Лятото пристъпва вече, а в коремчето ни рита мъничко човече! ❤👼 Септември, 2025

• 18 752
  • 445
  •   1
Отговори
# 375
Разписвам се и аз в отбора на родилите. Тази сутрин с планово секцио се роди четвъртото ни дете. Фина госпожица излезе - 2490 гр 46 см.
Надявах се да е по-големичка, но важното е , че е здрава, адаптира се добре, а теглото ще го навакса.

# 376
Честито на родилите! Мами ,как вървете с растежа .....35 г.с. съм ,днес бях на консултация и беба я измериха 3.300 кг , стори ми е се достаааа .АГ ме нарече едроноска 😃. Но пък всичко каза ,че е наред . Споделете вашите бебоци как вървят  🙃

# 377
Разписвам се и аз в отбора на родилите. Тази сутрин с планово секцио се роди четвъртото ни дете. Фина госпожица излезе - 2490 гр 46 см.
Надявах се да е по-големичка, но важното е , че е здрава, адаптира се добре, а теглото ще го навакса.

Честита фина мадама, Анонимна! 😊
Да расте здрава и гордост за Мама и за Тати! Бързо възстановяване на теб! 🤞
Аз утре съм на преглед 35/6 гс, нямам търпение да разбера как е и подробности. Май ще е последен УЗ, после само тонове.

# 378
Честито на новите мами ❤️

Аз днес бях на последен преглед 38+4 и бебка е 3400 гр., колко ще излезе накрая ще видим. Иначе секцио сложихме 39+1, та вече наближава Simple Smile

# 379
Анонимна, честита рожбичка! Да сте много здрави! 💐

Аз утре влизам за прием в болницата, секциото ми е планирано за другиден (27.08.). Тогава по календар ще съм в 38+1, но бебчето отначало си върви с 5-6 дни напред в растежа, та се надявам да си е напълно развито и готово да се срещнем 🙂. Първоначално бях много тъжна, че ще трябва да раждам секцио (по принцип исках естествено, но бебето е в лоша позиция и АГ каза, че няма как), но вече се настроих психически и чакам с нетърпение да си я гушна. Само се надявам всичко да мине добре и да няма някакви усложнения. Нямам представа сега колко килограма е, последно я мериха в 36+1 и беше 2950гр., но доколко това изобщо е било реално тегло, никой не знае. Тези измервания са много относителни и често има немалки отклонения.

# 380
Честито на вече родилите мами, нека дечицата ви носят само щастие и прекрасни моменти! Здраве и любов! Heart На тези, които скоро предстои - всичко да мине леко и безпроблемно!
Аз в сряда съм на тонове, вече съм 37г.с., но по последни измервания госпожицата върви със седмица напред. Нямам никакви индикации за скорошно раждане и предполагам ще си влезе в септември месец. Иначе всичко вече е готово, останаха ми само малко дрешки за пране и дребни за купуване неща. Hug

# 381
Честито момичета ❤️
Към неродилите още-как сте с контракции те, имате ли подготвителни?
Аз всеки път като сменям позиция от легнала->седнала или права целият корем ми се втвърдява и вече не знам кое е нормално и кое не е.
Отделно че хич не спя нощем 😢

# 382
Честито мами! ❤
Аз съм 37+4 днес, в 36+6 беше 3050 гр, вече нямам търпение да се ражда и да го видим 😍
От 3-4 дни се будя по 7-8 пъти на нощ и изобщо не мога да спя, днес е доста активен и имах доста контракции, някои леко болезнени, но търпими.
Гледам, че доста ми е “паднал” корема и близки така ми казват, но нямам други индикации за раждане още. В неделя ми е следващия преглед, а до тогава - чакаме, имам чувството, че не минава това време 🤯

# 383
Привет момичета!🥰 И моята бебка се роди вчера с планово секцио. Успяхме да си дочакаме датата и съм много щастлива! Заслужава си всяка болка от всичко! Пожелавам на всички пухкави бебенца за финал❤🙏🏻

# 384
Честито бебче. Жива и здрава да бъде. Бързо възстановяване.

# 385
Привет момичета!🥰 И моята бебка се роди вчера с планово секцио. Успяхме да си дочакаме датата и съм много щастлива! Заслужава си всяка болка от всичко! Пожелавам на всички пухкави бебенца за финал❤🙏🏻

Честита рожбичка! 💕🌸
Бъдете здрави!

# 386
Момичета, днес сутринта се роди и нашата девойка - 3050гр., 50см 🎀
Всичко е наред засега и с мен и с бебето, аз съм още в реанимация, но се чувствам много добре и нямам търпение от утре вече да ме преместят в стая и да мога да й се порадвам за по-дълго и да се видим тримата с таткото (в реанимация ни носят бебетата по няколко пъти, но само за по няколко минутки 😢).

На родилите мами казвам голямо честито, а на предстоящите пожелавам всичко да им мине по план и скоро да си гушкат бебоците.

# 387
Честита радост на Лорейн и всички мами,които вече гушкат своите съкровища! Да са ви живи и здрави дечицата и да ви радват безкрайно, а на вас - бързо възстановяване! 🍀😊

# 388
Честито ❤️ с пожелания с бързо възстановяване 🍀 и щастливи и здрави бебчета.

# 389
Има ли някоя мама от СтЗ , планираща раждане там?

Общи условия

Активация на акаунт