От кой матрак сте доволни? - Тема 11

• 9 309
  • 133
  •   1
Отговори
# 120
Момичета, кой модел на Сирена е най-твърд ? Виждам че има Сирена мемори, Сирена Фреш мемори и Сирена дуо. Искам да не се потъва на него и да е по-скоро към твърд отколкото към мек.

# 121
Препоръчайте ми средно твърд матрак на черен петък 160см широк бюджет 1000-1400лв.

# 122
  • гр.Пловдив
Аз също следя намаленията на матраци Магнифлекс.
 За сега няма нищо изгодно, намаленията им са нищожни.
Аз мисля за Comfort Dial или Armonia Dual, но цените им са доста високи за момента.
Смятам да изчакам по- добри времена!
Матраците им са добри, но най- удобните модели варират от 3500 до 5500, за съжаление! Изпробвали сме ги всички в мострените зали, просто тези които са по 2000-2500 не стават, не са комфортни.

То направо си е за съжаление 3500-5500 са някакви брутални суми ,дори и на лизинг не мога да го преглътна и възприема,моля който има такъв в този ценови диапазон да сподели и аргументира,понеже аз желание  може и да имам,но за възможност ми се стопира буца в гърлото и не мърда....No MouthNo MouthNo Mouth

# 123
Здравейте,
Някой има ли мнение за матрак Ted GREEN LINE?

# 124
Аз също следя намаленията на матраци Магнифлекс.
 За сега няма нищо изгодно, намаленията им са нищожни.
Аз мисля за Comfort Dial или Armonia Dual, но цените им са доста високи за момента.
Смятам да изчакам по- добри времена!
Матраците им са добри, но най- удобните модели варират от 3500 до 5500, за съжаление! Изпробвали сме ги всички в мострените зали, просто тези които са по 2000-2500 не стават, не са комфортни.

То направо си е за съжаление 3500-5500 са някакви брутални суми ,дори и на лизинг не мога да го преглътна и възприема,моля който има такъв в този ценови диапазон да сподели и аргументира,понеже аз желание  може и да имам,но за възможност ми се стопира буца в гърлото и не мърда....No MouthNo MouthNo Mouth

По принцип материала и себестойност на производство на един матрак не е толкова голяма цена. Затова и някакви марки виждаме по 50-75% намаление. Не казвам, че са хубави, но обяснявам защо могат да си позволят такива намаления. Нани, Тед, и особено магнифлекс яко разчитат на бранда си и вероятно 50% от цената е име на бранд. Но едва ли някой го грее, че спи на бранд. Затова най-добре е да проучите материалите да са що годе читави и здрави и да пробвате матрака да ви е удобен. Аз установих, че обичам твърди матраци и търся само такъв.

# 125
Препоръчайте ми средно твърд матрак на черен петък 160см широк бюджет 1000-1400лв.
160 широк, а колко дълъг — 190, 200?

Налазил/а сте всички теми и чакате някой наготово да ви казва какво да купувате.

Още повече пък, матрак…

# 126
Сакън да не се прекара(както повечето от нас).
Матрак се пробва!

# 127
Здравейте, някой ползва ли такова легло и може ли мнение ?  Благодаря предварително Simple Smile

# 128
Аз да се оплача от матрак на Нани - Сирена Мемори Дуо Флекс!
Уж балансиран матрак, а е толкова неудобен. Сутрин сме направо като разглобени. Изтървахме тест периода.
Едната страна е много мека, другата страна е по-твърда, но е страшно неудобна.
Подведохме се по коментарите и мненията на потребителите които ползват този матрак - в сайта на Нани. Имам чувството ,че сами са си писали коментарите от Нани- спали в облак...., пълни глупости.
Два пъти го пробвахме в магазин, лежахме - търкаляхме се на него..., в магазина ни беше много удобен.
Но у дома , на нашето легло -този матрак е коренно различен.
За 1600 лв очаквах повече!

# 129
Аз да се оплача от матрак на Нани - Сирена Мемори Дуо Флекс!
Уж балансиран матрак, а е толкова неудобен. Сутрин сме направо като разглобени. Изтървахме тест периода.
Едната страна е много мека, другата страна е по-твърда, но е страшно неудобна.
Подведохме се по коментарите и мненията на потребителите които ползват този матрак - в сайта на Нани. Имам чувството ,че сами са си писали коментарите от Нани- спали в облак...., пълни глупости.
Два пъти го пробвахме в магазин, лежахме - търкаляхме се на него..., в магазина ни беше много удобен.
Но у дома , на нашето легло -този матрак е коренно различен.
За 1600 лв очаквах повече!
Ауууу направо ме стряскаш с този коментар. Ние го поръчахме и го чакаме след седмица. Като четох коментари пишеше, че реално е най-удобен от всички модели Сирена, защото можеш да избираш по-мека или по-твърда страна... Сега не знам какво да очаквам Sad

# 130
Меката част е ужасно мека, потъваме и двамата с мъжа ми.Аз съм 50 кг, той е 80 кг. Не сме тежки.
Подвеждащо е , че това е балансиран матрак.
А твърдата част на матрака е една жилава и неудобна, въобще не заема формата на тялото. Усещането е, че все едно спя на евтин матрак за една вечер.
Възмутена съм!

# 131
Ами всичко. Няма лош матрак от скъпите, има неподходящ. Лошо качество за матраци е да се сплескат, деформират, вмиришат и гъбясат... Удобството е индивидуална работа.

# 132
Ами подвеждащо е да пише балансиран, ако е мек…

# 133
Пропуснах да напиша, че вече не е 25 см, ами за 1 месец ползване стана 22 см и борда се измести!!!
Има иначе 20 години гаранция.
Сега ще спим 1 месец на дивана, защото мисля да направя рекламация.

Общи условия

Активация на акаунт