Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 39 582
  • 748
  •   1
Отговори
# 705
Почти всички полски сериали, които съм гледала са много добри.  Не съм подозирала,че имат такава добра филмова индустрия. Благодаря за споделеното, Адоралова!

# 706
  • IC 1101,Abell 2029
Не понасям лежерни сериали и ситкоми от рода на "Приятели".Може би донякъде "Фрейзър" и то първите сезони.Сега пак започнах "Изгубени".Преди време го бях почнал и някъде към първи сезон го прекъснах по незапомнени причини.След време изгледах всички сезони.И сега отново.От това което съм гледал за мен си е №1.Може ли някой да препоръча нещо подобно,поне толкова добро като сюжет,като игра на актьори и изпипани диалози и т.н?По възможност от жанр мистерия.

# 707
Помня че този мини сериал "Изгубената стая" ми хареса: https://www.imdb.com/title/tt0830361/?ref_=wl_t_2
И руският "The Big Game" също. Сега снимат 3-ти сезон. Има недоизпипани неща, но въпреки това увлича след първи епизод - https://www.imdb.com/title/tt13144490/
Сезон 1 има със субтитри в Зелка, но за втори няма.

# 708
  • Бургас
alex_bg предлагам ти  From. https://www.imdb.com/title/tt9813792/

# 709
  • Bayern
От мен две предложения

- Wayward Pines
https://www.imdb.com/title/tt2618986/
- Jericho
https://www.imdb.com/title/tt0805663/

# 710
  • Варна
Втори сезон на Криминален клуб марлоу ми хареса повече от първи. Имаше три случая в един сезон и затова не беше пълен с излишни неща.

Еха, сериал ли има? Тъкмо прочетох първата книга, симпатична и непретенциозна кримка.
Има. Първи сезон е 4 епизода, а втори е 6. Главните героини са много симпатични. Не съм чела книгите, но съм ги виждала.

# 711
За мен този е доста по-интересен от The Pitt. Препоръчвам. И аз се надявам на втори сезон. Simple Smile
Докато  гледах Питсбъргския сериал, буквално имах дежавю, защото скоро изгледах всички сезони на Спешно отделение. Но The Pitt е много, много бледо негово копие. Може и да съм несправедлива, защото изтърпях само 5-6 серии.

А Под наблюдение... Любим мой!

В същата тематика е и Doc. Там се набляга на личната история на лекарката, но и случаите са доста интересни.
Надявам се и той да има 2-ри сезон. Че свърши така сякаш трябва да има 😁

# 712
  • София
От полските сериали, не знам дали сте го споменавали, Just One Look по Netflix, по роман на Харлан Коубън. Приличен сериал е, като другите екранизации по този автор. Много забележки имам по тези екранизации, но каквото такова, не можем да искаме само топ сериали.

# 713
Този не съм го гледала, но снощи завърших  The Woods, пак полска екранизация по Харлан Коубан. Като история беше ок, но много ми бяха мудни сериите. После видях,че е с етикет slow в описанието на Netflix.  Това е първата екранизация по този автор, която гледам, но ако и другите му са такива, не са съвсем моето. Стават, но само ако няма друго по-интересно. Едни ненужни постоянни ретроспекции във всяка серия, поне на мен ми се видяха повече от излишни. От 6 серии спокойно можеха да ги окастрят и да останат максимум 3-4.

# 714
Руския сериал "Бригада" - ще си го пусна пак свален на компютъра. едно време даже телефона ми звънеше с мелодията на сериала

# 715
9:58 pm, и изгледах поредната серия на Dexter-Murder Horny

# 716
  • София
Руския сериал "Бригада" - ще си го пусна пак свален на компютъра. едно време даже телефона ми звънеше с мелодията на сериала
Бригада сме го гледали в часовете по руски едно време и не само, добър сериал, може да си го пусна и аз отново.

Има и един друг руски сериал, който според мен е доста добре направен, случайно бях попаднала на него - "Меч".
Препоръчвам го Simple Smile)

# 717
And Just Like That се ориентира към своя край. Продуцентът е казал, че това е последния сезон. Няма да го коментирам, но не мога да не отчета колко смешно и нелепо беше, когато Дънкан се прехласваше по обувките на Кари в последния епизод Joy даже продължавам да се чудя дали всъщност не й се подиграваше.

# 718
And Just Like That се ориентира към своя край. Продуцентът е казал, че това е последния сезон. Няма да го коментирам, но не мога да не отчета колко смешно и нелепо беше, когато Дънкан се прехласваше по обувките на Кари в последния епизод Joy даже продължавам да се чудя дали всъщност не й се подиграваше.
Аз трети сезон дори и не си направих труда да го гледам . Но прочетох днес че май наистина трети сезон ще е последен ! Най накрая , време беше да свърши тази пародия на оригинала . Но гледах клипчета , и ми направи впечатление че новото гадже на Кари доста се доближава на външен вид до Тузара . Най накрая и сагата с Ейдън е приключила завинаги .

# 719
Слава богу, че това ТВ-недоразумение няма да бъде подновено. IMDB oценката от 5.6 даже е много. Защо не оставиха хубавото сериалче да почива в мир, а решиха да изцедят още няколко измъчени долара?
Една нелепа Кари Брадшоу от последния сезон:
Скрит текст:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт