Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 47

• 39 539
  • 748
  •   1
Отговори
# 735
  • SA
Аз изгледах всички серии на "And Just like that"  и наистина се чудя - дали умишлено не се опитват да представят как човек с възрастта деградира и става за посмешище на всички. Иначе не мога да си обясня как нормален човек би измислил подобни глупости. Застаряващи жени се обличат като палячовци, да не говорим за направо комичните им маниери и дребнавости, но едва ли не където и да се появят всички мъже си припадат по тях. Joy
Не съм живяла в Ню Йорк наистина, но просто всичко, което се представя в този сериал, ми изглежда като гротеска. Извинете, но коя нормална жена ходи у дома си постоянно на 12 см ток и применена като за карнавал? За Миранда хич да не започвам, на стари години разбра, че харесва жени и изведнъж придоби такъв sex drive, че основната й цел в живота е да си намери партньорка.
Единствената серия, на която се смях с глас и ми се стори занимателна беше епизод 7 - за рожденния ден на Шарлът. Покрай нея си харесах и една песен и научих за Бети Дейвис - холивудска икона, известна с удивителните си очи.

# 736
Едва ли това е скрития замисъл на сериала. Просто либералните ценности в Щатите са достигнали такива ' висоти", че отдавна не са нормални. Освен в техните очи.

# 737
И аз не мисля, че целта на сценаристите е да се покаже как човек деградира с възрастта в And Just Like That. Понеже шоуто не се  дискутира тук много, четох коментари в Reddit. И на американците не им харесва и го критикуват сериозно.

На мен развитието в характера на Миранда не ми изглежда толкова странно, като имаме предвид самата ориентация на Никсон и ролята й като режисьор (поне на някои епизоди). А и се случва в реалния живот макар и не често.

За мен беше просто скучно. Опитаха се да въведат нови герои, но те бяха пълнеж за мен. Сийма имаше потенциал като силна, независима жена, но сцените с градинаря бяха абсурдни (и този дезодорант в поне 2 епизода). Лиса с нейния документален филм беше скучна също, да не говорим за флиртуването с редактора й.

Кери никога не съм могла да я разбера, дори и в оригиналното шоу. За мен тя е празноглава жена, напълно абсорбирана в себе си.

Третият сезон ми допадна повече от първите два.

# 738
За мен някой неща в този сериал са ми прекалено налудничави . И не говоря за начина по който са облечени героините. Дразниме какво направиха с образа на Миранда , както и че направиха Шарлот толкова инфантилно лигава . Радвам се че Ким Катрал не се е навила да участва във всички сезони и епизоди на тази пародия.  Единственото хубаво нещо беше нейното появяване само за няколко секунди. Излишно продължение , и осъкатяване на главните герой . Лично аз ще си направя маратон със оригинала. На мен честно казано покрай това което се случи с Ейдън даже Кари ми стана симпатична . Голям тормоз и недоверие за изневяра случила се преди 20 години , при положение че той направи същото и пак накара  Кари да се чувства  виновата а той горкият жертвата  . Ейдън е най голямато ми разочарование сред мъжете . За мен " And Just like that " не се доближава и най малко до чара които носеше " Сексът и градът " .

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 23:24 от Жасмина 94

# 739
Те повечето изглеждат нереални хора. Миранда ми харесваше най-много в Sex and the City, но тук и тя стана богата безделница.

Ейдън беше по-реален, но те развалиха образа му тотално и го направиха егоистичен идиот. Според мен, при всички случаи, Кери и Ейдън не могат да са заедно. Те нямат нищо общо и което да ги свързва, но сериалът отрази как хора на тези години се връщат в миналото само за да открият, че някои хора е по-добре да си останат там.

# 740
Ние пък гледаме  "Датс 17тийн шоу" и "Секс едюкейшън". Много е по- истинско от "Сексът и градът" и дияриятя след това.
Освен това  сериалчетата стават да е гледат и с тийнове. Много са свежи и с ненатрапчив секс;
Също така е интересно  да видиш Мила Кунис на 13 години ))))) преди да стане мнооого готина...
Като става въпрос за сексуал - ни теми - все пак е по-приятно  да е с млади хора, а не с баби...така си мисля аз)))
Иначе - "Тъмните му материи" - преповторихме и беше мнооого добре, много

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 17:55 от drakon4e

# 741
Те повечето изглеждат нереални хора. Миранда ми харесваше най-много в Sex and the City, но тук и тя стана богата безделница.

