🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 988
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 130
На мен ми е интересно Виктор как ще се представи в Къщата на инфлуенсърите.
Интересното е, че когато участват в друг формат се стараят да поправят някакви имиджови грешки и в резултат гледаме съвсем различен човек.

Никак!😂😂😂 Даже очаквам да е по-зле отколкото тук. Там и тези със сравнително добър имидж се излагат. Виктор е тотално разглезен от мама и баба,а заради красивата си външност съвсем си е повярвал. Иначе има ,според мен , изградена ценностна система, добродушен и емпатичен ,но за годините си ми седи незрял. 
  По последните събития :

Този сезон наистина е адски феминистки! 😂Продукцията нищо не ни спести от ергените и ни ги показа във всичките им аспекти. Ами,хареса ми. Беше различно. Нека се види всичко от тях и публиката сама да си преценява . За сметка на тях,от мацките ни беше спестено много. За разправиите между тях разбирахме някак мимоходом.

Мартин в началото го разбрах защо извика майката на Косара  - даваше й рози цял сезон и уж нормално да уважи с кратък разговор родата. Всичко хубаво ,но до тук! В момента ,в който си отвори голямата уста и започна да бълва срещу Васил се наака. 💩
 В спора му с Данчето обаче аз съм повече на негова страна. Диди милата ,направо се паникьоса, че трябва да се сгоди /било то и фиктивно/ с Марто. Толкова е очевидно ,че изобщо не го харесва и няма тръпка към него. Хвана се като удавник за сламка ,че не е чула "обичам те",че едва ли не щом ти се дава свободата да си тръгнеш след 2-3 месеца връзка ,значи не е достатъчно валидирана. Глупости Данкини за измъкване от ситуацията. Все едно всички гаджосвания започват с договор за вечност пред нотариус. Вижда много добре,че Мартин направи всичко възможно в рамките на формата да й покаже колко много я харесва.

Васил си хареса само Косара. Толкова спечен пред другите никога не е бил,както пред кралицата. До последно се надяваше тя да остане.Косара обаче изревнува! Толкова злоба излъчваше,когато Ади си каза ,че е нацелувана. След това Васил трябваше да бъде дискредитиран като негоден ,не без помощта на Марто- клюкарката.
  Ади е план "б". Целуната беше за да има уж съспенс и резервен вариант за финал. Симпатяга е,но много дрънка и някак разваля с това романтичните моменти. Стига да иска Васил ,с нея има шансове ама ...

Роси умира да се самозаблуждава! Вижда,че е някаква далечна буква в азбуката,но въпреки всичко не спира да пита "Аз план "б" ли съм." А и докато пита
се опъва,ръкомаха ,гледа в ляво и дясно,почесва се ...Излъчва зверски несигурност.  Е,какво очаква да й се отговори на такъв въпрос  в такова предаване  /нали уж ергенът трябва да е кавалер/ !? В живота директно ще я отсвирят.  Коя себеуважаваща се жена изобщо ще пита мъж такова нещо!?  Струва ми се ,че дори и Васил да й беше казал истината ,тя пак щеше да остане . Ами ,унижава се с тези напъни някой да й обърне внимание.Да не говорим,че по стечение на обстоятелствата стигна до финал - 1/3 от момичетата сами си тръгнаха. Сега продължава да копае с тези сторита и средни пръсти . Мацки,никога не влизайте във връзка ,ако се съмнявате ,че не сте план "а" !

# 2 131
Аа, видяхме докъде стигнаха двама ергени с плановете си А. На единия не му искат пръстена, а и той взе да заглежда план А на другия, който пък беше изритан от Приоритета най-позорно.
Не вярвам на планове - обикновено се объркват.

# 2 132
От известно време ми излиза една реклама, та си мисля, че ако между Марчин и Косара се е зародило нещо, то ще е само защото Косара е единствената, която се "доближава" визуално до идеала му за жена - Меган Фокс. Косарчето пак удари греда - вместо единствена и неповторима, в края на краищата и тя може да е ничий план Б.🙂
Скрит текст:
А според мен дразнят Даниела.
Косара е единствената, която я караше да ревнува или поне да се дразни.
В едно последно видео на Даниела, което ми излезе някъде, не знам в ТикТок или threads беше, тя отговаря сигурно на въпрос как е запазила такова спокойствие и казва: няма начин някакви кокошки да ме изкарат от равновесие, изобщо нямала намерение да се разстройва от някаква си Косара от Пловдив (не цитирам дословно, но беше в този смисъл и с тези думи).

Роси умира да се самозаблуждава! Вижда,че е някаква далечна буква в азбуката,но въпреки всичко не спира да пита "Аз план "б" ли съм." А и докато пита
се опъва,ръкомаха ,гледа в ляво и дясно,почесва се ...Излъчва зверски несигурност.
Клаудия беше точно обратното 😆 сигурност, втренчен, изискващ отговори  поглед и какво?! Вече е история... Помните ли я още? 😁
Не те ли иска ергенина и на ръце да ходиш, все тая. Ей я Косара, държа се като кучка и пак пожелана.

