🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #14: от вторник до четвъртък, 20:00

• 137 658
  • 3 024
  •   1
Отговори
# 2 835
  • here and now
Да не губим надежда, може промото да е подвеждащо да я валидира най накрая....

# 2 836
Роси да не се окаже дъщерята на някой шеф на Васил. Само така мога да си го обясня.

Какво е това досадно бръмчене?! А, да, Ади говори.

# 2 837
Ако Васил и Роската не са в Ергена, а ги видя случайно на улицата така да се целуват, със сигурност ще помисля, че са бая влюбени един в друг. Има чувственост, ненасотнист, желание да не свършва, нежност също. Не мисля, че е игра за пред камерите.
Мартин стана доста груб с Даниела, не си поплюва никак. А имам усещането, че тя започна да му се подмазва като, че ли от някакво напрежение, дори уплах. Лоша работа. категорично тези двамата не са един за друг. Тя доста глупаво и прибързано прокламира амбициите и изскванията си за охолен живот. Сложи си цена, освен това има някаква доста сбъркана феминистична идея за себе си... А сега усещам страх ... от мъж и грубостта му. Кафето е само външен израз на това напрежение. От долу има друго

# 2 838
  • София
Ох, Роси се мъчи да запази положение, не смятала да си ляга с Васил тази вечер. Ми...
окей,  добре ни заблуди.

# 2 839
на баба сиропа и на дЕдо виното, Данка кърти с комбинезона и тъпите изцепки за вината..

# 2 840
  • ПАЗАРДЖИК
За пред хората, уж в различни стаи, ама нали знаят другия къде е легнал. Като приспят операторите….така им се ще и на двамата…

# 2 841
Васил разбра, че разочарова Роси с отказа си...Тя го гледаше с такъв жаден и очакващ поглед...Голямо дърво си е Васко. И по време на филма Роси го поглеждаше с очакване за нещо повече, но той имитираше гледане в екрана и отбягна нишаните, които му даваше.

Според мен Васил постъпи правилно.
Тя пък много иска да я валидират, чак срам ме хвана заради нея или на английски казано - як криндж.

# 2 842
Ако Васил си търсеше гадже, а не да си изиграе ролята както смята, че е редно, щеше да си избере Роситу.

# 2 843
После Адриана била пренавита… Роси още малко и ще се промъкне в спалнята му през прозореца. 😁

# 2 844
За пред хората, уж в различни стаи, ама нали знаят другия къде е легнал. Като приспят операторите….така им се ще и на двамата…
Тъй, тъй...Не знам как може някой да си помисли, че на Васко не му се ще... Grinning То е толкова очевидно, ама това, че са в ефир го спира, нормално.

А каква п*рно музика им бяха сложили Joy

# 2 845
Косара затова го нарита Васил. Няма онази категоричност и решителност, която една жена очаква от мъжа до нея.

# 2 846
После Адриана била пренавита… Роси още малко и ще се промъкне в спалнята му през прозореца. 😁
загоряла е като каубойски тиган се казва

# 2 847
Каза си Васето че иска, но не може да го направи и е така: следващия ден е за втората дама, само ще обърка нещата, ако се налазят с роската сега

Обясни го пет пъти човека.

Химията между Марто и Даниела никаква я няма. Жалко.

# 2 848
Добре им се получиха вечерята и целувките на Роси и Васил. Чухте ли го как въздъхна, когато затваряше вратата на спалнята си или на мен ми се причу? Laughing

# 2 849
Не знам, Роси изглежда малко отчаяна, ама някакво детинско отчаяние и пренавиване. Пък Ади се превзема, натяга се и е някак досадна.

Общи условия

Активация на акаунт