Юлски бебчета 2025г

• 16 438
  • 226
  •   1
Отговори
# 150
Здравей megi979, моя термин е 1 август и ще раждам в Тракия. Коя е твоята лекарка? Ако е израждаща в Тракия е въпрос на добра воля да дойде, но по принцип там няма избор на екип и така или иначе те изражда този лекар и акушерка, които са на смяна. Обобщено мога да кажа, че всички лекари там са що годе добри, не се притеснявай 😊

# 151
Здравей Мими , Христина Сурчева е докторката ми , и аз така чух че там всички са на едно ниво и да не се притеснявам ! Simple Smile Но все пак ми се искаше и тя да е там , първа бременност ми е и ме следи от самото начало и някак ми вдъхва спокойствие !  
Здравей megi979, моя термин е 1 август и ще раждам в Тракия. Коя е твоята лекарка? Ако е израждаща в Тракия е въпрос на добра воля да дойде, но по принцип там няма избор на екип и така или иначе те изражда този лекар и акушерка, които са на смяна. Обобщено мога да кажа, че всички лекари там са що годе добри, не се притеснявай 😊

Последна редакция: сб, 05 юли 2025, 00:25 от megi979

# 152
Здравейте,

Моя термин беше за 07.07, но на 27-ми юни ни насрочиха секцио и се появи нашият прекрасен Симеон. 💙

Няма как да ти отговорим на този въпрос тук. Ако нещо те смущава, обади се на аг-то си.

Имаме ли вече бебета? Още никой не се е похвалил, а месецът вече започна 😊

# 153
Мами, докога ви казаха да си пиете витамините за бременни? На мен ми казаха тях да си ги пия докрая, само допълнителния магнезий спряхме.

# 154
Моят термин е за 11.08 секцио за 14.07 ниско долу е бебето и има вероятност да спука пикочния мехур доктора ми изписа магнерич на 8часа + нош па

# 155
Мами, докога ви казаха да си пиете витамините за бременни? На мен ми казаха тях да си ги пия докрая, само допълнителния магнезий спряхме.

Аз всичко продължавам и витамините (Pregnacare max) и магнезии (Магнерот)

# 156
  • Бургас
А по колко магнезий пиете и до кога Ви казаха на го продължите.Защото аз съм на конски дози от вече 3 седмици съм на 3х2 магнерот и ми е втръснало честно казано.Супер сухи хапчета са и едвам се преглъщат.

# 157
А по колко магнезий пиете и до кога Ви казаха на го продължите.Защото аз съм на конски дози от вече 3 седмици съм на 3х2 магнерот и ми е втръснало честно казано.Супер сухи хапчета са и едвам се преглъщат.
Аз до 13ти ще ги пия и на 14ти ми е секциото

# 158
Здравей, извинявай но къде ще раждаш?

# 159
  • Бургас
Цитат на: Ketty89
link=topic=1775585.msg49933005#msg49933005 date=1751733187
Здравей, извинявай но къде ще раждаш?

В Токуда ще раждам при д-р Леков.

# 160
Аз от 5 месец съм на Магнерот 3х2 и Но шпа 3х2 ,Аг нищо не е казал да ги спирам но от около две седмици я пия магнерот ,я не спрях го по едно две хапчета пия само че ми е до гуша от него

# 161
Мами за кога ви е секциото моето е за 14ти но незнам дали ще издържа само лежа и пия магнезий и нош па на 8часа поради причината че е ниско долу и притиска пикочния мехур на 14ти съм във 37г.с + 2дни чудя се дали да не говоря със Аг-то да е на 11ти

# 162
Мами в какво ще прибирате стерилизираните шишета, помпа, биберони за болницата? Аз взех пликове, които са за замразяване на храна, дали са подходящи?

# 163

При мен магнезий до 36та, а мултивитамините ми казаха и след раждането да ги продължа

# 164
Мами в какво ще прибирате стерилизираните шишета, помпа, биберони за болницата? Аз взех пликове, които са за замразяване на храна, дали са подходящи?

Аз съм си взела стерилизиращи пликчета. Хем ако в родилното има микровълнова ще мога сама да си ги стерилизирам.

Общи условия

Активация на акаунт