Лакове за нокти - 173

• 48 765
  • 718
  •   1
Отговори
# 705
  • На изток от Ада
Джулс на тренд ит ъп има такъв цвят от малките сега.

# 706
  • на последния етаж
Димс, прекрасна, благодаря ти за милите думи! Flowers Hibiscus Kissing Heart

# 707
  • Измир
Един красив, синьо-зелен Sally Hansen 907 Under the tree.

# 708
  • В полите на Пирин планина
Orly Ruby

Обожавам такива цветове на къси нокти. 💗

# 709
  • София
Джулс на тренд ит ъп има такъв цвят от малките сега.
Благодаря, супер Heart Eyes
Ще ходя да гледам, добре че още не съм изхвърлила шишето

# 710
  • На изток от Ада
Ще ти го снимам ако ходя днес.

# 711
  • Поморие
Любима Аура

Скрит текст:

# 712
  • София
Момичета, искам да изразя възхищението си от снимките на маникюрите, които качвате. Последните няколко страници просто много красиви маникюри. Прекрасно се справяте, поддържани нокти и кожички, хубаво оформени, добре нанесени лакове и прекрасни цветове! И аз опитвам, но не мога да се справя така добре като вас. Тайничко само ви се радвам и когато мога ще споделям практични съвети. И се надявам един ден и аз да достигна вашия професионализъм. Flowers Hibiscus

# 713
  • На изток от Ада
Сигурно и ти се лакираш добре Flores!
Аз показвам главно лака не нокти, кожички и т н .... Не виждам добре и не са ми ок ноктите . ... Всички искаме да сме с безубречни нокти , зъби , лица и т н

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 09:52 от nasito8988

# 714
За лакирането и оформянето всичко е въпрос на практика, даже при редовно оформяне ноктите стават някак по-хубави. За нанасянето на лака има значение самият той - като консистенция и четка.
Аз си получих Seche vite и се "родих". Simple Smile Съхне бързо и няма поражения.

Последна редакция: пт, 14 ное 2025, 11:45 от Lady Brinne

# 715
  • На изток от Ада
Аз все бързам....
За нанасянето има значение и тренинга .

# 716
  • София
Някои намират спокойствие в шиенето на гоблени, аз намирам спокойствието в лакирането.
Никакво бързане, никакво припряно отношение. И това го постигнах с времето.
Сега ръцете ми са в много по-добро състояние.
Понякога започвам с кафето в 9 и приключвам с бирата в 15 ч. Гледам си подкасти, понякога ставам да полея я цветя, я да нахраня някоя плюшка. Отделям си много време, но така канализирам стреса.

# 717
Аз понякога работя у дома и тогава е ден (час) за лакиране. Или в неделя, докато си чета книжка, също става. Изобщо не обичам да бързам, като се мажа и аз.

# 718
  • София
Dicewithoutnumbers и аз съм от тези,които лакирането ги успокоява. Това е моето време...
От ученичка се лакирам сама, не съм перфектна, но предпочитам така, отколкото да дам торба пари за маникюр, да се прибера в къщи и да поправям.
Аз мисля тази седмица най-после да сложа цвят на ноктите си, защото от повече от месец съм само на заздравител и изрязвам до дъно..
Странното е ,че продължават да се разслояват ,въпреки че ползвам тези два заздравителя,за които прочетох тук.
https://lillydrogerie.bg/perfect-zazdravitel-aktiven
https://lillydrogerie.bg/eveline-nails-therapy-zazdravitel-za-no … kjur-12-ml-519808
Спазвам и схема - нанасям три поредни дни по един слой,на четвъртия трия и пак.
Вероятно трябва да израсне здрав нокът и дотогава ще е все така.
Поне кожичките вече са значително по-добре, че ме боляха от постоянно "нацепване"
Естествено не разчитам само на заздравител, приемам и добавки, но ....
За първи път в живота си съм толкова време с "голи " нокти Laughing

Общи условия

Активация на акаунт