Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 39 576
  • 748
  •   1
Отговори
# 720
От модна икона до клошарка !! Единственото хубаво нещо в Кари беше начинът и на обличане. Стилистите са за пълен разстрел . Ужас как можаха така да облекат актрисите. П. П Един от любимите ми тоалети на Кари . Патриша Филд знаеше как да направи този сериал модерен , а тези жени в икони .

# 721
От готина, рошава дивачка и романтичка, Кари е заприличала на изтормозена бабичка, а сериалът разчиташе много и на визуалното. Това само аудиторията ли го вижда?

# 722
Ооо, всички костюми тоя сезон бяха пълен потрес, тези фусти.. мале, мале. А Шарлот все я обличаха с някакви буфан ръкави и широки поли, много нелепо. Единствено Миранда изглеждаше добре този сезон. Лиза и Сима - пълен пълнеж, въобще забравям, че съществуват. Откъм сюжет този сезон само претоплени манджи - Ейдън, темата за рака...

# 723
Ужасно продължение . Правя се че не съществува . Как можаха така да съсипят героините с такива нелепи дрехи . Кари наистина от модна икона се е превърнала в пълен клошар . Сексът и градът беше революция , а това тук е пълно падение . Много жени се научиха как да се обличат , и се запалиха по модата точно от оригинала. Темата за Ейдън според мен отдавна трябваше да бъде приключена . Съсипаха един от най свястните мъже в оригинала . За да може да направят Кари по симпатичен образ . Не ми хареса това продължение . Отново го казвам . Да бяха приключили историята след първият филм .

Последна редакция: сб, 02 авг 2025, 09:57 от Жасмина 94

# 724
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

Каква е тази фуста на главата й? Laughing От зор да се правят на оригинални, стават комично нелепи.
Нито съм гледала оригиналното сериалче,нито продължението.

13 reasons why го зарязвам.Нямам търпимост към тийн драми и сополи.

# 725
  • София
Излязъл е нов сериал на АпълТВ+ (техните сериали обикновено се получават) с Джейсън Момоа и великия Темуера Морисън.
Chief of War (2025)
https://www.imdb.com/title/tt19381692

Историческа драма за колонизирането на хавайските острови от белите и съпротивата на коренното население.

# 726
Излязъл е нов сериал на АпълТВ+ (техните сериали обикновено се получават) с Джейсън Момоа и великия Темуера Морисън.
Chief of War (2025)
https://www.imdb.com/title/tt19381692

Историческа драма за колонизирането на хавайските острови от белите и съпротивата на коренното население.
Вече  гледах две от сериите, историята е интересна, но да видим нататък.

# 727
  • IC 1101,Abell 2029
Този сериал го бях започнал,но го забравих покрай другото.Да,много е добър,но нещо не ме грабна.Прекалено мрачна атмосфера за мен и бяха заложили на ужасите,а аз не обичам ужаси.Може би някой ден ще го довърша,ако нямам друго интересно за гледане.

# 728
Е, ужаси е. И мистерия. Трети сезон съвсем се заплита.

# 729
  • София
След като изгледах излезлите два епизода от този нов сериал с Момоа да поясня, че всъщност сериалът е по-скоро нещо като Апокалипто на Мел Гибсън. Акцентът не са бледоликите, а междуособиците между четирите кралства на Хавайските острови, които са в непрестанна война за надмощие.
Това което е безспорен плюс е, че се говори на местния хавайски език.
Действието се развива в края на 18-ти век, може би десетилетие или малко отгоре след смъртта на прочутия Джеймс Кук.

# 730
  • SA
Изгледах споменатите тук лекарски сериали The Pitt и Doc. Много ми хареса The Pitt - горещо препоръчвам за хора, които гледат подобни сериали заради медицинската им страна. Почти не съм гледала сериал с толкова реалистично представени медцински случаи. Страхотна актьорска игра и очарователни образи! Всъщност целия сериал е за един единствен работен ден в спешния център. Doc също е интересен, но предимно с драмите около главните герои. Медицинските случаи, макар и почиващи на реални диагнози, са доста фантасмагорични.

# 731
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Започнах да гледам Leanne по Нетфликс и е много забавен. Типичен американски хумор,свързан с американските навици и дори леки политически закачки.
От онези ретро американски комедийки тип ситком Приятели, Стъпка по стъпка, Модерно Семейство,които гледаш и настроението ти сякаш се покачва и дори не усещаш когато се смееш.

# 732
Хора малко реших да видя " And Just like that " и да ви кажа че тази сага наистина трябва да свърши с трети сезон . Връзката на Кари и Ейдън в този сезон е дори по ужасна от връзката и със Тузара и по добре че приключи . Отношението на Ейдън към Кари е повече от престъпно зле . И толкова ме е яд че в оригинала го харесвах страшно много . Но сега като голям човек разбирам колко е токсичен този човек . Един пасивно агресивен манипулатор и егоист които обича да се прави на жертва . Изобщо да не го бяха връщали , излишно съсипан образ .

# 733
  • София, България
Загледах го и аз трети сезон, наистина е ужасно. Може би най-отвратителното засега са връзките на Миранда. Изгледала съм само два епизода, така че има мегдан друго да стане още по-непоносимо. Изведнъж се събуждаме в една реалност, в която всички са безумно богати, дърти и инфантилни до степен да се чудиш как изобщо тези хора се движат и функционират.

# 734
Загледах го и аз трети сезон, наистина е ужасно. Може би най-отвратителното засега са връзките на Миранда. Изгледала съм само два епизода, така че има мегдан друго да стане още по-непоносимо. Изведнъж се събуждаме в една реалност, в която всички са безумно богати, дърти и инфантилни до степен да се чудиш как изобщо тези хора се движат и функционират.
И мен ме дразни как промениха образа на Миранда. Защо изобщо вкараха такава сюжетна линия . Поне онова чудо Че изчезна за трети сезон че ми беше адски неприятно . И мен ме дразни че промениха героите, вместо да се държат като зрели хора те се държат супер инфантилно . Особенно Шарлот .

Общи условия

Активация на акаунт