🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 824
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 175
  • София
Не, той намекна, че е искал лично да им го каже, но продукцията го натиснали да е с видео запис. Поне така го разбрах.

# 2 176
  • Варна
Това се знае от края на сезон 3,нищо ново.
Честно да си кажа, тия двете кокошки и аз нямаше  да изтърпя. Даже още в предаването щях да ги зачаткам, ама Мартина си е такава добродушна и заблудена.

# 2 177
Извинете, но нали на 20 май ( вторник) ще свършва предаването? Или ще има на 20, 21 и 22?

# 2 178
# 2 179
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Да,да..то така се връщат лесно 120 бона изхарчени пари отдавна.
Това по повод как било лесно на Даниела да ги върне ако имала желание.

Люба както винаги напълно безлична без грам чар и каризма. Най-обикновено слабичко момиче от улиците.
Но пък се хвана да играе сценария на смотльото, Брани се оказа желязна в това отношение.

Да, Мартина нещо се покри,а беше първа кипра с новоизлюпените старлетки в софийските кръчми.
Харчат парите на бащите им в бездействие и лентяйство. Точно като за Мартин,който е същия като тях.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 21:36 от Adoralova

# 2 180
Тоя Алек яко плюе по продукцията. И грозно изказване за момичетата от неговия сезон - повечето били от 3 до 6 по десетобалната на външен вид. Много мило 😀
Добре се изказа за Надежда - били си говорили след предаването, тя била човечна. Намекна, че са го натискали да избере Маги, понеже била едва ли не връзкарка, но понеже той не е искал да избере никоя, го подхлъзнали да направи видеото на финала, без да се яви, и да отнесе хейта.
Малко отклонение от актуалния сезон от мен.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 21:26 от kalina_pehlivanova

# 2 181
Алеко както винаги предизвиква двуполюсни емоции у мен - хем ми харесва, хем ми идва да му плесна един шамар. 😁 Накратко - очаквал, че риалитито ще е риалити, а то било игрален филм. Използва думи като “отвратително” и “гнусно” по адрес на продукцията. Маги явно не може да я трае, но Надежда била “пич”. Много е щастлив с Царина. Васил му е приятел и го бил предупредил колко е зле положението, но все пак продуцентът тази година е различен и допуска, че може и да е било различно - нямал търпение да разбере.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 23:34 от Lilly_85

# 2 182
Аз пък вярвам на Алек, че не е имал представа къде влиза. Продуцентите са го надъхали , че всичко е приключение, истинско, сериозно и са му правили анализи за характера, по които ще му търсят сходни момичета, а не девойки за сеира.  Сигурно и другите ергени са така омагьосани и после по време на предаването си дават сметка, че са излъгани  и затова са ,като глътнали бастуна и изнервени.

# 2 183
😂😂😂 Ами,различно е в този сезон. Ергените се надпреварват за титлата "Гаф на годината". Продукцията усложливо им помага.😂😂😂

# 2 184
Благодаря за преразказа, това от 3 до 6 е грозно. Иначе ето, че е било истина, че Маги е връзкарка, колкото и да ни убеждават. Аз си мисля и че тя ще е водещата на Любов в рая.

# 2 185
  • Out of the Mix
Царина е поддържана (доколкото може) милфка, адвокатка, но доста по-възрастна. Алек майка ли си е взел?
Къде са 20 годишните моми, по които трябва да бръмчи на 29-30 г...
Явно и мама му "диктува парада".

# 2 186
О,недей сега така с лошо! Как Маги водеща!?
А и нали уж снимките започнали !?

# 2 187
Ами тя се махна от Преди обед, защото й предстояло нещо. Освен това пусна снимка, която много приличаше на Родос.

# 2 188
Алек и Царина явно са щастливи и ще стават родители. Не знам какво продължавате да анализирате.

# 2 189
  • here and now
Аз Алеко си го харесвах. Надявам се да е щастлив с жената, която си е избрал.

Общи условия

Активация на акаунт