🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 879
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 265
Ето една снимка на Алек с Царина:
Скрит текст:
Стилът и на двамата е брутален - той е с пижама от анимационно, на събитие, не на плажа, а тя с дантелената покривка за прах 😂✌
Банани с пижами Notes  Grinning, дантелената покривка ми харесва, обувките не ме кефят.

# 2 266
Аз пък имам смътни спомени, че след финала се знаеше, че с триста зора продукцията е накарала Алек поне видео да запише, защото той дори това не е искал и всички са се видели в чудо с него. Наум имаше също сторита тогава, че всички са били в шок от поведението на Алек. Не мога обаче да посоча източници, мина доста време. Тогава Алек лъжеше и мажеше навсякъде, за да си спаси кожата, поради което и сега не вярвам на скалъпените му версии. Защо продукцията да не иска да му позволи да запише видео, а предпочита да го остави да ги зареже без обяснения ? Няма никаква логика, а тъкмо напротив. Продукцията се нуждае от финално обяснение от него пред финалистките, как така ще му забраняват да се обърне към тях ?! Много е нагъл в лъжите си. Дори на финала помните ли Тушев когато отиде да каже на шокираните Маги и Надежда да се прибират, че Алек няма да се появи. Беше бесен от цялата ситуация. Имаше и спойлери, че Тушев е признал пред компания, че Алек избягал на финала и ги поставил в ужасно положение. Така че, за мен всичко сочи, че Алек е лъжец и то не много умен.

# 2 267
Загледах Клаудия, впечатлението ми е, че е вирнала нос доста. До половината на Надкаста съм, пускам в скрит текст информация, ако не ви се чете, а първо ви се слуша, пропуснете.
Скрит текст:
Някаква приятелка на Клаудия ѝ правила матрица, показвало важни години и какъв мъж щял да е до нея. Та Клаудия се пренавила да търси този човек от предсказанието във Виктор.
Първи "червен светофар" за мене е начинът, по който говори за Маги. Има много пишман терапевти, които не може да ги усетиш като свои и да им се довериш, и предвид, че тя им е натресена без право на личен избор, до една степен оправдава това Клаудия да се държи остро, но възпитание, кога? Видяхме с какво високомерие ѝ говореше на срещата, че е излишна. В разговорът тук също се опита да се изкара нещо повече от Маги, но не смятам, че Клото е яло достатъчно хляб и има достатъчно житейски опит, за да има подобно самочувствие.
Кло самата гледала на Таро.
Попълнила анкетата за участие много вяло, записала във видео визитката си, тъй като била много "разлигавена" провокативно съобщение към Ергена. На следващия ден я потърсили.
На първата среща, го докоснала по крака съвсем небрежно, но от продукцията я помолили да направят близък кадър и това било излъчено, но Виктор се притеснил от докосването, а на нея не ѝ пукало. Това, че флиртувала с него, не значело, че щели да имат друг вид интимност. Имала две сериозни връзки като мъжете и били "по-комплексирани и агресивно комплексирани" хахахаха. Делюлю първа степен.
Викито не бил за любов там, а за приключения или известност. Когато той бил притеснен от нея, тя нарочно мълчала и чакала той да се измъкне от ситуация, вместо да му подава теми. Делюлю втора степен.
Лафът, че ѝ се гади от вълнение към него, бил преувеличен, наистина ѝ се гадело, но, защото яла суши преди това.
С Росица спали на едно легло от началото, до финала. Когато Роси се прибрала от среща им казала (били пет), че май Виктор щял да я целуне, но тя искала да бъде следващ път и когато заспивали, Росица започнала да съжалява, че не е първата с целувка. На сутринта клюката тръгнала, но Клаудия не знае кой я е пуснал, следователно Роси се обидила и спряла да говори с нея. За пореден път се осъжда, че Росица е яла сама, предпочитала е да чете сама и това е ПРОБЛЕМ. Хей, ШМАТКИ, хайде вече осъзнайте, че ИМА ХОРА, КОИТО СА ИНТРОВЕРТИ и за тях подобен вид усамотяване е необходимо.
Според Клото, Роси имала снизходително отношение към местните, които им помагали в кухнята, а Кло е против поведение, в което "Се правиш на баронеса". Делюлю пак, за референция, направете съпоставка как тя говори за бившите си и за Виктор, че тя ги превъзхожда. Та малко, крадецът вика, дръжте крадеца.

