Лятото пристъпва вече, а в коремчето ни рита мъничко човече! ❤👼 Септември, 2025

• 18 727
  • 445
  •   1
Отговори
# 390
Честита госпожица, Лорейн! 🥰💕🌸
Пожелавам ви да сте здрави и скоро всички да сте заедно! ❤

# 391
Лорейн и Ловли, честити бебчета! Здраве и радост, а на вас - бързо възстановяване! Heart

# 392
Момичета,
Моето момиче също се роди снощи, 2.750кг,48см. (3.2кг  я изкараха на последният преглед)
Какво да кажаааа…..да живее епидуралната 🤣 
Успех на всички чакащи рожбите си, и честито на вече родилите Heart

P.S- ако има някоя мама която ще ходи разходки в южния парк или около метростанция Баучер,ще се радвам да споделим компания

# 393
Има ли някоя мама от СтЗ , планираща раждане там?

Аз не съм от Стара Загора, но смятам да раждам там в Ниамед.

# 394
Момичета,
Моето момиче също се роди снощи, 2.750кг,48см. (3.2кг  я изкараха на последният преглед)
Какво да кажаааа…..да живее епидуралната 🤣 
Успех на всички чакащи рожбите си, и честито на вече родилите Heart

P.S- ако има някоя мама която ще ходи разходки в южния парк или около метростанция Баучер,ще се радвам да споделим компания

Честита радост! 😊
Бъдете здрави!

# 395
Мамчета, как сте? 😍
Имате ли дискомфорт и притеснения вече?
При мен от няколко дни започна да ме боли в областта на в пубисната кост, но доста силно… АГ В 6 месец каза, че е от матката и премина след месец, но сега не знам. Има ли някоя с подобни оплаквания?

# 396
Мамчета, как сте? 😍
При мен от няколко дни започна да ме боли в областта на в пубисната кост, но доста силно… АГ В 6 месец каза, че е от матката и премина след месец, но сега не знам. Има ли някоя с подобни оплаквания?
Аз съм с болки в пубисната кост (само в ляво) от 5-6 месец като почти не е спирала болката, но сега от около седмица пак се засили!
При мен се получи при вдигане на тежко, усетих болка точно там …

Момичета, възможно ли е да започва да ми пада тапата в 33 г.с. и въобще това тапа ли е?!? По-слузесто без почти прозрачно с извинение като сопол?!? Май май досега не съм имала такова течение 😔
Някой да сподели опит?

# 397
Мамчета, как сте? 😍
Аз съм с болки в пубисната кост (само в ляво) от 5-6 месец като почти не е спирала болката, но сега от около седмица пак се засили!

Момичета, възможно ли е да започва да ми пада тапата в 33 г.с. и въобще това тапа ли е?!? По-слузесто без почти прозрачно с извинение като сопол?!? Май май досега не съм имала такова течение 😔
Някой да сподели опит?

Усещаш ли падане все едно на "чуждо тяло", или по-скоро си минава с другите неща?

# 398
Мамчета, как сте? 😍

Някой да сподели опит?

Усещаш ли падане все едно на "чуждо тяло", или по-скоро си минава с другите неща?
Ми по-скоро като течение си, просто по-засилено, направи ми впечатление, защото се съвпадна с ходенето до тоалетна и при забърсване го забелязах. Сигурно ако беше на бельото нямаше да му обърна внимание. Беше малко.

# 399
Аз тапа не съм виждала първия път и не знам какво да очаквам и сега
Болките в публичната кост имам и аз. На моменти ми изтрива крака.
Вчера в 33+4 я измерена 1920 кг

# 400
Момичета, някоя от вас има ли проблем с намирането на общопрактикуващ лекар/педиатър в София? Обикалям и звъня от месеци и все ми отказват, включително са ми казвали "само ако си приятелка на мой приятел".

# 401
От вчера изпитвам и аз странни болки във влагалището, все едно ме щипе с пръсти. Като стрелкаща болка се усеща, отминава за секунди, но не съм усещала такава досега и не знам какво е. Някой да има представа какво може да е? 36 гс съм.

# 402
Момичета, някоя от вас има ли проблем с намирането на общопрактикуващ лекар/педиатър в София? Обикалям и звъня от месеци и все ми отказват, включително са ми казвали "само ако си приятелка на мой приятел".

Нещо страшно е с тия лекари 😩
Не съм много сигурна, но мисля, че в кв. Изток в практиката на Д-р Гуджева се приемат нови пациенти. В Дианабад в 15 ДКЦ чух, че има лекари, които записват (Станислав Иванов) и в 22 ДКЦ - Др Лазарова, като за нея не знам дали приема бебета.

# 403

Нещо страшно е с тия лекари 😩
Не съм много сигурна, но мисля, че в кв. Изток в практиката на Д-р Гуджева се приемат нови пациенти. В Дианабад в 15 ДКЦ чух, че има лекари, които записват (Станислав Иванов) и в 22 ДКЦ - Др Лазарова, като за нея не знам дали приема бебета.
Много благодаря за препоръките! Веднага ще се възползвам. За съжаление, за Станислав Иванов пише, че приема деца над 2-годишна възраст, но ще пробвам при останалите Sad

# 404
Не знам в кой квартал си, но мога споделя, че аз ще я запиша при д-р Зорница Емилова в 29 ДКЦ, там е и баткото и таткото се премести лятото. Така, че може да си запишете час при нея и да видите дали ще се харесате взаимно. Тя е млад лекар, ако няма часове по график има договор с МЦ Гален, където има и дежурен педиатър.

Иначе и аз да споделя, вчера в 39+1 гс се роди и нашата дъщеричка 50 см и 3160 гр. Малка бузанка 🩷 по измерване вървеше 3400 понеделник и ми се струва супер мъничка, спрямо братчето и което беше с килограми повече. 🥹

Успех на всички дами 🍀

Общи условия

Активация на акаунт