Юлски бебчета 2025г

• 16 455
  • 226
  •   1
Отговори
# 135
момичета, има ли някоя, която ще ражда секцио поради седалищно предлежание? В коя седмица се взе това решение?

# 136
Аз съм така, в 36та избрахме дата, доктора каза едно на милион да се обърне бебето, мо ако се случи забравяме за избраната дата ..
момичета, има ли някоя, която ще ражда секцио поради седалищно предлежание? В коя седмица се взе това решение?

# 137
Здравейте , къде мога да се присъединя към групата във Вайбър , благодаря предварително ❤

# 138
Здравейте , къде мога да се присъединя към групата във Вайбър , благодаря предварително ❤
Да и аз имам интерес

# 139
Мами на 30.06 бях на преглед във 35г.с + 3дена съм и имам бодежи по време на вървене секциото ми е за 14ти каза долу горе на 08.07 съм пак на преглед дали е нещо опасно и ще е по рано

# 140
Няма как да ти отговорим на този въпрос тук. Ако нещо те смущава, обади се на аг-то си.

Имаме ли вече бебета? Още никой не се е похвалил, а месецът вече започна 😊

# 141
Здравейте! Днес ми насрочиха секцио за 07.07, защото бебето е леко настрани, но е с главата надолу от доста време. Тоновете не са най-добрите, но пък и не можаха да го събудят и си мисля, че може да е от това.

Термина ми е за 12.07 и изобщо не искам секцио. Цялата бременност ми премина без оплаквания, изследванията ми бяха добре.

Иска ли ли сте второ мнение от друг АГ? Според вас дали има смисъл? Не, че има и много време, но…

# 142
Какви са стойностите на тоновете ви?
Пробвахте ли преди това с шоколад, кофеин, кола, разходка?

# 143
Какви са стойностите на тоновете ви?
Пробвахте ли преди това с шоколад, кофеин, кола, разходка?

Около 120, но нямаше много колебания нагоре-надолу. Държаха ме повече с идеята да се събуди. Разклащаха корема и легнах леко наляво. Усещах го, че е буден от време на време, но все пак стойностите не са като при предишните ми тонове. Точно преди да ме изключат са към 150. Но ме държаха около 40-50 минути общо.

# 144
И при мен днес тоновете бяха 120-130 уж казаха, че няма за какво да се притеснявам. Имам час за преглед за 09.07. Надявам се само всичко да е ок. На някоя от вас препоръчали ли са и секцио заради голямо бебе?

Последна редакция: пт, 04 юли 2025, 06:03 от Sa936

# 145
Няма как да ти отговорим на този въпрос тук. Ако нещо те смущава, обади се на аг-то си.

Имаме ли вече бебета? Още никой не се е похвалил, а месецът вече започна 😊

Здравейте, не съм писала до сега, но мога да се похваля. Днес на този свят се появи нашето слънчице Мартин, планирано секцио в Токуда при доц. Нашар. Термина беше за 17.07., родих точно в 38 седмица. С бебо сме добре вече се гушкахме 2 пъти. Пожелавам успех на всички и скоро да изпитате това невероятно чуство 2 шепички, а толкова нежност и любов има в него.
Ако имате въпроси съм насреща.

Последна редакция: чт, 03 юли 2025, 23:08 от Lilito5

# 146
Здравейте в 36 г. Седмица съм и от няколко дни постоянно ходя по голяма нужда днес имах и леки болки в кръста дали е признак за скоро раждане

# 147

Иска ли ли сте второ мнение от друг АГ? Според вас дали има смисъл? Не, че има и много време, но…

Винаги има смисъл. Аз бих се консултирала и с друг лекар. Къде се слидиш в момента?

lilito5, честита радост! Да сте здрави и ти, и бебчо! На теб бързо възстановяване!

# 148
  • Бургас
Честита радост lilito5 ☺ да сте много здрави и бързо възстановяване.Моят термин е за 7.08 но миналата седмица мерихме шийката и се оказа доста скъсена 17мм така, че всеки ден очаквам и моят ред да дойде.Принципно ми се искаше да изкарам поне до първи август но моя лекар няма такива надежди с това скъсяване.Аз също ще раждам в Токуда при д-р Леков обаче.Би ми било интересно да споделиш повече за Токуда.Как преминава денят ти с бебчето, какво ти показват и подобни.Ако не е прекалено лично разбира се 😊

# 149
Има ли някои които ще ражда в Стара Загора в болница Тракия ? ☺ Много се притеснявам моя термин е на 13.07 , а вчера при запис на тонове моята докторка ми съобщи че от другата седмица излиза в отпуск и да стискам , ако не колежките и били насреща ….

Общи условия

Активация на акаунт