🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 966
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 100
Сезонът можеше да е много интересен, ако си бяха подбрали по-добре участниците. Явно от началото са им обяснявали , че няма да има скандали и милувки на килограм и с такава нагласа са влезли. И 80% бяха избирани на външен вид, а не дали са интересни личности.

Без милувки и скандали, шоО няма. Играха го като някакви пуританки, девствени преди сватбата, а мъжете загубили нагоните си. Сакън, как ще излязат по телевизията, ако се целунат. Половин сезон чакахме да видим целувка, смешка пълна. Щеше да е много по-интересно, ако си крадяха жените, а жените нямаха лагери. Това уби интригата в предаването. Голяма грешка е и своеволието, което беше дадено на ергените, всяка среща с една и съща. Дано Николов да се откаже за догодина , не е неговото.

# 2 101
# 2 102
Само Мартин липсва. Joy

# 2 103
Изпревари ме😂😂😂

Само Мартин липсва. Joy

# 2 104
Той снима ве..там е.

# 2 105
  • Варна
Защо "простна НА манивела",не трябва ли да е "проста като манивела"?Ама какъв израз е това изобщо ,дацини измишльотини.
Tака е лафа.. вероятно с тикток произход.
Аз съм го чувала като "пиян НА куче"

# 2 106
За кого иде реч…?

Имаше някакви влогове от сватба, та женена е и следва мъжа си в различни държави. Където замине да работи тя е с него, от което следва, че тя не работи и ютубърства
Демек тя е една държанка, която хейти другите държанки? Чудно. 😁

# 2 107
Няма ги още надкастите, знае ли се нещо?

# 2 108
Сигурно чакат да свърши цирка и така ще ги викат другата седмица по домова книга, за да не изцепи някой нещо.

# 2 109
Станаха много несериозни с тези подкасти, то ние половината ще ги забравим, че са били. Туджаров уж дигитален продуцент, сигурно и заплата е взел, а си хвана багажа и замина някъде си и заряза всичко. Не се прави така бизнес.

# 2 110
Тази седмица предполагам ще е само един епизод още, няма какво да разтягат повече. Интересното е по подкастите как ще се клепат двамата "влюбени".

А видяхте ли онази обява от еротичния сайт, има доста снимки, та това е 100% Даниела. Явно няма никакъв Хепимен, жената се изхранва с най-древната професия.

# 2 111
  • Варна
А видяхте ли онази обява от еротичния сайт, има доста снимки, та това е 100% Даниела. Явно няма никакъв Хепимен, жената се изхранва с най-древната професия.
Или е фалшив профил.

# 2 112
Със сигурност няма да гледам обяви и снимки от еротичен сайт. В сезон 2 я имаше същата простотия за една от участничките. Това, ако не се докаже категорично, е чиста клевета.

# 2 113
Тази седмица предполагам ще е само един епизод още, няма какво да разтягат повече. Интересното е по подкастите как ще се клепат двамата "влюбени".

Как пък го решихте, че е 100 % тя? Нищо общо не виждам аз, то не че се и вижда нещо де. Grinning

# 2 114
От известно време ми излиза една реклама, та си мисля, че ако между Марчин и Косара се е зародило нещо, то ще е само защото Косара е единствената, която се "доближава" визуално до идеала му за жена - Меган Фокс. Косарчето пак удари греда - вместо единствена и неповторима, в края на краищата и тя може да е нечий план Б.🙂
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 май 2025, 13:42 от green_lizard

Общи условия

Активация на акаунт