Лятото пристъпва вече, а в коремчето ни рита мъничко човече! ❤👼 Септември, 2025

• 18 552
  • 445
  •   1
Отговори
# 435
И аз съм вече в 37 седмица и от 2 седмици ме боли от вътрешната страна и на двете бедра ....многоо странно.  Не помня с предните 2 бременности да ме е боляло така , кожата ли е мускула ли е ,абсолютно симетрично.

# 436
Момичета, и аз да се похваля - вчера се роди нашият син Калоян, тежащ цели 3730 грама. 😅 За щастие той сам си избра момента и всичко мина изключително леко. Simple Smile оттук нататък започва забавното ….

# 437
Честита радост, katerinnaka! Бъдете здрави,  а малкият да ви радва безкрайно! 😊

И ние с моето човече сме на финала - според докторката да се готвя всеки момент, като тази сутрин видях нещо, което по всичките книги и колкото съм чела, следва да е /част от/ т.нар. тапа. Явно наистина моментът наближава, въпреки че засега няма болка.

# 438
Като гледам какъв бебевалеж има вече, има ли тема в “родени”? Не успях да намеря такава.

За да не е спам, ще споделя и аз - с нашата принцеса вече сме вкъщи. Създадохме си известен ритъм с баткото, докато е вкъщи. Възползваме се от хубавото време и правим разходки навън.
Желая на всички неродили още, леко да мине всичко до края и бързо и безпроблемно раждане ❤

Последна редакция: ср, 10 сеп 2025, 10:56 от flow_rs

# 439
здрвейте! Честито на тези които сте родили,аз съм с термин ноември но пиша да попитам тези които са раждали секцио какво бельо ви беше нужно в болницата еднократно или нормално бельо с превръзки.

# 440
Май зависи къде ще раждаш. В частните болници мисля,че дават еднократно бельо и съм чела от други момичета,че е много удобно. Аз ще раждам в такава болница, но съм си подготвила и следродилни превръзки + дълбоки памучни бикини.

# 441
В болницата, където аз раждах, даваха памперси. Супер удобни са според мен, защото при еднократното бельо за родилки трябва да си добавиш превръзка, а памперсите са готови за употреба.

здрвейте! Честито на тези които сте родили,аз съм с термин ноември но пиша да попитам тези които са раждали секцио какво бельо ви беше нужно в болницата еднократно или нормално бельо с превръзки.

# 442
Аз и двата пъти си бях с мое, такова безшевно, което да е с леко по високо за да не ме притиска на раната. И си ползвах обикновенни превръзки, поне при мен лохиите са слаби и нямаше нужда от памперси и разни огромни превръзки (бях си взела няколко за всеки случай, но не ги ползвах). Първите часове след операцията ти слагат лигнин да попива, докато те пусне упойката и се раздвижиш.

# 443
Защо ни е толкова неактивна групата.... да няма  друга група някъде  . Половината месец мина ,а дори и бебевалежа ни е сравнително слаб ....... пише се през няколко дни .... като гледам другите групи са доста активни ....

# 444
Защо ни е толкова неактивна групата.... да няма  друга група някъде  . Половината месец мина ,а дори и бебевалежа ни е сравнително слаб ....... пише се през няколко дни .... като гледам другите групи са доста активни ....

Същия въпрос си задавам и аз. Единствения отговор, който ми идва на ум е, че бебевалежът е във Фейсбук групата Confused
И за да не е спам - аз съм в 38+ гс и учудващо за мен бебето още си седи мирно. Мислех, че ще родя още в първите дни на месеца, а август подозирах, че няма да изкарам месеца Flushed

# 445
Мами, пускам нова тема да си говорим за бебоците и как се развиват https://bg-mam.ma/t/1815557

Общи условия

Активация на акаунт