Лакове за нокти - 173

• 37 717
  • 564
  •   3
Отговори
# 525
Здравейте и от мен, след доста години ходене в салон за гел лак от май месец тази година отново аз си правя ноктите.
Бяха много лошо препилени и все още се възстановяват. Преди имах здрави и дебели нокти и приемам всякакви съвети как да ги възстановя.

# 526
  • София
За възстановяване на ноктите след гел, само и единствено редовно нанасяне на заздравител, без друг лак, за да не се натоварват излишно ноктите.

За кожичките - мажа с емулсия, избутвам, след това изрязвам с клещи. Много съм доволна от магнум 004.

# 527
# 528
Здравейте и от мен, след доста години ходене в салон за гел лак от май месец тази година отново аз си правя ноктите.
Бяха много лошо препилени и все още се възстановяват. Преди имах здрави и дебели нокти и приемам всякакви съвети как да ги възстановя.

При мен положението беше същото преди 3 месеца. Терапията при мен беше: нокти до дъно, постоянно мазане с масла/кремове и един заздравител на Евелин. Страхотен е и имаше ефект още на 3-4 ден. в един от сайтовете прочетох, че е е добре да се нанася три поредни дни по един слой на четвъртия ден се трие всичко и се започва от начало. Аз така го използвах и видимо имам ефект.

# 529
  • на последния етаж
Днес любим Flormar 127:

# 530
Opi Strawberry Margarita - нищо общо със старата формула, за съжаление.

# 531
Много е хубав,кой номер е?

# 532
# 533
  • София

Cien Frankenpolish

# 534
  • Стара Загора
Преди не харесвах особено как ми стоят подобни малинено-червени кремове с лека прозрачност. Сега обаче много ми допада на бялата кожа, как добре изпъква Nails Inc Rosary Gardens. Нанася се като масло и на два слоя стои подобно на желе, но е сравнително покривен. Блясъка му дори без топ лак е чудесен. Знаете обаче че за по-бързото съхнене и трайност, няма как да не нанеса.

Благодаря на Pampita, че преди време сподели за гел топ лака на Mon Reve. Моя се сгъсти и трябва да го разреждам редовно, но пък сега сякаш съм с гел лак. Нанасям възможно най-близо до кожичките, за да не се отдръпне като изсъхне и ефекта е налице. 🍎

Къде в София мога да открия палитрата им?
Видях в сайта, че са пуснали Неон цветове и са ми интересни. Имам само един розов цвят техен, който обожавам. 🌸🌷

Последна редакция: нд, 28 сеп 2025, 17:33 от iv4enceto_91

# 535
  • Ст Загора
Неон е от миналата година Ивче.
Така и не ги заредиха в ст Загора.

# 536
Момичета, идвам да се оплача (от себе си, естествено): няколко дни чистих, вадих кухненски шкафове, мих, редих, после прозорци и какво ли не и всичко това с лак, без ръкавици - не мръдна, но помътня от разните препарати. Нощес го изтрих, че да го сменя днес и не ми остана време (през нощта и до обяд готвих повече, че имах гости) и вечерта се появих на опера без лак!!! Идеше ми да си сложа ръцете в джобове, но нямах...Ама поне чистих с безупречен бляскав маникюр  Simple Smile

# 537
  • В полите на Пирин планина
Аз, ако съм без лак навън, се чувствам някак като гола. Simple Smile Голям смях.
Да ви се оплача, че ноктите нещо много неприятно ми се разслояват. Нищо не съм променяла в рутината си, нито в храненето. Чудя се как мога да им помогна да се оправят, защото така лакът ми издържа без забележки едва два-три дни, което е супер нетипично за моите нокти. До скоро си стоеше хубав по 5-6 дена, а сега направо се отлюспва с част от нокътя...
Скъсила съм ги и се надявам да спрат да се разслояват така неприятно.

# 538
  • на последния етаж
sasi6, номерът е 127. Peace

# 539
Аз, ако съм без лак навън, се чувствам някак като гола. Simple Smile Голям смях.
Да ви се оплача, че ноктите нещо много неприятно ми се разслояват. Нищо не съм променяла в рутината си, нито в храненето. Чудя се как мога да им помогна да се оправят, защото така лакът ми издържа без забележки едва два-три дни, което е супер нетипично за моите нокти. До скоро си стоеше хубав по 5-6 дена, а сега направо се отлюспва с част от нокътя...
Скъсила съм ги и се надявам да спрат да се разслояват така неприятно.
Е, точно така се чувствам и аз, дори и у дома...И сега си представи как отидох "гола" на опера Simple Smile 
За разслояването не мога да помогна - аз имам само един такъв нокът, досега нищо не му помогна и заради него все скъсявам всички останали и не мога да си възстановя маникюра. Допускам, че по-скоро трябва нещо специализирано като лечение, козметичните заздравители поне при мен нямат ефект.

Общи условия

Активация на акаунт