрах какво искаш да кажеш, но продължавам да си мисля, че "импонира" не е точната думичка в случая, извинявай Heart

# 1 769
Васко влезна като резерва за всички момичета, сега голям проблем стана, че и той имал резерви сред тях. Завалията нито си ги е подбирал, нито пръстен му дадоха, нито разполагаше с време за достатъчно срещи, наблюдения и опознаване. Той бе резервата на сезона, да се сърди ли?!
За мен той се чувстваше като натикан от продукцията и не на място през цялото време и нямаше как да се получи реалистична романтика при него.
Просто се стараеше някак да мине по-бързо целия цирк  и да си изпълни договора.
Дори Мартин призна, че е много забавен и съвсем друг като са заедно в мъжката къща. Просто там не му се налага да се насилва и да се прави, че харесва някоя от момите. Оставиха му тези, които никой не ги иска и той трябваше да справи, че избира между тях. Кофти роля му се падна.
Роси и Адриана много добре усетиха накъде духа вятъра, че са резерви за Васко, но не им пукаше достатъчно и продължиха да си играят ролите на търсещи мъж за сериозни отношения. Ако не стане с него поне да си заявят претенциите за отвън.
Косара повече от временна 'кралица' в чалготеките не виждам как ще стане. Кралската ѝ осанка отича в канала като се раздруса на джанъмските гюбеци и се прави на вип в чалготеките.
Не знам какъв капацитет точно вижда майка ѝ, може би има предвид от статистка в чалга клипове, да стане чалга певица, но май е закъсняла с развитието си в тази насока.
Мартин и Данка трудно вече го играят влюбени. Ще излезнат заедно като двойка без подарен пръстен, според мен. Няма да се задържат повече от няколко чалга уикенда.
Той влезнал да си прави реклама на заведението и да си намери безплатни статистки да го рекламират, Данка влезнала да рекламира себе си, нищо романтично няма между тях.

Общи условия

Активация на акаунт