На финалната права сме вече и всяка ще гушне здраво, Юнско човече!

• 30 626
  • 644
  •   1
Отговори
# 150
Благодаря от сърце на всички 🍀
Rubitooo, сам тръгна в 37ма. В 17:20 ми изтекоха водите, в 18:00 бяхме в Майчин Дом (Варна) и в 18:56 го извадиха. Никакви проблеми с упойката, под постоянно наблюдение бях...имаше музика, шегуваха се 🤪
Беше глътнал доста околоплодни води и се оказа с много ниска кръвна захар и го сложиха в кувьоз. Вляха му глюкоза, на кислород беше и му пуснаха антибиотик (за 3 дни ще е) заради предполагаема инфекция,  заради която най-вероятно са тръгнали и водите.
Още снощи около полунощ се стабилизира и вече е добре.
Полунощ ме и раздвижиха и преместиха от интензивно в стаята за престой. Всички са много отзивчиви и вдъхват спокойствие 🤗не мога да се оплача от внимание и грижи.
Дребният остава при тях засега, но мога да го виждам.
Вярвам, че всичко е и ще е наред 😇🍀
Вие с диабет и на инсулин ли бяхте,че бебето е с ниска захар?

# 151
Rubitooo, сам тръгна в 37ма. В 17:20 ми изтекоха водите, в 18:00 бяхме в Майчин Дом (Варна) и в 18:56 го извадиха. Никакви проблеми с упойката, под постоянно наблюдение бях...имаше музика, шегуваха се 🤪
Беше глътнал доста околоплодни води и се оказа с много ниска кръвна захар и го сложиха в кувьоз. Вляха му глюкоза, на кислород беше и му пуснаха антибиотик (за 3 дни ще е) заради предполагаема инфекция,  заради която най-вероятно са тръгнали и водите.
Полунощ ме и раздвижиха и преместиха от интензивно в стаята за престой. Всички са много отзивчиви и вдъхват спокойствие 🤗не мога да се оплача от внимание и грижи.

Не, нямам проблеми с кръвната захар. Обясниха, че е паднала след изваждането и от адреналина също.

# 152

Не, нямам проблеми с кръвната захар. Обясниха, че е паднала след изваждането и от адреналина също.
Живо и здраво да ви е детенцето!

# 153
Лена, сори за невежеството, но знае ли се защо се е нагълтал от водите? Скоро да можеш да го гушкаш 💙

# 154
Лена, сори за невежеството, но знае ли се защо се е нагълтал от водите? Скоро да можеш да го гушкаш 💙
И аз не съм веща много по въпроса, но казаха, че се случва често и е нормално. Ако не се учести много дишането, бързо се стабилизират.

# 155
Здравейте момичета, днес на бял свят се появи Георги 😊💙

# 156
Честити бебоци на всички мами, да са Ви живи и здрави! Много целувки от мен!❤

Момичета, в почти 36 г.с. съм, пуснах си на своя глава АСАТ, АЛАТ И GGT.

GGT е супер, но Асат е 44, а АЛАТ 77 при норма и за двете 34. Д-р Вецев каза да ги повторя другата седмица.

Някоя от вас сблъсквала ли се е с такъв проблем?

# 157
Честито Мимсс, бъдете здрави и благословени с малкото юначе Георги 💙

# 158
Mimss ,Честито!Нека да е здрав и с късмет малкия бебок🍀Бързо възстановяване🙏🍀
Мале момичета как се вълнувам така като чета за вече появили се бебчета❤Усеща се ,че наближава дългоочаквания момент🤗

# 159
Честито бебче Blue Heart Да расте много здрав и мама бързо да се оправя!

За АСАТ и АЛАТ моите ще ги пускам утре, но някъде в 7месец май да беше АГ ме накара да ги пусна, защото видя, че имам много сърбежи по корема и искаше да изключи, че е чернодробно. Обясни ми нещо за някаква артерия ли вена ли беше, която минава и много често бебето натискало там и се получавало нещо на черния дроб, но това към сърбежите и затова искаше ензимите. Иначе май помня, че ги свързваха с хепатит, който може да е развит по време на бременност, но не съм сигурна. Със сигурност ги повтори другата седмица.

Аз също се вълнувам с всяко ново бебе в темата, че чак имах контракции днес на тоновете Grinning май трябва да се поуспокоя да не вземе и моето да реши да подрани, въпреки че му остана много и на него.

# 160
Честити да са Матео и Георги! Да са много здрави, щастливи и много да ви радват! А на майките бързо възстановяване!:blush:

# 161
Честит да бъде Георги! Бързо възстановяне на мама! Heart EyesHeart

# 162
Честити Матео и Георги, момичета! 🥰 Да растат здрави, усмихнати и смели юнаци!
И на мен ми е много вълнуващо като видя, че някое бебче вече се е появило. 🥰 Наистина не остана. Аз тези дни ще стягам багажа за родилното, само чакам пратка с 2 нощници за кърмене. 😁 Иначе имам още точно 3 седмици до термин. Май още нямам контракции, на тоновете тази седмица стойността беше около 30.
Днес имах вълнения покрай изплащането на обезщетението от НОИ и много се ядосвах, дано не е усетила бебката. Но да се надяваме, че този път съм разрешила ситуацията и следващото плащане ще бъде по правилната сметка.
Преди малко пуснах пералня с бебешките дрешки и утре ще ги гладя. Толкова са малки и сладки! 🥰

# 163
Честити да са Матео и Георги! Да растат здрави и щастливи! На мамите бързо възстановяване Flowers Four Leaf CloverHeart

Аз влизам в 36 г.с. след 2 дни. Изпрала съм дрешките, но вече втори ден отлагам гладенето. Не съм стегнала и чантата за болницата. Само трупам на един шкаф.. Имам и да купувам още някакви дребни неща. До края на седмицата мисля да приключа с всичко и след това само да си почивам. Hug

# 164
Честит да е Георги! Бързо възстановяване на мама! И аз днес пуснах дрешки и чаршафчета, утре ще гладя и аз мисля до края на седмицата да приключа с това ако мога. И аз след 2 дена влизам в 36 г.с. Не съм стегнала още багажа но мисля и него да оправя тези дни и да ми е по спокойно. Иначе вкъщи е голяма бъркотия, че имаме още доста за боядисване и чистене, абе дано бебка  не бърза да излиза.

Общи условия

Активация на акаунт