# 2 268
Ето една снимка на Алек с Царина:
Скрит текст:
Много си приличат, сякаш брат и сестра 😄

# 2 269
Ох аз имам приятелка, която наистина мн прилича на Мегън Фокс, трябваше да я пратя там, да видим Даниела какво щеше да прави. 😃😃

Аз мислех, че са й били шута Бачорскини на Даниела, не се беше появявала в тяхните соц.мрежи, докато не излезне рекламата на Даниел с нея, та явно ще й "чистят" имиджа.

Аз миналия сезон го зарязах по средата, нещо хич не ми харесвашеь та не съм наясно, кой,кво.
С този също доста епизоди пропусках.
Четох си ви вас тука и ми беше много по-интересно от самите епизоди. 😃

# 2 270
Лъже според мен, мамин златен! Много по-голям сеир щеше да е,  Алекс на финала, очи в очи с двете каки и...чао, щото не ме кефите! Как се изпуска такова нещо? Защо продължава да се излага тоя мухльо, при положение, че в момента има други дъвки, не ми е ясно?

# 2 271
Стилът и на двамата е брутален - той е с пижама от анимационно, на събитие, не на плажа, а тя с дантелената покривка за прах 😂✌

Не съдете за стоката по опаковката и за жената по роклята.

И двете се консумират след разопаковането. Trollface
В тяло като физика може да е добре.
Но подобно съчетание на цветове и елементи си говори най-общо за психика/характер Simple Smile Според мен я пери леко съчмата. Но това не значи, че е лош човек. Даже има някакъв чар да се виждат различни стилове.

# 2 272
  • София
Не видях да сте писали за появата на Габриела от миналия сезон във финала на Като две капки вода снощи. Караше колата при появата на Зуека. Нали не я бъркам?

# 2 273
Пуснах си Клаудия за 15 минути на заден фон, но не издържам.

Глупости само дрънка, пак клюкарене по Роси ,Ивет, пак Виктор виновен, не била вклюбена. Ей 80% от тях за себе си нищо не говорят, все са прави, все другите криви. Това с Роси минава всякакви граници- и половината да е вярно, защо говориш за Роси 1 час в подкаста, нa който ТИ си гост.

Спрях да слушам като каза, че Ивет си търсила 100лв, които са ѝ взели да си купят цигари- как можело да си ги иска? Трябвало да ги преживее Grinning И я пратили да си ги иска от организаторката на предаването (!???)

Ей затова му викам слаб каст- колкото и ненормалници да имаше миналите сезони, те си казваха каквото имаше на камери, явно се знаеше какво се случва с техните отношения. Такова клюкарене постфактум е безлично, страхливо поведение.

# 2 274
Да отново се обсъжда Роси, не мога разбера какво толкова го хейтят това момиче, не стига, че Васко я унижи публично, я и момичета на всеки Надкаст обясняват колко е зле.Нещо не мога да го разбера това цялото нещо.

# 2 275
  • Обран бостан ;)
В тяло като физика може да е добре.
Но подобно съчетание на цветове и елементи си говори най-общо за психика/характер Simple Smile Според мен я пери леко съчмата. Но това не значи, че е лош човек. Даже има някакъв чар да се виждат различни стилове.

Това не е проблем.
Всяка жена си има особености. Ако му допадат, което май е така, никой мъж не ги вижда като отрицателни качества.

