🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 941
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 145
Снощи е било ергенското парти на Момчил от Игри на волята в Джанъм,на което Мартин и Мастагарков са си стиснали ръцете,и вече се следват в Instagram. Партито после е продължило в дискотека Мегами, където са били Косара и Ана Мария

# 2 146
Е , какво да се разстройва заради Косара ? Тя каква и е ?

# 2 147

Добре оползотворени два часа екранно време Simple Smile На Косара й трябваха два месеца да се пържи в Шри Ланка за подобен клип Simple Smile
А, не. На моята любимка клипът е отпреди една година Satisfied

Тя там е значително по-слабичка, но може и да са я обработвали.

# 2 148
Да не са раздали днес бонусите в Джанъм? Голяма активност срещу Даймиела, но няма нужда, наистина.

# 2 149
На Васил трябваше да ме светне, че за да го пита Роси ( мисля вече за втори път ) дали е втори избор, значи е наясно, че другаде му е интереса и тя е някъде в периферията.

Друг е въпросът, че при нея от малко добро отношения и 2-3 заучени фрази и започва да си представя сватбения марш.
Познавам такива жени, изобщо не могат да различат добро възпитание и отношение от свалка и харесване.

Косара е такъв въздух под налягане, то беше ясно че е влязла с идеята да гради образа на мечтаната жена за всеки мъж, но от много претенции и страх да не каже нещо неправилно в комбинация с голямо его постигна само едно - да изглежда като всяка втора куха златотърсачка.

Адриана и сестра - казали сте го, уж млади жени, пък с вайб на лелки, все към тежки и дълбоки теми, малко трябва да се разчупят.
Дрехите няма да ги коментирам.

Ферай - мисля, че като излиза с позитиви от предаването, едва ли някой мъж си мисли, че с нея ще може да обсъжда сложни теми, но е симпатяга, не е злоблива, ако попадне на читави хора може и да промени това повърхност и материално разбиране за живота и връзките, което има.

Мартин нямаше работа с доня Джи, тя го гледаше като уплашена котка 😂, готова да избяга, ако малко се приближи до нея.

Даниела, според мен, беше права да му покаже, че не й е харесало това дърпане настрана и то на майка на момиче, което уж е в отбора на друг ерген.
Марто, ако наистина харесва Косара, леле майко, по-добре Даниела, най-добре Ферай 😂

# 2 150
  • София
Да не са раздали днес бонусите в Джанъм?
🔝😉

# 2 151
  • Варна
Снощи е било ергенското парти на Момчил от Игри на волята в Джанъм,на което Мартин и Мастагарков са си стиснали ръцете,и вече се следват в Instagram. Партито после е продължило в дискотека Мегами, където са били Косара и Ана Мария

От къде знаеш това?

# 2 152
Джанъм източник,но има също цял куп сторита от Мегами и Джанъм с тях. Даже има стори с Меди,на което се шегува с Мартин, с колко момичета се е прибрал от Шри Ланка

# 2 153
  • София
Аз пак да питам: Къде е добричката Мартина? /Силвето, ясно -деца - не може всяка вечер да кисне в Джанъм 😉/.

# 2 154
Не, тя може само 2 месеца да доносничи в Шри Ланка 😂

# 2 155
  • София
Аз пак да питам: Къде е добричката Мартина? /Силвето, ясно -деца - не може всяка вечер да кисне в Джанъм 😉/.
Мартина живее във Варна и има бутик там, каза, че обмисля да се върне в София, но още не го е направила. Излиза с тях като се прибира. Имаше снимки от Джанъм.

# 2 156
  • Вестерос
Къде ѝ е бутика на Мартина?

# 2 157
Мартина е busy да го играе PR  на Митко Динев-общия.

# 2 158
Тази реклама обикаля интернет от известно време, очевидно се опитват да кажат, че това е Даниела. На практиката  не е тя. Тя изобщо не прилича на нея нито по тяло, нито по коса.

# 2 159
Във Фейсбук се върти блиц интервю с Ферай, момичето каза, че достъпът до храна е бил ограничен. Явно, колко много са ги хранили е било само за пред камерите. Икономии е имало и колко много е яла Ферай се оказва дъвка за зрителите.
В подкастите са коментирали, че е имало закуска, обяд и вечеря, които се носят от кетъринг компания. Било вкусно. Освен това всеки епизод има големи плата луканка и плодове. Не е като да са гладували, спокойно. 😁

Другите може да не са гласували, но Ферай си гладуваше.С такъв гладен поглед гледаше луканките, все едно един месец не е яла😜🤣

Общи условия

Активация на акаунт