🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 138 076
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 085
  • София
Защо "простна НА манивела",не трябва ли да е "проста като манивела"?Ама какъв израз е това изобщо ,дацини измишльотини.
"Тъпа на манивела" е изразът на ВалиДаца и се хващам на бас, че не знае какво е манивела.

Звучи като да е шофьорски лаф. Магистрален.

# 2 086
Преди десетина дни, пуснах линк с видео, в което Васил прави пица при Божана. Тостът на финала, беше за грешните избори. От тогава, все ми е в главата, че при финала на Васил, ще да е станало някакво мАзало, ако съм го изтълкувала правилно.
Ама то това каква изненада е.. Нито Адриана харесва, нито Росица. А и грешен избор за мен по-скоро може да се отнася цялостно - за самото му влизане в предаването! Тъкмо беше минал синхрона с първото му очерняне..

# 2 087
Имаше някакви влогове от сватба, та женена е и следва мъжа си в различни държави. Където замине да работи тя е с него, от което следва, че тя не работи и ютубърства
Демек тя е една държанка, която хейти другите държанки? Чудно. 😁

# 2 088
  • София
Може пък грешен избор да е в смисъл осъзнал е, че си е загубил времето с Косара 😉

# 2 089
Ей, тази констатация на Данела за костенурките "как е възможно да не се давят докато се хранят" явно съм я проспала🤣🤣🤣  https://www.instagram.com/reel/DJtebjJtSk-/?igsh=MW51OGltZG93YXFxMQ== - втори опит за побликуване, че първият нещо не се получи🤗.

# 2 090
  • София
Може пък грешен избор да е в смисъл осъзнал е, че си е загубил времето с Косара 😉

Щях да предположа, че под грешен избор е имал предвид това как с грешна стъпка си е отрязал пътя към Косара, вече не помня даже защо тя изведнъж реши, че не го ще. Но твоето предположение ми харесва повече. Grinning

# 2 091
Грешен избор е въобще да участва. 😁 Васята няма да извлече позитиви от този сезон.

# 2 092
  • София /Абсурдистан
Гледам аз, всички са някъде по светски мероприятия, по чужбините, по кръчми и купони на всякакви места. Никой от тях няма сериозна работа, Мартин не го броим, той е от успелите. Та от къде ли другите кокошки вземат чак толкова пари?  Simple Smile

# 2 093
Гледам аз, всички са някъде по светски мероприятия, по чужбините, по кръчми и купони на всякакви места. Никой от тях няма сериозна работа, Мартин не го броим, той е от успелите. Та от къде ли другите кокошки вземат чак толкова пари?  Simple Smile
Намекваш, че да имаш “бучик” не е сериозно занимание ли?! Въй, въй, въй…

# 2 094
  • България
Не е бучик, а онлайн магазин в инстаграм с неизгладени дрехи.

# 2 095
Не е бучик, а онлайн магазин в инстаграм с неизгладени дрехи.
Щом Косара е казала, че е бучик, значи е бучик! Точка.

# 2 096
  • София /Абсурдистан
Някой по - напред беше проверил и писал, че в бучикът имало само два броя дрешки. Ми не е сериозна дейност това Simple Smile

# 2 097
Някой по - напред беше проверил и писал, че в бучикът имало само два броя дрешки. Ми не е сериозна дейност това Simple Smile
Ааа, не е така. Бях го загледала тамън като го пусна - много работи имаше. Всичките парцалки ги е накупила за по 10 лв от Шейн.

# 2 098
Не разбирам самочувствието на Мартин за Ерген номер 1 и че им направил предаването. То той още след целувката с Мартина тотално се отказа от ролята, което си беше на половината предаване. След това само се чудиха как да отлагат, докато накрая не ги отпрати. Да, има бърза мисъл, умен е, по-добре от Виктор, но все пак се отказа много рано и не изпълни идеята на предаването. Стана някакъв коментатор и гадже на една жена.

# 2 099
Мартин имаше много голям потенциал - на фона на другите двама не е трудно да изпъкнеш. Можеше да им краде момичетата, да вкара малко динамика. Много бързо се предаде. Продукцията също не можа да се ориентира добре в обстановката. Данчето видимо не иска да споделя много пред камери - което си е нейно право, но в крайна сметка трябваше да измислят нещо друго, вместо сеанси с Маги всеки втори епизод. Например да ги вкарат в повече битови ситуации.

Общи условия

Активация на акаунт