# 2 276
Загледах Клаудия, впечатлението ми е, че е вирнала нос доста. До половината на Надкаста съм, пускам в скрит текст информация, ако не ви се чете, а първо ви се слуша, пропуснете.
Скрит текст:
Някаква приятелка на Клаудия ѝ правила матрица, показвало важни години и какъв мъж щял да е до нея. Та Клаудия се пренавила да търси този човек от предсказанието във Виктор.
Първи "червен светофар" за мене е начинът, по който говори за Маги. Има много пишман терапевти, които не може да ги усетиш като свои и да им се довериш, и предвид, че тя им е натресена без право на личен избор, до една степен оправдава това Клаудия да се държи остро, но възпитание, кога? Видяхме с какво високомерие ѝ говореше на срещата, че е излишна. В разговорът тук също се опита да се изкара нещо повече от Маги, но не смятам, че Клото е яло достатъчно хляб и има достатъчно житейски опит, за да има подобно самочувствие.
Кло самата гледала на Таро.
Попълнила анкетата за участие много вяло, записала във видео визитката си, тъй като била много "разлигавена" провокативно съобщение към Ергена. На следващия ден я потърсили.
На първата среща, го докоснала по крака съвсем небрежно, но от продукцията я помолили да направят близък кадър и това било излъчено, но Виктор се притеснил от докосването, а на нея не ѝ пукало. Това, че флиртувала с него, не значело, че щели да имат друг вид интимност. Имала две сериозни връзки като мъжете и били "по-комплексирани и агресивно комплексирани" хахахаха. Делюлю първа степен.
Викито не бил за любов там, а за приключения или известност. Когато той бил притеснен от нея, тя нарочно мълчала и чакала той да се измъкне от ситуация, вместо да му подава теми. Делюлю втора степен.
Лафът, че ѝ се гади от вълнение към него, бил преувеличен, наистина ѝ се гадело, но, защото яла суши преди това.
С Росица спали на едно легло от началото, до финала. Когато Роси се прибрала от среща им казала (били пет), че май Виктор щял да я целуне, но тя искала да бъде следващ път и когато заспивали, Росица започнала да съжалява, че не е първата с целувка. На сутринта клюката тръгнала, но Клаудия не знае кой я е пуснал, следователно Роси се обидила и спряла да говори с нея. За пореден път се осъжда, че Росица е яла сама, предпочитала е да чете сама и това е ПРОБЛЕМ. Хей, ШМАТКИ, хайде вече осъзнайте, че ИМА ХОРА, КОИТО СА ИНТРОВЕРТИ и за тях подобен вид усамотяване е необходимо.
Според Клото, Роси имала снизходително отношение към местните, които им помагали в кухнята, а Кло е против поведение, в което "Се правиш на баронеса". Делюлю пак, за референция, направете съпоставка как тя говори за бившите си и за Виктор, че тя ги превъзхожда. Та малко, крадецът вика, дръжте крадеца.

Допълвам.
Скрит текст:
Ивет била двулична, говорела против Росица, пък после станали приятелки. Клаудия щяла да "помеля" Росица в един спор, когато Роси крещяла по Алекс. Тоест физически да се разправя.
Виктор на всеки коктейл я е канил за разговор, само на един не я е и на следващия "си го е изял". Тоест, че му е начукала канчето. Тежката претенция, поучавала Виктор с кого да говори по време на коктейлите. Изискваща, досадна и мрънкаща.
Преди месец, след като слушала синхроните на Виктор, била толкова ядосана и си казвала, "Добре, бе, човек, ако знам къде живееш, знаеш ли как ще дойда и ще те пречукам?" What the f?
Клаудия и Синтия не случайно са си дружки и след формата.
Даже нямам намерение да я слушам нататък.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 15:06 от novembersecond

# 2 277
Аз пък имам смътни спомени, че след финала се знаеше, че с триста зора продукцията е накарала Алек поне видео да запише, защото той дори това не е искал и всички са се видели в чудо с него. Наум имаше също сторита тогава, че всички са били в шок от поведението на Алек. Не мога обаче да посоча източници, мина доста време.
Тушев ги пускаше тези слухове. Факт, че няма да разберем истината. Най-вероятно е някъде по средата. Продукцията го е водила за носа, а той не е имал нищо против до момента, в който вече са му се качили на главата.

И аз си пуснах Клаудия. Надутичка е и дрънка глупости. Знаела, че Витя няма да я избере, но искала да го чуе. Дрън, дрън, та пляс.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 14:35 от Lilly_85

# 2 278
Клаудия изобщо не е фенка на Маги, нахрани си стабилно Роси и Ивет,и на Виктор изобщо не му спести,че е мамино синче

# 2 279
Когато Клаудия плакала на дрийм дейта според нея не е плакала заради Виктор, а защото нямало звук на синхрона и.... ахааааа Smile

Общи условия

Активация на акаунт