Ейдън беше по-реален, но те развалиха образа му тотално и го направиха егоистичен идиот. Според мен, при всички случаи, Кери и Ейдън не могат да са заедно. Те нямат нищо общо и което да ги свързва, но сериалът отрази как хора на тези години се връщат в миналото само за да открият, че някои хора е по-добре да си останат там.
Все ми се искаше всичко да приключи пред фонтана когато се разделиха за втори път . Сцената беше колкото красива толкова и тъжна . Ейдън след като Кари му изневери той тотално се промени. От симпатичният и добродушен човек той се превърна както бях споменала в егоистичен и пасивно агресивен манипулатор които не можа да прости на Кари за това което тя направи . Понякога когато една връзка не се получила от първият път няма да се получи нито от вторият нито от третият . Кари и Ейдън вече окончателно са история , прекалено различни са, и не са съвместими  . По добре някой неща да си останат в миналото. Аз честно казано наскоро открих " Отчаяни съпруги " които мога да твърдя че страшно много ми хареса , един от най добрите сериали който съм гледала в последно време  . Надявам се на него да не му направят продължение . Не искам да има същата съдба както " Сексът и градът " .

# 742
Аз сега гледам оригиналният Сексът и градът. Продължението не съм гледала, но и тук Шарлът е инфантилна и откровено празноглава. Най-дразнещият персонаж ми е от всички. После е Кари, която е също толкова празноглава, а и не знае какво иска за разлика от Шарлът. Миранда и Саманта ми допадат повече, особено последната въпреки скандалните си сексуални практики. Много ми харесва как не се страхува да каже какво мисли, не захаросва нещата, знае какво иска и освен това винаги е била добра приятелка. Всъщност всички 4 са добри приятелки, въпреки че Кари и Шарлът на моменти са доста погълнати от самите себе си.

# 743
На мен Миранда ми беше любимка до " And Just like that " . Саманта завинаги си остана моята фаворитка  . То се видя че тя беше сърцето и душата на " Сексът и градът " . Както казах радвам се че не се е навила да снима в продължението ( освен в края на втори сезон когато се появява за две минути) . Шарлот и Кари винаги са били егоистки , но Щарлот поне знаеше какво иска за разлика от Кари която намирам за вятърничава и празноглава егоцентричка . Винаги съм намирала Саманта за най коректна и честна и открита от тях . Ким Катрал е звездата на сериала , а не Кари (която сега ми стана малко по симпатична благодарение на отвратителното отношение на Ейдън спрямо нея)  . Оригинала и продължението е смешно да ги слагаме на кантар да ги сравняваме. Жалко че нямаме силен мъжки образ които да ми допадне в продължението . Може би новият любовен интерес на Кари , той за сега ми се откроява . Дано останат заедно , време е Кари да продължи напред вместо да гледа назад в миналото . Колкото и да не ми е любима героиня  се надявам за щастлив край за нея най накрая.

Последна редакция: нд, 03 авг 2025, 19:55 от Жасмина 94

# 744
Добрата съпруга,  Добрата битка, Др Хаус, Доктор Ху, Чадърената академия, Стейнж тингс, Как се запознах с майк ви, Приятели, Изгубеният свят, Властелинът на пръстените - всички части, ....не всичо е Сексът и градът - градът в момента е само пахоляк и жега....)))) за сексът - нямам забележки)))

# 745
  • Berlin
Тъкмо приключих Untamed, харесвам такива бавни сериали, с мистерия и покрай нея лични истории. Както пишеше limited series, когато го пуснаха, така сега пише, че ще има още един сезон. От първата минута на сериала се чудя на кой ми прилича Ная Родригес (рейнджърката, партньор на Кайл/Ерик Банa), къде съм я гледала  и сега на последната сцена с нея се сетих - на тенисистката Жасмин Паолини.😀

Последна редакция: пн, 04 авг 2025, 11:04 от abs

# 746
Говори се за продължението на "Секса "защото сега той е по нов и е на дневен ред . На мен " Как се запознах с майка ви " не ми допадна . Имаше смешни моменти , но не мога да го сравня с " Приятели " защото той е един от мойте топ сериали за всички времена . " The ring of power " не ми се и коментира . Това е пародия на " Властелинът на пръстените " .

# 747
  • Варна
Не съм гледала продължението на Сексът и градът. Не ме влече. Оригиналния финал ми стига.

# 748

Общи условия

Активация на акаунт