🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 821
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 250
  • София
На Христиана може и да не е отказал, но 80% от другите целувки сам ги иницираше. Смешно е, той ще се изкара, че момичетата са го насилвали. Той си ги поощряваше и им сваляше звезди. Не е и като да се дръпна Мария, когато го опипваше или да не обещаваше на Надежда, че ще ѝ гледа детето.

Удобно е сега да изкарва всичко, че е било принуда, но в голямата си част беше предизвикано от него.

# 2 251
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тоя Александър е тооолкова, ама толкова фалшив и неискрен, че чак се чудя сам дали си вярва Simple Smile) Изслушах част от подкаста, голямо мазнене беше на неговата леля...не знаел къде влиза, ТВ нямал, насила го карали да прави това и онова.. Ами добре де, ама насила ли ги нацелува всичките моми вътре?
Писа се преди време в темата, че ергените при Тушев са нямали право да откажат целувка на ергенка. Затова беше това "преглъщане на стружки", когато Християна /кюстендилската слива/ си изпроси такава.

Той не целуна Християна, така че тоя "слух" издиша.

# 2 252
Както каза Алек още като свърши неговия сезон, той “си изпълни ангажимента към продукцията”. Напълно му вярвам, че са го водили за носа и не е искал да прави голяма част от нещата - дано си е научил урока и внимава какво подписва от сега нататък, че нали уж има претенции да е бизнесмен.

Подходът на Тушев си е такъв - вкарва ги във филми, но както се вижда това е по-добрият вариант за зрителите. Този сезон видяхме какво става, като не ги контролират. На срещи ходят само по 2 момичета.

Preggo, целуна я.

# 2 253
  • Be realistic - plan for a miracle.
Оф, забравила съм го. Само си спомням как беше отсякъл едно "Не." на синхрона. И после я изгони.
Бляк.

# 2 254
Целуна я и прояви нечовешки усилия да не повърне.

# 2 255
Кофти беше, да… То си му личеше, че повечето от тях хич не иска да ги доближава даже - едни целувки със стиснати устни…

Евгени обаче се кефеше на тези моменти - някои от тях направо щеше да ги изяде. 😁

# 2 256
като почнат-не знаел къде влиза, ами не си на 5 , пусни си предаването и виж за какво иде реч. То пък толкова да не можеш да си признаеш грешките ...

Скрит текст:
слагам в скрит текст , но преди приятели се е хвалил колко бил гоите финалът, после запя друга песен. за целувките казвал,че влияят на хонорара.
Скрит текст:

# 2 257

Айде почна се, всеки ден

# 2 258
И Неделчо в тренда със скъсаните пЪрцалки, при него "закачливо" се вижда корем.
Нали скоро се водеше дискусия за Бале*сиагата на Анна-Мария и МЪрЧин, аз не мога да нося подобни. Дори и малка дупчица да се появи, пере се и отива в контейнерите за рециклиране, пък нека не съм модна.

Последна редакция: пн, 19 май 2025, 12:48 от novembersecond

# 2 259
Нямам намерение да гледам Алек, разбирам, че ангажиментите и договорните му отношения с предаването са приключили и едва сега може да изложи своята гледна точка. Целувката с Християна не съм я гледала, но тази с Горджъса си беше измъчена, дори "гнусна" за мен.
Относно мнението му за Магдалена, имам спомен, че за нея пита мама Ксения дали баща му би я харесал. Изглеждаше обнадежден, но тя го сряза. Ако до такава степен е могъл да се преструва, то това не говори достатъчно добре и за него... След финала Маги нямаше проблем с избора му, а с "озадачаващото" му отношение в коментарното студио, както и в "120 минути". Тя точно тогава си каза, че и го е отследвала в ИГ, защото човекът, когото е познавала, "не бил същият". Също допускам, че може да са го "жегнали" думите ѝ и отношението му в момента да е продиктувано от тях. Хората заеха нейната страна, а той изяде голям хейт и подигравки.
Да не пропускаме, че след предаването беше последвал инстаграмите на Маги, Надежда, Катя, Йоана, Надя и Виктория. Ако са му били толкова неприятни, защо би го правил?.

# 2 260

Айде почна се, всеки ден

Е,най-накрая ! 👍

# 2 261
И Неделчо в тренда със скъсаните пЪрцалки, при него "закачливо" се вижда корем.
Ни моа вече. Взимам старите тениски на мъжа ми, една ножица и в събота отварям сергия пред мола. Заповядайте. 😁

# 2 262
Личи си, че Алек е все още как да кажа...младеж, изключително млад, брадата го прави една идея по - зрял.

Сега са ок, защото тя е 36-38, дето се вика мадама.

Отново казвам - след 5-7 г., ако въобще останат заедно, разликата ще е много осезаема, и сега си личи, че му е какичка.

След 5 г. връзката ще се изчерпа, той ще е на 35-36, а около него ще е пълно с 24-29 годишни изкушения.

Ще се вържат и имотно и финансово, и ще му трудно излизането, а тя не като да не изглежда да си "връзва гащите".

Ако пък направи грешката да мине през "корекциите", свличането после ще е гротеска.

Но всеки си избира, важното в света да има любов.
Ейй, добре, жената като спре да изглежда като "мадама" директно я сменяш за по-млада - окей Grinning от страх да не пропуснеш някое по-малдо секси момиче, което ще остарее също.. да не говорим, че жените полагат в пъти повече усилия да на им личат годините от мъжете....
Тя и сега си изглежда по-голяма от него, но както се видя, той си има тип и явно това е неговия тип жена, едва ли ще си промени вкуса толкова с времето. Иначе аз не съм му фенка грам, той ми е най-неприятен от ергените.

# 2 263
Нямам намерение да гледам Алек, разбирам, че ангажиментите и договорните му отношения с предаването са приключили и едва сега може да изложи своята гледна точка. Целувката с Християна не съм я гледала, но тази с Горджъса си беше измъчена, дори "гнусна" за мен.
Относно мнението му за Магдалена, имам спомен, че за нея пита мама Ксения дали баща му би я харесал. Изглеждаше обнадежден, но тя го сряза. Ако до такава степен е могъл да се преструва, то това не говори достатъчно добре и за него... След финала Маги нямаше проблем с избора му, а с "озадачаващото" му отношение в коментарното студио, както и в "120 минути". Тя точно тогава си каза, че и го е отследвала в ИГ, защото човекът, когото е познавала, "не бил същият". Също допускам, че може да са го "жегнали" думите ѝ и отношението му в момента да е продиктувано от тях.
Алек каза, че не би трябвало да има изненадани, че не е избрал - тоест давал е индикации на участничките. И като им гледал реакциите по телевизията се стъписал. Обаче имало неща, които никога нямало да може да каже… Бла ди бла. Абе, намекна си, че са го бутали да избере Маги, но той се е заинатил и затова са го изкарали от черен, по-черен. На интервютата след финала не бил сигурен как да се държи, защото знаел че ще изяде хейта, но по договор не можел да каже, че видеообръщението било поискано от продукцията. Той искал да им каже лично и даже май е имало караница по темата.

# 2 264
Ето една снимка на Алек с Царина:
Скрит текст:
Стилът и на двамата е брутален - той е с пижама от анимационно, на събитие, не на плажа, а тя с дантелената покривка за прах 😂✌

Общи условия

Активация на акаунт