🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 911
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 160
  • # супернатурална #
Да не са раздали днес бонусите в Джанъм? Голяма активност срещу Даймиела, но няма нужда, наистина.
Grinning

И единственото, което се постига, е да се шуми още повече около нея.

Аз пък не прочетох, да е обидила Косара. Тук много по-грозни неща се прочетоха само заради месторождението и. . А и откъдето и да е Дайми, поне диалекта е изчистила, а чепеларският е още по-брутален.

# 2 161
Кога е финалът? Ясно ли е? Много размито с няколко ергена, пък с поетапно избиране, пък хем избрали, хем си остават там, на хотел.

# 2 162
Кога е финалът? Ясно ли е? Много размито с няколко ергена, пък с поетапно избиране, пък хем избрали, хем си остават там, на хотел.
Идният четвъртък.  Още 3 епизода мъка Joy

# 2 163
  • Пловдив
Из фейса мернах тази снимка

# 2 164
За шести или седми път се публикува тази снимка само на последните няколко страници ...

# 2 165
Сигурно тези, които списват във фейса тичат да покажат и тук какво са узнали. Вероятно ни подценяват, ние инфото сме го обсъдили преди дни. Не тази снимка точно, по принцип.

# 2 166
Някакъв огромен дисонанс при тази девойка с огромните претенции - уж  иска да показва класа и принципи, обаче мята гюбеци на гнусна чалга и продава измачкани парцали от шейн. Много ниска топка, точно до някой батка с ниско чело и тузарска кола я виждам.

# 2 167
  • София
В дигиталното пространство остават следи. Даниела може да съди авторът 😉 Наказуемо е и разпространението. Даниела може да си оправи борчовете 😂

# 2 168
Тази седмица пет човека напуснаха предаването,а няма нито един подкаст до сега
И аз се чудя защо още няма?
Алек... НЕ!!! Благодаря 😅😅😅

# 2 169
Кой беше Алек ?
Вече не помня...
От толкУ гледане на шоОто във все му сезони..мозъкът ми е станал на зелено смуЧи....паприкаш Joy

# 2 170
Даниела, ако е искала, щеше да си е покрила задължението много отдавна. В най-лошия случай, Бачората щеше да удари едно рамо, а тя да му се разплати когато и както стане. По-вероятно причината да не ги връща не е финансова невъзможност. Ние тука си драскаме, но си нямаме и бегла представа от реалния живот на никой от тези хора, и само спекулираме, което не е много ОК. Дори и да не ни се нравят Данкините бръщолевения за валидации, женски енергии и тем подобни буламачи.
В дигиталното пространство остават следи. Даниела може да съди авторът 😉 Наказуемо е и разпространението. Даниела може да си оправи борчовете 😂

# 2 171
  • София
На Алек гледах първите 15 мин.
Плюе продукцията. Не знаел къде влиза, защото не гледал телевизия от 9 годишен. Накарали го били така да си тръгне, само решението да не избере никоя било негово.

# 2 172
На Алек гледах първите 15 мин.
Плюе продукцията. Не знаел къде влиза, защото не гледал телевизия от 9 годишен. Накарали го били така да си тръгне, само решението да не избере никоя било негово.

Ах, горкият😂

# 2 173
Значи и след 1 година, Алек все още се държи като жалко мекотело. Как един път не пое за нещо отговорност ?

На мен ми е интересно защо и как Ана Мария и Косара са разтурили катуна с Мартина. Понеже Мартина е по - добродушна, предполагам, че двете новоизлюпени софийски бръмчалки нещо са я изритали и само те двете са като залепени към Мартин. Да видим колко ще издържи приятелството между АМ и Косара.

# 2 174
  • София
То на Тушев версията беше същата, че сам е поискал да си ходи и не са се съгласили да е без обяснение. Нормално да го накарат да запише поне видео, поне това им дължеше.

Общи условия

Активация на акаунт