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 13:17 от DiaMia

# 2 133
  • София
Мартин никога не съм го харесвала - начинът му на живот, чалгаджия до мозъка на костите му / и не само музиката/, вкусът му към жени - колкото по-тунинговани, толкова по-добре - направо надуваеми кукли, които се движат и праскат кючек 😉…
Тук, заблуди много хора, че се влюби, дори аз се разколебах, че може да показва нежни чувства, но накрая неиздържа 😜.

Васил не вярвам да се е Флюбил в Косара - привлече го, но по-скоро се амбицира да спечели Специалната, и падна в собствената си игра. Е, нямаше феърплей, но трябваше да внимава по-добре 😂

# 2 134
Айгюл от Чепеларе обижда Косара,че е от Пловдив, това е топ изказване на Данка манивелата

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 13:28 от fastlane

# 2 135
Васил точно си се амбицира да спечели спицялната. В какво да се влюби иначе? Те никога не проведоха нито един разговор, с който да се опознаят като хора. Само комплименти от негова страна и претенции и фасони до небесата от другата страна.

# 2 136
Васил не вярвам да се е Флюбил в Косара - привлече го, но по-скоро се амбицира да спечели Специалната, и падна в собствената си игра. Е, нямаше феърплей, но трябваше да внимава по-добре 😂
Никакви чувства няма, просто всеки искаше играчката на другия. Мартин поиска Косара, Виктор чак тогава се сети, че и той я иска, нищо че преди това не ѝ обръщаше внимание… После бат Васко влезе и реши да вземе мацката на другите двама, за да се покаже като най-големият мачо.

# 2 137
Йоана е участвала в клип на Фики
https://www.youtube.com/watch?v=ENQ6Pmx4HTU

# 2 138
  • в сърцето на един мъж...

Добре оползотворени два часа екранно време Simple Smile На Косара й трябваха два месеца да се пържи в Шри Ланка за подобен клип Simple Smile

# 2 139
А видяхте ли онази обява от еротичния сайт, има доста снимки, та това е 100% Даниела. Явно няма никакъв Хепимен, жената се изхранва с най-древната професия.
Или е фалшив профил.

Даниела е със сигурност. Виждат се три характерни чифта обувки в снимките от обявата, и трите се виждат на различни снимки в инстаграма й. Годините естествено може да не са реални, за да привлече повече клиенти...
Кажи в прав текст, че си я поръчал, за да ти повярваме. Иначе няма да стане.

# 2 140
  • София
Марто да не си я поиска пак 😉

# 2 141
  • Вестерос
Сторитата, които качихте по-горе, не са видими за хора, които нямат акаунт в Иг. Марто и Анчето опитват да танцуват с чаша на челото, а Анчето дори и друса виме с пачки в него. Иджилия!
ужас... чалгарщина.

Скрит текст:
Най- вероятно Мартин и Косара са заедно след предаването или по- скоро в момента са в процес на “сваляне”, но връзката ще е тайна- предполагам и кратка предвид това, че женихът никак няма да се хареса на мама и тати, да не говорим, че има и две деца …
Даже не мисля, че ще има връзка. Но със сигурност ще я мине.
Абсолютно! Главната му цел е да я отметне в тефтерчето на сексуално валидираните.
Той преди това валидираше Валерия от предния сезон.

# 2 142
И според мен Васил поиска Косара, защото му беше подшушнато, че е най-вървежната. По тази причина не даде роза на Алекса и онази другата, чието име забравих. Няма как да е с утайките на останалите. Същото важи и за Роси - Виктор я прави на дроб сарма - няма как Васето с всичките му претенции да я вземе.

# 2 143
АМ и Алекса имат повече "имаме сходство" ала Васил, отколкото АМ и Мартелиус Алфициус.

# 2 144
Мале, мале, неграмотната бръмчала с наизустен речник от под 100 вървежни думи, която я е срам да си каже дори с какъв произход е, седнала да обижда други селинджъри. Мега яко! Ще я изтраем още месец-два още, щото след това никой няма и да си я спомня “пишман” постелката дето си няма и понятие от граматика, лексика и пунктуация, ама иначе голямата поетеса…

[/quote]В едно последно видео на Даниела, което ми излезе някъде, не знам в ТикТок или threads беше, тя отговаря сигурно на въпрос как е запазила такова спокойствие и казва: няма начин някакви кокошки да ме изкарат от равновесие, изобщо нямала намерение да се разстройва от някаква си Косара от Пловдив (не цитирам дословно, но беше в този смисъл и с тези думи).

Общи условия

Активация на акаунт